Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ponta, dezvăluire în direct la TV – Fostul șef al SIE îl ajută să aleagă oamenii în partid: ‘Mă sprijină pe zona de resurse umane’

Avatar

Publicat

in

Victor Ponta a declarat, miercuri seară, la B1 TV, că Silviu Predoiu, fostul șef al SIE, este în PRO România și că îl ajută să aleagă mai bine oamenii.

“Mă ajută să aleg mai bine oamenii. Mă sprijină pe zona de resurse umane”, a spus pre;sedintele partidului. Avertizat de realizatorul Silviu Mănăstire că s-ar putea să-i bage SIE în partid, Ponta a răspuns: “Ne descurcăm cu toții”.

Publicitate

Citește și: Lovitură de teatru! Frații lui Emi Pian, suspectați de tentativă de omor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

ONG din Spania donatie catre o comuna din Romania

Avatar

Publicat

in

De

Membrii asociației socio-culturale RO IBÉRICA 2020, din orașul de lângă Madrid Villanueva de la Cañada, au contactat Primăria și conducerea Școlii din Bisoca, județul Buzău, o localitate de 2.700 de locuitori și 330 de elevi, unde mai mult de jumătate dintre familii trăiesc într-o situație precară economic, pentru a dona măști de protecție.

Ideea a fost întâmpinată de autoritățile române cu bucurie. Colectarea măștilor s-a făcut printr-un apel către autoritățile publice și private din Villanueva de la Cañada, dar și către oamenii de afaceri și societatea civilă, scrie monitoruldevaslui.ro

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Clotide Armand face acuzații INCENDIARE: Bărbatul prins cu un teanc de procese verbale e CANDIDAT PSD

Avatar

Publicat

in

De

Clotilde Armand, candidata USR – PLUS la Primăria Sectorului 1 spune că brăbatul prins cu 473 de procese verbale din biroul electoral al Sectorului 1 este candidat PSD.

“Dimensiunea fraudei la Sectorul 1. Șeful Poliției Sectorului 1 a declarat acum că asupra unui bărbat din Complexul unde este situat și sediul BES 1 au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare.

Publicitate

Citește și: Date de ULTIMĂ ORĂ de la BEC – Primăria Capitalei: Nicușor Dan – 42,78%, Gabriela Firea – 37,99%

Și ce să vezi? Respectivul este candidat pentru funcția de consilier al PSD”, acuză Clotilde Armand.

Opt persoane au fost audiate la Secția 4 Poliție după scandalul electoral de la Sectorul 1, din Capitală,unde se fac cercetări in rem pentru falsificarea de documente și evidențe electorale. 473 de procese verbale au fost scoase din sediul BES de către o persoană care candida pentru Consiliul Local.

Comisar șef de poliție Ionuț Dana, de la Direcția Generală de Poliție a Municipului București, declarat, marți, că opt persoane, de la mai multe partide, au fost audiate, luni, în cazul scandalului de la Sectorul 1.

„Secția 4 Poliție a primit un apel pe 112 de la un bărbat care a sesizat faptul că din incinta unde este constituit Biroul Electoral al Sectorului 1 un bărbat a ieșit și are asupra sa mai multe procese verbale de la secțiile de votare, procese verbale într-un număr mai mare. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Secția 4, iar în incinta clădirii unde este constituit și Biroul Electoral au fost găsite mai multe persoane, membri ai mai multor formațiuni politice. Toate aceste persoane au fost conduse la sediul Secției 4 Poliție, împreună cu bărbatul care avea asupra sa acele procese verbale”, a spus comisarul șef Dana.

Potrivit acestuia, bărbatul avea asupra sa 473 de procese verbale.

„La sediul Secției 4 Poliție au fost audiate 8 persoane în legătură cu ceea ce s-a întâmplat acolo, în zona Biroului Electoral al Sectorului 1. Procesele verbale găsite asupra bărbatului sunt în număr de 473. În continuare efectuăm cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru infracțiunea prevăzută de art. 391 privind falsificarea de documente și evidențe electorale. În continuare noi facem verificări prin Autoritatea Electorală Permanentă pentru a stabili autenticitatea acelor procese verbale găsite asupra bărbatului”, a mai spus Ionuț Dana.

Întrebat ce funcție avea bărbatul asupra căruia s-au găsit procesele verbale, comisarul șef de poliție spus că acesta era înscris pe lista electorală a unui partid la rubrica de consilieri locali.

Întrebat, în continuare, dacă procesele verbale erau strânse legal pentru numărătoarea paralelă sau fuseseră furate, Dana a răspuns că acest lucru este verificat și, în acest moment Poliția nu se poate pronunța dacă a fost vorba de ceva legal sau ilegal.

„Nu putem acuza pe nimeni, facem cercetări in rem. Verificăm autenticitatea proceselor verbale prin AEP”, a mai spus comisarul șef de poliție Ionuț Dana.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend