Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Pompierii lui Raed Arafat au dat iama în bisericile din București: În 67 pe care le-au controlat au găsit 153 de deficiențe

Publicat

in

Pompierii din Bucureşti şi Ilfov au desfăşurat activităţi de control la 67 biserici, ocazie cu care au fost identificate 153 de deficienţe de la normele de apărare împotriva incendiilor, a informat Prefectura Capitalei.

Cu acest prilej a fost realizată şi o instruire a preoţilor şi a personalului clerical asupra modului de acţionare a stingătoarelor de incendiu, precum şi a asupra modalităţii de coordonare a evacuării enoriaşilor în cazul producerii unei situaţii de urgenţă, se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES de Prefectura Bucureşti.

„Pentru preîntâmpinarea situaţiilor de urgenţă, premergător Sfintelor Sărbători Pascale, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov (ISUBIF) au efectuat recunoaşteri şi controale de prevenire în lăcaşurile de cult, cu scopul de identificare şi remediere a eventualelor deficienţe care pot pune în pericol siguranţa persoanelor participante la slujbele religioase. Au fost desfăşurate activităţi de control la 67 biserici, ocazie cu care au fost identificate 153 de deficienţe de la normele de apărare împotriva incendiilor”, se precizează în comunicat.

Pentru prevenirea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă care pot apărea pe durata slujbei de Înviere, pompierii vor fi în misiune la 12 biserici şi mănăstiri, la care sunt aşteptaţi să participe un număr mare de credincioşi printre care: Catedrala Patriarhală, Biserica Sf. Treime Ghencea, Biserica Sf. Vineri Drumul Taberei, Biserica Sf. Apostoli Petru şi Pavel.

Prefectura Capitalei mai menţionează că Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti a efectuat 361 acţiuni de controlîn pieţele agroalimentare, unităţile de tranşare a cărnii, unităţile de procesare şi depozitare a alimentelor de origine animală şi non-animală, în unităţile de vânzare cu amănuntul.

În zilele Sfintelor Sărbători de Paşti, peste 900 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, alături de jandarmi, vor acţiona, zilnic, în toate zonele publice aglomerate.

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti Ilfov a desfăşurat 24 de acţiuni de control pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Ce trebuie să faceți dacă aveți un cont blocat la un cazinou online

Publicat

in

De

​​Pe site-urile de cazinouri online, utilizatorii înregistrați au posibilitatea de a se bucura de portofoliul vast de jocuri prezentate. După plasarea de pariuri simple, uneori, însă, are loc blocarea contulului unui jucător cu o procedură bruscă. Motivele pentru care contul este blocat variază în funcție de circumstanțe.

Joacă responsabil!Foto: playresponsibly.ro

Citește mai mult pe playresponsibly.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Șoc în lumea vedetelor: partenerul Rihannei a fost pus sub acuzare pentru atac armat

Publicat

in

De

Rapperul american A$AP Rocky, partenerul Rihannei, a fost acuzat pentru rolul său într-un atac cu armă din noiembrie anul trecut, la Hollywood, au anunţat luni autorităţile din Los Angeles, California, informează AFP.

Pe numele real Rakim Mayers, muzicianul în vârstă de 33 de ani se confruntă cu două acuzaţii de atac cu o armă semi-automată, potrivit biroului procurorului din Los Angeles, informează News.ro.

El este suspectat că a îndreptat arma spre un fost prieten în timpul unei dispute în noiembrie anul trecut, apoi l-a împuşcat de două ori, provocându-i o „rănire uşoară”, potrivit poliţiei.

Rapperul a fost arestat în aprilie pe aeroportul din Los Angeles, când a coborât dintr-un avion privat din Barbados, de unde este iubita sa Rihanna şi cu care are un copil.

A$AP Rocky a fost condamnat în august 2019 la închisoare cu suspendare pentru violenţă, după o ceartă în Stockholm.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend