Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Pompierii au găsit neregului în bisericile din Argeş ! CE SANCŢUNI S-AU DAT !

Publicat

in

Ca în fiecare an, in preajma principalelor evenimente religioase importante care atrag un numar mare de participanti, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt. Puică Nicolae” a desfăşurat în ultima perioada mai multe actiuni ce au avut drept scop asigurarea protecţiei şi siguranţei cetăţenilor.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, în perioada 15 aprilie – 2 mai, inspectorii de prevenire au intensificat controalele la unităţile de cult şi unităţile de turism şi agrement din judeţul Argeş, unde, an de an,  se înregistrează afluenţă mare de persoane. Au fost verificate aspecte ce vizează apărarea împotriva incendiilor şi protecţia civilă. Au fost verificate 21 de biserici, dintre care, 5 sînt monumente istorice. La acestea au fost constatate 39 de nereguli, fiind aplicate 29 de avertismente. La unităţi de agrement şi turism au fost făcute 17 controale. Au fost contatate 50 de nereguli, două au fost remediate în timpul controlului. Inspectorii ISU au dat 33 avertismene, şi 11 amenzi, în valoare totală de 23.000 lei. Printre neregulile constatate în urma verificărilor au fost: nu au fost solicitate şi obţinute Avizul / Autorizaţia de securitate la incendiu pentru construcţiile cu destinaţia „cult”, respectiv „primire turistică”; nu sunt stabilite prin dispoziţii scrise, responsabilităţile şi modul de organizare pentru apărarea împotriva incendiilor în cadrul unităţii; nu este organizată intervenţia de stingere a incendiilor cu personalul propriu; nu sunt întocmite/actualizate/avizate Planurile de intervenţie în caz de incendiu; nu sunt asigurate măsurile corespunzătoare de apărare împotriva incendiilor pentru perioadele în care activitatea normală este întreruptă. De precizat ca inspectorii ISU au  descoperit că în unele biserici instalaţia electrică este exploatată cu deficienţe, putînd oricînd exista riscul unui scurt circuit. De asemenea în unele locaţii, s-a constatat că nu erau menţinute libere căile de evacuare în caz de incendiu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ultimă oră! Cinci membri ai Guvernului au fost amendați! Anunțul făcut de Poliția Capitalei

Publicat

in

De

Poliția Capitalei anunță, în cadrul unui comunicat de presă, că cinci membri ai Guvernului au fost amendați azi.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, astăzi, sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului.

Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis.

Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară.

A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător.

Ludovic Orban și Bogdan Aurescu au primit câte 3.000 de lei, pentru că au fumat și nu au purtat masca.

Virgil Popescu și Lucian Bode au fost amendați cu câte 2.500 de lei, iar Raluca Turcan, cu 1.000 de lei.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut un nume nou din PNL! Cine ar fi personajul care nu apare în fotografie și l-ar fi pozat pe ascuns pe Ludovic Orban și echipa sa

Publicat

in

De

Chiar dacă premierul Ludovic Orban a declarat că suspectează că persoana care a servit l-ar fi fotografiat pe ascuns, iată că apare un nou nume din PNL vehiculat ca fiind autorul fotografiei anului.

Surse din interiorul Partidului Național Liberal au dezvăluit că cel suspectat că ar fi făcut fotografia în care apare premierul Ludovic Orban, alături de câţiva miniştri, în biroul de la Palatul Victoria, este deputatul Ben Oni Ardelean, informează Libertatea.

Conform sursei citate, deputatul Ben Oni Ardelean s-ar fi aflat, alături de cei prinşi în fotografie, la petrecerea organizată în cinstea premierului Ludovic Orban, luni, pe 25 mai, când a împlinit 57 de ani.

În birou se aflau vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

În partea cealaltă a camerei se aflau, potrivit surselor din PNL, deputatul Ben Oni Ardelean, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban a confirmat, de altfel, în declaraţia dată Libertatea, că în încăpere se mai aflau trei persoane, pe lângă protagoniştii imaginii apărute în spaţiul public.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend