Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Polițiștii au dat șase amenzi în Ilfov, după o nuntă organizată cu mai multe persoane

Publicat

in

Polițiștii din Ilfov au dat șase amenzi după o nuntă care a fost organizată într-un local din comuna 1 decembrie. Potrivit unui comunicat al Poliției Ilfov, poliţiştii din Măgurele s-au deplasat la localul respectiv, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un eveniment privat organizat în localul din comuna 1 decembrie, informează Mediafax.

Când au ajuns polițiștii, evenimentul nu mai era în desfășurare, dar, în urma verificărilor făcute, oamenii legii au stabilit că a fost vorba de o nuntă, la care au participat mai multe persoane, fiind astfel încălcate dispozițiile prin care este interzisă organizarea de evenimente private, precum și măsurile de protecție individuală.

Poliţiştii ilfoveni au identificat o parte dintre persoanele participante la evenimentul respectiv precum şi pe admnistratorul unităţii de profil.

„În urma verificărilor, pâna la acest moment, polițiștii oraşului Măgurele au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, din care o sancţiune contravenţională, în valoare de 3000 de lei, a fost aplicată administratorului societăţii, iar celelalte 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei, au fost aplicate persoanelor participante”, a mai transmis Poliția Ilfov.

Citește și: Zi decisivă pentru Liviu Dragnea și Carmen Dan: Tribunalul decide dacă trebuie anchetați în dosarul 10 August

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru identificarea tuturor participanților și au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Florin Cîțu, după ce campania de vaccinare a încetinit: Nu mă îngrijorează

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîțu susține că nu este îngrijorat pentru scăderea ratei de vaccinare și arată că numărul tot mai mic de cazuri, dar și de pacienți internați la ATI reprezintă o consecință a faptului că românii s-au vaccinat.

”Măsurile de relaxare de la 1 iulie le știm deja. Campania de vaccinare trebuie văzute prin filtrul a ceea ce se întâmplă în România astăzi. Avem tot mai puține persoane infectate, avem mai puține persoane în ATI, deci campania de vaccinare a dat rezultate. Lucrurile merg în direcția bună, nu mă îngrijorează în acest moment. Ați văzut, în iarnă, când m-a îngrijorat ceva, am acționat și am cerut mai multe paturi la ATI.”, a spus Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Florin Cîțu anunță lapte și miere: În România vor intra 76 de miliarde de euro

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîțu susține că întreaga societate trebuie să pregătească pentru un boom de investiții, asta pentru că până în 2026 în România vor intra 76 de miliarde de euro.

”În România vor intra, până în 2026, 76 de miliarde de euro. Este nevoie ca fiecare companie din România să știe că vor intra acești bani, să își pregătească capacitatea de producție.

Am promis încă de când am preluat mandatul de premier: nu creștem taxe, nu introducem taxe noi. Țin foarte mult la predictibilitate.

Trebuie să rezolvăm o serie de chestiuni în administrația publică, mă refer la birocrație, știm exact ce avem de făcut, rezultatele economice spun totul. Suntem printre puținele țări din UE care au creștere economică, crește venitul mediu, în mod real în România.”, a spus Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend