Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

POLIȚIȘTII ARGEȘENI ÎN SPRIJINUL CETĂȚENILOR – INFORMAŢII DESPRE ACTIVITATEA GHIŞEELOR

Avatar

Publicat

in

Meseria de polițist nu implică în toate situațiile sancționarea cetățenilor, pedepsirea acestora pentru greșelile pe care le comit, ci și îndrumarea cu privire la respectarea legii, sprijinul în obținerea de documente şi chiar atenţionarea cu privire la felul în care pot evita să devină victime ale unor infracţiuni. În sprijinul cetăţenilor, poliţiştii argeşeni desfăşoară activităţi pe întreg teritoriul judeţului Argeş.

Primii observaţi de către participanţii la trafic, poliţiştii din cadrul structurilor rutiere şi cei de la Secţiile de Poliţie Rurală, acţionează punctual pe drumurile naţionale, în zonele unde se înregistrează valori de trafic ridicate, dar şi pe raza oraşelor şi localităţilor din mediul rural, pentru a ajuta la decongestionarea traficului, precum şi pentru supravegherea şi, acolo unde se impune, sancţionarea abaterilor la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pentru primirea dovezilor de plată a contravenţiilor la regimul circulaţiei, se poate transmite dovada plăţii în format electronic, la adresa oug41.2016.sr@ag.politiaromana.ro .

Modele de cereri din domeniul activităţii poliţiei rutiere pot fi obţinute gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/modele-de-cereri-privind-activitatea-politie-rutiere .

Ghişeul de lucru cu publicul al Serviciului Rutier – restituiri permise de conducere şi certificate de înmatriculare, funcţionează la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, după programul:

Joi: 8.30 – 12.00, 13.00 – 17.30 

Vineri:  8.30 – 13.00

Începând cu 8 august a.c., au fost operaţionalizate şi Ghişeele din municipiile Câmpulung şi Curtea de Argeș, pentru eliberarea permiselor de armă și a celorlalte documente din domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase, documentele fiind preluate de către lucrătorii Serviciului specializat după următorul program:

  • prima și a treia săptămână a lunii, în zilele de Miercuri, în intervalul orar 09.00 – 14.00, la Poliția Municipiului Câmpulung,

  • a doua și a patra săptămână a lunii, în zilele de Miercuri, în intervalul orar 09.00 – 14.00, la Poliția Municipiului Curtea de Argeș.

Lista documentelor necesare în domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase poate fi consultată gratuit pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, la adresa: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/arme .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan a mărturisit zilele trecute faptul că a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus,ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook.Liderul filialei județene a PRO România spune că,cel mai probabil a intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum situația despre care vorbeam aici.Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă,ȋncă din Martie,se pare că nu am reușit să evit Coronavirusul.Cel mai probabil,la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea,am intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome.

       Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi,dar și pentru economia națională.Este singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării,pentru a deschide școlile,pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer” – afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda Pro România, filiala Argeș,MFC 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicușor Dan anunță că a dat lovitura cu sprijinul lui Ludovic Orban! Datoriile vor fi achitate

Avatar

Publicat

in

De

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că, datorită sprijinului acordat de premierul Ludovic Orban și de ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, producătorul de energie termică ELCEN va ieși din insolvență.

„Am reușit, împreună cu Ministerul Finanțelor, să rezolvăm problema juridică ce împiedica modernizarea sistemului de termoficare din București.

Până la finalul acestui an, producătorul de energie termică ELCEN va ieși din insolvență, Primăria Capitalei urmând să achite prin compensare datoriile de 400 de milioane de lei pe care le are către Termoenergetica, care la rândul ei va putea face plățile restante către ELCEN. Odată ce ELCEN își achită datoria de bază, va fi scutită și de penalitățile adunate pentru neplată, urmând să ia un start financiar curat în noul an. Acesta e rezultatul mai multor discuții și al sprijinului pe care l-am primit atât din partea premierului Ludovic Orban, cât și din partea miniștrilor Economiei și Finanțelor.

Țin să reamintesc că ieșirea din insolvență a companiilor din domeniul termoficării e condiție obligatorie pentru accesarea fondurilor europene, iar neglijarea acestui lucru de către fosta administrație Firea-PSD a făcut imposibil apelul la aceste fonduri, agravând problema apei calde și a căldurii pentru bucureșteni.

Începând cu 2021, Primăria Capitalei, împreună cu ELCEN și Termoenergetica, vor putea atrage banii europeni necesari atât pentru modernizarea producției, cât și pentru modernizarea distribuției de energie. Urmare a investițiilor pe care le vom face, în cel mult doi ani de zile, bucureștenii vor avea un sistem de termoficare mult îmbunătățit față de cel de azi.
#NoulBucurești”, anunță Nicușor Dan.

Vezi și

Vezi și Mare atenție! Începând de astăzi intră în vigoare o nouă lege pentru toți românii. Se vor aplica sancțiuni pentru cine nu respectă prevederile

Adio burselor de merit pentru elevii din Sectorul 2 al Capitalei. Rectificarea bugetară, cu minus pentru elevi, dar cu plus pentru anumite firme

Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend