Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Poliţişti, jandarmi şi militari asigură controlul în zece puncte fixe, după instituirea carantinei în municipiul Suceava

Publicat

in

Poliţişti, jandarmi şi militari asigură controlul în zece puncte fixe, după instituirea carantinei în municipiul Suceava, a anunţat, marţi, prefectul Alexandru Moldovan.

El a spus că, pentru verificarea şi restricţionarea accesului în municipiul Suceava, au fost instituite puncte fixe pe DJ 178 centrul localităţii Mihoveni, DN 17 Trei Movile, DJ 209C Moara, DN 2 cu DJ 74C Cumpărătura, DJ 208A Bosanci spre Luncuşoara, DJ 290 Văratec, DN 29 Salcea, DN 2 Pătrăuţi, DN 29A cu DJ 208D Adâncata, DC 59 Feteşti, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OMS vine cu vești bune: ‘Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia’

Totodată, la nivelul judeţului, pe căile de acces au fost instituite alte şase puncte fixe, respectiv pe DN 2 Drăguşeni, DN 17B Broşteni, DN 17 Poiana Stampei, DN 18 Cârlibaba, DJ 208A Dolhasca, DN 2 cu DN 29C Siret.

Alte două puncte fixe de control sunt operaţionalizate prin instituirea de puncte fixe de control constituite din poliţişti, jandarmi şi militari de către autorităţile responsabile din judeţele limitrofe pe DJ 208 C – Vorona (Botoşani) şi DN 15 C – Oglinzi (Neamţ).

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 30: ‘Situaţia de la Spitalul Universitar este un secret de stat’

Prin Ordonanţa Militară nr. 6 a fost instituită, pe perioada stării de urgenţă, măsura carantinării în municipiul Suceava şi în zona limitrofă formată din opt comune, respectiv Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi, Mitocu Dragomirnei.

În jurul zonei carantinate se instituie o zonă de protecţie, ca perimetru de siguranţă în jurul localităţilor carantinate, formată din toate celelalte unităţi teritorial-administrative din judeţ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Tânărul care a produs, luni, un accident cu 6 victime, în Botoșani, era drogat, beat și transmitea live pe Facebook

Publicat

in

De

Tânărul care a produs luni un accident soldat cu 6 răniți în Botoșani era drogat. Mașina condusă de acesta a izbit violent un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină. Mai mult, el nu are permis, era beat și transmitea live pe Facebook.

Poliția Botoșani anunță că tânărului de 28 de ani care a provocat accidentul de luni i-au fost recoltate probe biologice pentru depistarea consumului de substante psihoactive, potrivit mediafax.ro.

Citește și: SURSE – Tăriceanu pregătește o mișcare de efect: ce înseamnă, de fapt, topirea ALDE în PSD

În urma analizării acestor probe, a rezultat prezența canabisului. Acestea sunt concluziile preliminare.

Mașina condusă de tânăr a izbit violent, în orașul Botoșani, un autoturism și l-a proiectat pe contrasens, într-o altă maşină.

Tânărul nu are permis de conducere, era beat și transmitea live pe Facebook. Mai mult, presa locală a scris că a urlat de mai multe ori la polițiști și le-a spus că-l cheamă Moș Crăciun.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Campionatele Europene de gimnastică masculină şi cele de gimnastică feminină se vor desfășura, în decembrie, la Baku

Publicat

in

De

Campionatele Europene de gimnastică masculină şi cele de gimnastică feminină, care ar fi trebuit să aibă loc lunile trecute, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, au fost programate să se desfăşoate în decembrie, la Baku. Cele două competiţii vor fi precedate de Europenele de gimnastică ritmică, programate în perioada 26-29 noiembrie, la Kiev, potrivit news.ro.

Potrivit European Gymnastics, pentru Campionatele Europene de gimnastică artistică s-au stabilit următoarele date: 9-13 decembrie competiţia masculină, 17-20 decembrie competiţia feminină. Ambele vor fi găzduite de Baku.

Formatul competiţiilor rămâne neschimbat şi va reprezenta în continuare o şansă de calificare individuală la JO.

Citește și: SURSE – Tăriceanu pregătește o mișcare de efect: ce înseamnă, de fapt, topirea ALDE în PSD

“Aceste decizii s-au luat avându-se în vedere actualele informaţii disponibile de la federaţiile naţionale şi situaţia actuală din Europa. În acest moment, credem că este posibil să organizăm aceste evenimente toamna. Totuşi, European Gymnastics va continua să evalueze situaţia în următoarele luni. Dacă se va considera să situaţia nu va mai fi una de siguranţă, vom reacţiona corespunzător. Principala noastră grijă rămâne sănătatea gimnaştilor, antrenorilor şi spectatorilor”, a declarat preşedintele forului, Farid Gayibov.

Din cauza pandemiei de coronavirus, cele trei competiţii reprogramate de federaţia europeană au fost amânate în martie. Programarea lor iniţială era următoarea: CE de gimnastică feminină – Paris, 30 aprilie – 3 mai, CE de gimnastică masculină – Baku, 27-31 mai, CE gimnastică ritmică – Kiev, 21-24 mai.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend