Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Polițist din Mehedinți amenințat de patronul unui restaurant: „Bă, prostule, îți tai capul!” / IGPR anunță verificări la Poliţia Strehaia, care a deschis anchetă la 7 luni de la acele amenințări

Publicat

in

Conducerea Poliţiei Române anunță verificări la Poliţia Strehaia, unde a fost deschis dosar penal pentru ultraj la şapte luni de la momentul în care un poliţist a fost ameninţat cu moartea de către patronul unui restaurant căruia îi oprise o petrecere în local.

 • „Pentru clarificarea situației prezentate (în presă -n.r.), conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, din cadrul I.G.P.R., să efectueze verificări, la nivelul Poliției orașului Strehaia. La finalizarea acestor verificări, se vor dispune măsurile legale care se impun”, a transmis joi seară Poliția Română.

Cazul a devenit public după ce sindicatul Europol a acuzat conducerea Poliției Mehedinți că nu a reacționat în cazul unui polițist din Strehaia amenințat cu moartea de patronul unui restaurant.

De asemenea, Marian Godină a făcut public cazul polițistului din Strehaia care a întrerupt o petrecere ilegală de botez ce avea loc la restaurantul din centrul oraşului, fiind apoi ameninţat cu moartea de patronul localului. Sindicaliștii din Poliție au reclamat că reprezentanții Poliției nu ar fi luat nicio măsură împotriva patronului și l-ar fi trimis pe agentul de poliţie să patruleze în alte localităţi.

La șapte luni de la acest incident, Poliția Mehedinți a transmis că a întocmit dosar penal pentru ultraj.

 • Poliţist: Cine eşti de tot mă suni?
 • Patron: Bă, Ionuţ sunt, Cîmpeanu. Nu că „cine eşti?”!
 • Poliţist: Aşa, şi ce vrei?
 • Patron: Unde eşti? Să mă întâlnesc cu tine în seara asta.
 • Poliţist: Unde vreau eu, nu ai ce să te întâlneşti cu mine.
 • Patron: Bă …. tu aşa vorbeşti cu mine?
 • Poliţist: Vezi că, cred că ai greşit numărul, nu ştiu dacă ştii cu cine vorbeşti.
 • Patron: Ba da…vorbesc cu un prost, handicapat.
 • Poliţist: Cum mă cheamă? Ia zi dacă ştii cu cine vorbeşti.
 • Patron: Ca pe mumă-ta te cheamă, zi unde eşti!?
 • Poliţist: Unde vreau eu, acolo sunt.
 • Patron: Bă prostule, oricum te găsesc în noaptea asta!
 • Poliţist: Şi ce vrei să-mi faci dacă mă găseşti? Zi că vin la tine.
 • Patron: Hai zi, zi unde eşti că vin eu… (invective)
 • Poliţist: Păi ce vrei mă să-mi faci, că vin.
 • Patron: Băi prostule, fii atent aici, îţi spun pentru ultima oară: dacă vreodată te mai apropii de familia mea la 3 kilometri, poţi să mă înregistrezi şi cu mumă-ta şi cu tac-tu şi cu cine vrei. Îţi tai capul (…) Vin şi te iau din pat, şi acolo la tine, de faţă cu mumă-ta şi cu tac-tu îţi tai capul!
 • Poliţist: Aaa, asta are legătură cu faptul că am venit să stricăm evenimentul?
 • Patron: Da, bă … (invective)

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Guvernul dă înapoi și se gândește cum să impoziteze companiile din domeniul jocurilor de noroc/ Opoziția critică măsurile economice

Publicat

in

De

Ședința de miercuri seară a Coaliției PNL-PSD-UDMR a adus modificări importante, înainte ca ordonanța mult-discutată în aceste zile să treacă de Guvern și să-și urmeze traseul legal. Printre prevederile prin care guvernanții speră să aducă mai mulți bani la Buget există și impozitarea cu 40% pentru orice câștig la jocurile de noroc. La un loc cu jucătorii erau supraimpozitate și companiile din domeniu. Situația operatorilor urmează să fie analizată separat, au decis autoritățile, la ședința de miercuri seară.

Joacă responsabil!Foto: playresponsibly.ro

Citește mai mult pe playresponsibly.ro​​

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Modul uimitor în care televiziunile rusești au prezentat summitul G7 și cel la care a participat Vladimir Putin

Publicat

in

De

​Un nou moment bizar a avut loc la televiziunile rusești într-o emisiune în care erau comentate summiturile G7 și a țărilor de la Marea Caspică, un profesor universitar responsabil de pregătirea diplomaților ruși făcând o serie de afirmații îndoielnice.

„Analistii” rusi comenteaza summitul de la Marea CaspicaFoto: Captura Twitter

„Situația este foarte interesantă. Ne uităm la imaginile de la summitul NATO și ne uităm apoi la imaginile de la summitul Caspic. Aceste imagini sunt drastic diferite. Summitul Caspic este în Așgabat, orașul iubirii. Totul este despre cooperare”, afirmă Vladimir Avatkov, profesor la Academia de Diplomație din cadrul ministerului rus de Externe și directorul Centrului pentru Studii Orientale, Relații Internaționale și Diplomație Publică de la Moscova.

„Iar acești camarazi de acolo din Occident, în acea parte mică din lume, ei sunt cu totul pentru război, ei mereu sunt cu totul pentru război iar noi suntem mereu pentru cooperare. Aici este poziția Rusiei atât de vast diferită: poziția rusească este cu totul despre pace și securitate, în contrast cu Occidentul care subminează securitatea și face tot posibilul pentru a perturba conexiunile globale”, continuă el.

„Iar acum despre iubire. Nu există iubire în relațiile internaționale. Există interese naționale și valori naționale așa că atunci când cineva jură iubire eternă, mai ales dacă este Erdogan sau colegii săi din Occident, ar trebui să ne îndoim imediat de asta”, mai spune profesorul și diplomatul rus.

O înregistrare video a momentului a fost publicată de jurnalista Julia Davis, aceasta notând că Avatkov este unul dintre cei mai diletanți „analiști” invitați la televiziunile din Rusa.

Comentariile profesorului universitar vin în contextul în care Turcia și-a dat marți acordul pentru intrarea Suediei și a Finlandei în NATO după ce anterior președintele Recep Erdogan a blocat în mod repetat demararea procesului de aderare a celor două state nordice la Alianță.

Ce au arătat de fapt imaginile de la cele două summituri comentate la TV în Rusia

Declarațiile lui Vladimir Avatkov sunt cu atât mai de neînțeles întrucât numeroși analiști internaționali au remarcat contrastul puternic între fotografiile surprinse la cele două summituri, cel al statelor membre ale grupului G7 și cel al țărilor de la Marea Caspică la care au participat Vladimir Putin și liderii Azerbaidjanului, Kazahstanului, Iranului și Turkmenistanului.

Liderii occidentali s-au așezat la o masă rotundă și relativ mică, comparativ cu cea de la reuniunea din Așgabat, una uriașă la care liderii de la Marea Caspică au stat la distanțe de câțiva metri unii de alții.

Liderii din Canada Marea Britanie, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Statele Unite și Uniunea Europeană s-au întâlnit de asemenea într-o atmosferă cordială, făcând chiar glume pe seama președintelui rus Vladimir Putin. De altfel, Putin a reacționat joi față de ironiile liderilor occidentali la adresa sa.

Diplomația rusă, încorporată în aparatul de propagandă al Kremlinului

O posibilă explicație pentru declarațiile rupte de realitate ale lui Avatkov ar putea fi oferită de Boris Bondarev, înaltul diplomat rus care luna trecută și-a dat demisia din Misiunea permanentă a Rusiei de la ONU și din alte organizații internaționale, rămânând la Geneva.

Într-un atac de o duritate fără precedent lansat împotriva conducerii Rusiei, el a acuzat inclusiv ministerul de Externe din care a făcut parte, afirmând că acesta „nu este implicat astăzi în diplomație”.

El răspândește minciuni, incită la ură și război. Diplomații servesc interesele private ale unui cerc restrâns de persoane care n-au nimic de-a face cu nevoile reale ale societății ruse”, a adăugat el.

Diplomatul rus a mai spus că persoanele responsabile de plănuirea războiului din Ucraina „vor doar un lucru – să rămână la putere, să trăiască în palate pompoase fără gust, să navigheze pe iahturi comparabile în tonaj și costuri cu întreaga Flotă Rusă”.

Urmărește ultimele evoluții din a 127-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend