Conecteaza-te cu noi

POLITICA

Politicienii vor tremura – Apare aplicatia #REZIST !

Avatar

Publicat

in

Compania Klanar Imob Tour, detinatoarea marcii REZIST  si a ziarului PROFIT, va lansa vineri in cadrul unui eveniment ce va fi transmis live pe internet,  aplicatia #REZIST, disponbila in prima faza doar pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android. Aplicatia va fi gratuita dar va avea si o varianta cu plata si se doreste a fi o conexiune mult mai eficienta intre cetateanul simplu, politician si diferite organisme al statului cum ar fi DNA, SRI, DIICOT. Potrivit echipei de dezvoltare, formata din studenti si un fost angajat al SRI, aplicatia va folosi o uriasa baza de date din Romania care cuprinde adresele de email, profilele de Facebook si Twiter si numerele de telefon ale tuturor politicienilor din tara, pornind de la simplul primar de comuna si pana la parlamentari, premier si presedinte. Cu un modul evoluat GPS integrat si in baza unui algoritm bine structurat, orice problema constatata de orice cetatean in orice zona a tarii, va putea fi comunicata printr-o simpla apasare de buton direct politicianului sau sefului de institutie publica din zona respectiva, concomitent pe telefonul mobil, prin SMS, pe Facebook sau Twiter si pe adresa de email a acestuia. Apasarea butonului ALERTA in meniul aplicatiei va deschide harta zonei unde se afla si va afisa optiunile disponibile precum si cei mai apropiati politicieni sau institutii ale statului. Exista si varianta simpla de a suna direct politicianul sau seful de institutie publica. O alta optiune este aceea de a trimite in timp real  imaginile sau filmarile cu neregulile constatate direct catre organele abilitate ale statului, de exemplu catre Politie sau DNA, posesorul aplicatiei putand astfel sa reclame o fapta de coruptie sau o abatere cu dovezile atasate. Cum aplicatia va avea si un modul de tracking, este de astpeptat ca foarte multi romani sa si-o instaleze gratuit. “Asteptam doar niste avize de la juristi legate de optiunea tracking  si cea de conexiune cu baza de date a Parlamentului pentru a o lansa. De asemenea suntem in discutii cu un important post de televiziune pentru a prezenta in fiecare dimineata si seara, inaintea jurnalelor de stiri, timp de doua minute, feed-ul aplicatiei din ziua respectiva”, spune directorul ziarului PROFIT.

 

 

 

#SFDT

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend