Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Politician PSD, declarații ȘOC: SUNT MÂNDRU CĂ AM FOST CONDAMNAT LA PUȘCĂRIE

Publicat

in

Politicienii PSD nu se dezmint si par a fi luat lecții de la deputatul Cătălin Rădulescu, cel cunoscut drept „deputatul Mitralieră”. Astfel, un consilier județean PSD din Argeș, om de afaceri in domeniul imobiliar si fost lider al tineretului social democrat, face o declaratie șocantă dupa ce ziarul nostru a publicat informatia ca acesta a fost condamnat la inchisoare intr-un dosar penal. ” Ca drept la replica la articolul dumneavoastra doresc sa spun ca SUNT M|NDRU CĂ AM FOST CONDAMNAT…” a transmis Mario Păun, consilier județean PSD, condamnat definitiv la inchisoare intr-un dosar penal pentru infractiunea de loviri si alte violente. Mario Paun si familia sa sunt apropiati ai PSD si desfasoara activitati in doemniul restaurantelor si imobiliar.

ASA A DEPUS JURAMANTUL LA PRELUAREA FUNCTIEI DE CONSILIER JUDETEAN
MARIO PĂUN la DEPUNEREA JURAMANTULUI LA PRELUAREA FUNCTIEI DE CONSILIER JUDETEAN

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Specialiștii vin cu noi precizări: ‘Vaccinul funcționează și reduce riscul ca cineva să facă forme severe de COVID-19’

Publicat

in

De

Mai mulți specialiști în boli infecțioase de la Institutele Naționale de Sănătate și Cercetare pentru Cancer Fred Hutchinson din Statele Unite spun că șansele de a dezvolta un vaccin pentru COVID-19 până în ianuarie sunt o provocare extrem de ambițioasă, dar este posibilă.

„Totul va trebui să meargă incredibil de perfect pentru ca acest lucră să se întâmple”, a spus dr. Larry Corey, un expert de top în virusologie, imunologie şi dezvoltare de vaccinuri şi membru al diviziei de vaccinuri şi boli infecţioase la Fred Hutch.

„Evident, primul vaccin scos, care este acest vaccin ARN, indiferent dacă este Pfizer sau Moderna, va trebui să funcţioneze extraordinar de bine pentru a primi un răspuns favorabil până în ianuarie”, a mai spus specialistul citat de CNN.

„Cu cât eficacitatea este mai mare sau mai bună, cu atât este mai scurt timpul necesar pentru a arăta că un vaccin este eficient. Se poate întâmpla asta până în ianuarie? Răspunsul este da”, a adăugat Corey, informează Mediafax.

„Toţi oamenii de ştiinţă din lume, oamenii de ştiinţă şi politicienii pot face predicţii sau pot fi încurajaţi de date, dar singurul lucru care contează când tragem linie este dacă în urma unui studiu controlat cu placebo ne arată că vaccinul funcţionează şi reduce riscul ca cineva să facă forme severe de Covid-19”, au conchis experţii.

Citește și:

Mega-lovitură! Se pregătesc cele mai tari alianțe politice de până acum. Jocul din umbră făcut de partide

Investiție de milioane de euro în România! Frații ‘Dedeman’ nu se opresc

EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Aurelian Pavelescu, reacție dură: ‘Florin Cîțu – Demisia! Pericol la adresa securității naționale!’

Publicat

in

De

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a adus critici foarte dure ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, în legătură cu problemele juridice ale acestuia cu statul și îl acuză de abuz în serviciu.

”FLORIN CÎȚU – DEMISIA! PERICOL LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE!

Florin Cîțu și familia sa sunt acuzați că au furat de la stat 50 de ha de pădure, în valoare de 12 milioane de euro, în Transalpina, ANAF-ul, instituția în subordinea lui Cîțu începând procesul de anulare a retrocedării pentru revenirea terenului la stat.

Cîțu, sesizat chiar de tatăl lui oficial, în calitate de ministru, a luat dosarul de la ANAF prin abuz în serviciu și a refuzat să-l restituie până în prezent, blocând procesul. Mai mult, departamentul ANAF responsabil a fost desființat, șeful de departament pierzându-și postul.

Este evident că acțiunile lui Cîțu intră în zona penală, abuzul în serviciu și conflictul de interese fiind dovedite, în plus față de presupusele matrapazlâcuri prin care a obținut pâmăntul care valorează cât sute de mii de pensii.

Un asemenea ministru de Finanțe, șantajabil, este pericol la adresa securității naționale, fiind dispus să vândă România pentru a-și salva pielea. PNȚCD cere demisia de urgență sau demiterea de către Ludovic Orban!”, a scris Aurelian Pavelescu pe profilul sau de Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend