Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Poliția Română: Pentru încadrarea din sursă externă, poți depune documentele până pe 12 iulie!

Publicat

in

Anunț de ultimă oră făcut de către Poliția Română, referitor la posturile pe care le-a scos la concurs instituția în această perioadă!

Poliția Română informează că, pentru angajările din sursă externă, se mai poate depune dosarul de participare la concurs până la 12 iulie.

Bună dimineața!

Dacă vrei să ne fii coleg, poți depune documentele de participare la concursul pentru încadrare din sursă externă în #PolițiaRomână, până pe 12 iulie!

Peste 2.200 de posturi sunt disponibile la nivel național, iar detalii complete găsiți aici: https://www.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs și pe paginile unităților teritoriale: https://www.politiaromana.ro/…/poli…/unitati-teritoriale”, transmite Poliția Română.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

LIVE Război în Ucraina, ziua 217: Producție înjumătățită la proiectul Sahalin-1 din Rusia / Ce strâng rușii pe Telegram pentru cei de pe frontul din Ucraina / Marionetele Moscovei din regiunile ocupate raportează că 97% din votanții la „referendumuri” sunt pentru anexare

Publicat

in

De

Marionetele instalate de Moscova la conducerea a patru regiuni ocupate ale Ucrainei au raportat majorități uriașe de voturi în favoarea aderării la Rusia, în timp ce Statele Unite plănuiau o rezoluție a ONU care să condamne referendumurile ca fiind false.

Secție de votare în timpul referendumului privind aderarea la Rusia, în Melitopol, regiunea Zaporojie, controlată de trupele pro-ruseFoto: RIA Novosti / Sputnik / Profimedia

Cele mai importante informații de miercuri, ziua 217 a războiului din Ucraina, LIVETEXT:

07:54 La proiectul de petrol și gaze Sahalin-1 din Orientul Îndepărtat al Rusiei, se preconizează o producție de petrol de 4,2 milioane de tone în acest an, în scădere de la cele 8, 9 milioane planificate, a anunțat miercuri agenția de presă de stat RIA, citându-l pe guvernatorul regional Valery Limarenko.

„Se estimează un declin și în ceea ce privește (producția) de gaze, din cauza faptului că societatea și-a suspendat producția începând cu 16 septembrie 2022″, a declarat Limarenko.

07:33 Bocanci, haine groase, dar și hârtie igienică sau covorașe (pentru dormit în tranșee) sunt doar câteva dintre produsele care se strâng în aceste zile pe mai multe canale de Telegram din Rusia pentru a fi donate rezerviștilor ce urmează să fie trimiși pe frontul ucrainean.

Corespondenta HotNews.ro a urmărit aceste canale și vă prezentăm câteva exemple de campanii.

Scurtă recapitulare a evenimentelor recente:

 • Europa investighează ceea ce Germania, Danemarca și Suedia spun că au fost atacuri care au provocat scurgeri majore de gaz în Marea Baltică de la cele două conducte aflate în centrul conflictului energetic Rusia – UE.
 • CIA a avertizat cu câteva săptămâni în urmă Germania cu privire la posibile atacuri asupra conductelor de gaz din Marea Baltică
 • Rezultatele finale ale „referendumurilor” din patru regiuni ocupate ale Ucrainei au arătat majorități greu de crezut în favoarea aderării la Rusia, au spus oficialii de ocupație.
 • Șeful camerei superioare a parlamentului rus a declarat că, dacă rezultatele votului vor fi favorabile, ar putea lua în considerare integrarea celor patru regiuni pe 4 octombrie, cu trei zile înainte de cea de-a 70-a aniversare a președintelui rus Putin.
 • Ucraina nu se va lăsa influențată de nicio amenințare nucleară din partea Moscovei sau de voturile de anexare și va merge mai departe cu planul său de a smulge Rusiei toate teritoriile sale ocupate, a declarat un consilier prezidențial ucrainean.
 • Statele Unite vor introduce o rezoluție la Consiliul de Securitate al ONU prin care vor condamna referendumurile, a declarat ambasadorul american la Națiunile Unite.
 • Orice utilizare a armelor nucleare de către Rusia este inacceptabilă și ar avea „consecințe grave”, a transmis marți NATO, după ce fostul președinte rus Dmitri Medvedev, a lansat un alt avertisment nuclearUcrainei și Occidentului
 • În al doilea oraș ca mărime din Ucraina, au fost auzite trei explozii, apoi s-a întrerupt curentul electric, a relatat un martor Reuters.
 • Statele Unite pregătesc un nou pachet de ajutor militar de 1,1 miliarde de dolari pentru Ucraina, care va fi anunțat în curând, au declarat oficiali americani.
 • Numărul rușilor care intră în UE a crescut vertiginos după mobilizarea militară parțială ordonată de Moscova, iar trecerile ilegale vor crește probabil dacă Rusia va decide să închidă granița pentru potențialii recruți, a informat Frontex.
 • China a cerut marți Consiliului de Securitate al ONU să respecte „integritatea teritorială a tuturor țărilor” după „referendumurile” de anexare din Ucraina

——————

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ucraina a reziliat Acordul cu Siria privind traficul aerian

Publicat

in

De

Rada Supremă a reziliat Acordul dintre Ucraina și Siria privind traficul aerian din 2 aprilie 1993, a anunțat, marți, reprezentantul Guvernului în Rada Supremă, Taras Melniciuk, potrivit rador.ro.

„Acordul dintre Guvernul Ucrainei și Guvernul Republicii Arabe Siriene privind traficul aerian, încheiat la 2 aprilie 1993 la Kiev, şi-a încetat valabilitatea”, a scris acesta pe canalul său Telegram.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend