Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

POLIŢIA ÎN ALERTĂ ! Argeşeni ţepuiţi de o firmă de recrutare – Fără loc de muncă dar cu banii luaţi

Publicat

in

– Acestora, în schimbul unor sume de bani, li se promit locuri de muncă bine plătite în străinătate

Zilele trecute mai mulţi argeşeni ne-au sesizat faptul că ar fi fost înşelaţi de o firmă de recrutare care le-ar fi promis ca le gaseste loc de munca in strainatate dar, dupa ce le-au luat diverse sume de bani nu au mai fost de gasit. Contactati de redactorii nostri, Politia a confirmat ca exista mai multe plangeri depuse pe numele firmei reclamate si ca in acest moment se efectueaya cercetari. Iat una dintre scrisorile primite pe adresa de emai a redactiei.
„Ma numesc George N. si  va trimit acest mesaj in speranta ca poate reusiti sa expuneti o firma din Sibiu care inseala oamenii din mai multe judeţe, inclusiv din Argeş, cu promisiuni ca vor fi dusi la munca in Elvetia sau alte tari in schimbul unui onorariu. Firma se numeste S.C. FOCUS INVEST RECRUITMENT S.R.L cu sediul in municipiul Sibiu, strada Bieltz Albert Eduard, nr. 85 B,  jud Sibiu. Telefon 0269701719. Eu insumi am fost pacalit, am sunat in luna martie 2019 la unul din numerele pe care le-am gasit in anuntul lor. Am facut o programare pentru interviu si am strabatut drumul de la Pitesti la Sibiu. La sediul lor am semnat un contract de munca si mi s-a promis ca voi fi dus in Elvetia.  Am platit suma de 640 de ron iar pe bon era trecut 300 ron pentru indosariere, 300 de ron  fotocopiere, 20 redactare documente, 20 o poza.  Mi s-a zis ca aceasta suma de bani platita este o garantie ca eu voi merge la munca. Din a doua zi nu am mai reusit sa iau legatura cu ei. Mi-au dat respins la telefon pana in ziua de azi. Am luat legatura si cu politia din Sibiu si au confirmat ca au in jur de 450 de plangeri penale. Spre surprinderea mea cautand saptamanile acestea de munca in alte tari m-am intersectat iar cu aceasi oameni pe internet. Pare ca nimeni nu ii deranjeaza si inseala sute de oameni in continuare.  Am sunat cu alt numar si am ascultat aceeasi poveste trasa la indigou. As vrea sa mentionez ca daca veti suna direct pe numarul fix nu va vor da detalii legate de bani. Doar daca veti suna pe numerele de mobil. Precizez ca au si acum anunturi de angajare postate pe multe siteuri. Va rugam sa ne ajutati !”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Loto, 2 iulie 2020! Au fost extrase numerele norocoase

Publicat

in

De

Astăzi, 2 iulie 2020 au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică, 28 iunie a.c., s-au înregistrat 17.220 de câștiguri în valoare totală de 1.110.637,87 lei.

Numerele extrase joi, 2 iulie 2020

  • Loto 6/49:
  • Loto 5/40:
  • Joker:
  • Noroc:
  • Super Noroc:
  • Noroc Plus:

La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 3,34 milioane lei (peste 691.000 de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,21 milioane lei (peste 458.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 7,4 milioane lei (peste 1,53 milioane de euro), iar la categoria a II-a a aceluiași joc se înregistrează un report în valoare de peste 80.800 de lei (peste 16.600 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I se înregistrează un report în valoare de peste 1 milion de lei (peste 211.700 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de aproximativ 184.000 de lei (aprox. 38.000 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează, de asemenea, un report în valoare de peste 55.800 de lei (peste 11.500 de euro).

Vezi și:Scandal de proporții! Zeci de mii de cadre medicale încasează bani stând degeaba, iar pacienții mor în fața spitalelor

Ludovic Orban i-a ‘furat’ blonda lui ‘Grindă’! Mișcare importantă în aparatul guvernamental: După ce a contribuit cu 300.000 de euro, Ana Maria Dimitriu a ajuns consilierul premierului

Consilier din Guvernul Orban, implicat în afacerea abatoarelor germane. Influențele puterii politice în exportul de forță de muncă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Florin Cîțu: Am reușit aceasta performanță în mijlocul celei mai mari crize economice pentru economia globală

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a transmis joi pe pagina sa de socializare că în luna iunie costurile cu dobânzile au fost mai mici decât costurile din aceeași perioadă a anului trecut.

„INCONTESTABIL! Am castigat încrederea investitorilor în aceste guvern. În luna iunie 2020 costurile cu plata dobânzilor au fost MAI MICI față de costurile plătite de guvernul socialist în iunie 2019. Am reușit aceasta performanță în mijlocul celei mai mari crize economice pentru economia globală. Încrederea investitorilor în guvernul PNL înseamnă dobânzi mai mici pentru sume mult mai mari și cel mai imporant REDUCEREA cheltuielilor bugetare. Luna iunie 2020 este o luna cu un rezultat financiar de excepție pentru această perioada îngrozitor de dificila prin care trece economia globală. Revenierea în V a economiei rămâne scenariul de bază”, a scris Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend