Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Poliția, controale pe bandă rulantă la Domnești

Avatar

Publicat

in

În perioada 12-13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor contra patrimoniului, protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit şi verificarea respectării normelor specifice pentru limitarea răspândirii coronavirusului, cu precădere la agenţi economici, în mijloace de transport în comun şi în zonele cu aflux ridicat de persoane.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat peste 50 de persoane, 26 de autovehicule şi 5 societăţi comerciale.

Publicitate

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.465 de lei, fiind aplicate şi măsurile complementare de retragere a două certificate de înmatriulare, a unui set de plăcuţe cu număr de înmatriculare, precum şi de confiscare a cantităţii de 1,34 metri cubi de material lemnos, după cum urmează:

– 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.500 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit;

– 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.465 de lei, conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice,precum şi măsura complementară de retragere a două certificate de înmatriculare, precum şi a unui set de plăcuţe cu numărul de înmatriculare;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010, privind contravenţiile silvice, precum şi măsura complementară de de confiscare a cantităţii de 1,34 metri cubi de material lemnos nejustificat cu documente legale;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de coronavirus.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Cozmin Gușă, dezvăluiri de ultim moment: ‘Disperarea lui LuCOVID e-n creștere!’

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, a afirmat că Guvernul  Orban ar lau în calcul prelungirea programului de vot de la alegerile locale de duminică.

”Ultima știre despre alegeri: Disperarea lui LuCOVID e-n creștere! Se discută chiar acum despre prelungirea programului de vot după orele 21.00, plus introducerea polițistului MAI ca șef de obiectiv peste poliția locală! Să vedem HG-ul …”, a scris Cozmin Gușă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, ieșire furibundă: ‘Acuz PSD de criminalitate economică, acuz PSD că vrea să distrugă economia românească’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, a declarat că ”România riscă să piardă dreptul de a beneficia de peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloșiei și lipsei de responsabilitate a PSD”.

„Acuz PSD de criminalitate economică, acuz PSD că vrea să distrugă economia românească, acuz PSD că vrea să oprească procesul de revenire economică pe care l-am început, provocând cheltuieli şi mai ales provocând consecinţe dramatice pentru România. Pot să vă spun că deja la Bruxelles sunt oficiali europeni care, din cauza deciziei luate de Parlament, pun sub semnul întrebării posibilitatea României de a accesa fonduri din facilitatea de rezilienţă şi recuperare. Adică România riscă să piardă dreptul de a beneficia de peste 30 de miliarde de euro din cauza ticăloşiei şi lipsei de responsabilitate a PSD care, ca să mai obţină câteva voturi prin minciună şi prin demagogie în aceste alegeri, sacrifică destinul României pe termen mediu şi lung”, a afirmat Ludovic Orban.

Premierul a afirmat că prima tranşă de majorare aprobată de Guvern, de 14%, reprezintă cea mai mare creştere a punctului de pensie decisă până acum în România.

Publicitate

„În ceea ce ne priveşte, aşa cum am anunţat, am crescut punctul de pensie cu 177 de lei. Este cea mai mare creştere, ca şi sumă, a punctului de pensie care a fost vreodată, în condiţii de criză economică generată de pandemia care a afectat întreaga lume. Din Europa, doar Germania a mai crescut pensiile şi pensiile au fost crescute (…) cu 3,1%. (…) Creşterea este mare, ţinând cont de situaţia economică şi de criza provocată de pandemie”, a menţionat Ludovic Orban.

El a subliniat că o creştere nesustenabilă a pensiilor ar avea drept consecinţă incapacitatea statului de a mai susţine cheltuielile, inclusiv cele cu pensiile şi salariile.

„Bugetul României nu este un sac fără fund, bugetul României este alimentat din taxele şi impozitele plătite de români şi orice cheltuială trebuie dimensionată în funcţie de venituri”, a mai spus premierul Orban, informează agerpres.ro.

Citește și:

Medicul Virgil Musta trage semnalul de alarmă: ‘Lumea să se vaccineze. Va fi o mare problemă dacă pe lângă COVID-19, apar și celelalte viroze banale și gripa

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend