Conecteaza-te cu noi

Dezvaluiri

Poliția Capitalei, reacție pentru Bugetul.ro, în legătură cu amenzile primite de Ludovic Orban: ‘Nu am nicio informație în acest moment’

Publicat

in

Guvernul a anunțat, sâmbătă, că premierul Ludovic Orban a primit două amenzi în cuantul de 3.000 de lei, ca urmare a fotografiei apărute în spațiul public de la ziua sa de naștere. Reporterul Bugetul.ro a contactat, în urmă cu câteva momente, Poliția Capitalei, care ne-a precizat că, la această oră, nu deține informații referitoare la amenzile primite de Ludovic Orban.

Nu am nicio informație în acest moment”, a declarat, pentru Bugetul.ro, comisarul-șef Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Advertisements

Guvernul României a informat, sâmbătă, că premierul Ludovic Orban a fost amendat cu 3.000 de lei – 2.500 de lei pentru că nu a purtat masca de protecție și 500 de lei pentru că a fumat într-un spațiu închis.

Vineri, pe rețelele de socializare, a apărut o fotografie cu premierul Ludovic Orban care bea și fumează în biroul său, alături de alți membri ai Guvernului, în plină stare de alertă.

Prim-ministrul Orban a recunoscut tot și a dezvăluit că totul s-a întâmplat de ziua sa, pe 25 mai, în biroul de la Palatul Victoria.

Alături de Orban, în fotografie mai apar vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Dezvaluiri

EXCLUSIV Intervenție-fulger a ANPC! A închis un magazin la o zi de la deschidere! Pericol pentru tineri (video)

Publicat

in

De

Invervenție-fulger a Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov! Un magazin cu produse care conțin cannabis a fost închis, marți, de Protecția Consumatorului, la o zi după ce a fost deschis.

Bugetul.ro l-a contactat astăzi pe comisarul-șef Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov și directorul Corpului de Control al ANPC, pentru a afla mai multe detalii.

Advertisements

Sorin Susanu a declarat, marți, pentru Bugetul.ro, că magazinul poate reprezenta un pericol pentru societate și pentru tinerii români. Potrivit șefului ANPC Brașov, un prim pas către consumul efectiv de droguri este acela de a consuma „ceva cu cannabis, nu neapărat cannabis”.

În plus, prin magazinul respectiv, se vând anumite produse care pot ajuta la transportul de droguri sau la introducerea substanțelor interzise la festivalurile de muzică, ne-a informat șeful CRPC Brașov.

Magazinul este deschis de ieri. Mai sunt și alte magazine în țară, voi dispune să fie controlate. Este vorba despre o firmă care le-a dat franciză celor din Brașov – LEGALIZE IT. 

Pe lângă aspectele ce țin de chestiunea noastră, vreau să eliminăm posibilitatea faptului ca, la nivel psihologic, un tânăr să fie afectat de aceste magazine. Atunci când vede că poate consuma ceva cu cannabis, chiar dacă nu este cannabis – este primul pas de a trece la consum de droguri efectiv.

Mai mult decât atât, așa cum zice legislația europeană, nici în titulatură comercială a unor produse nu poate fi folosită denumirea de droguri și de substanțe halucinogeneA fost o acțiune doar a ANPC-ului.

I-am informat și pe cei de la Antidrog (n.r. – din cadrul IPJ Brașov). Vom colabora cu ei în continuare, pentru a verifica toate aspectele. Se vor trimite la laborator anumite produse. Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare. Magazinul a fost închis și, în funcție de documentele pe care o să ni le prezinte, vom aplica și sancțiuni care pot ajunge până la 100.000 de lei.

Îi ajută pe cei care vor să introducă, la festivaluri, droguri

Practic, ei îi ajută pe cei care vor să introducă la un festival de muzică, să zicem, substanțe interzise, prin vânzarea unor astfel de produse în care să poată fi disimulate drogurile.

Magazinul a fost închis, începând de astăzi, până la remedierea și clarificarea tuturor aspectelor”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Nelu Tătaru a dat lovitura! Afacerea soției sale aduce familiei sume impresionante

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Afacerea familiei ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, a rupt în perioada fiscală încheiată anterior. Potrivit ultimei declarații de avere, depusă de ministrul Tătaru în luna aprilie, ce a fost verificată de Bugetul.ro, farmacia Rodicăi Tătaru – CRATAEGUS PHARMA SRL – i-a adus familiei ministrului Sănătății, în anul 2019, peste 70.000 de euro

Soția lui Nelu Tătaru, Rodica, a câștigat de pe urma farmaciei sale, unde este administrator și asociat unic, 348.767 de lei – 72.659 de euro.

Advertisements

Din această sumă, 49.517 lei au reprezentat salariul anual pentru funcția de administrator, iar  299.250 de lei a fost suma încasată din dividende.

Conform datelor declarate de soția ministrului Tătaru la Ministerul Finanțelor, consultate de Bugetul.ro, farmacia Crataegus Pharma a avut, în 2019, o cifră de afaceri de 3.234.136 de lei și un profit de 109.437 de lei.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Documente. Soția lui Nelu Tătaru plătește, la Primărie, o chirie de 8 lei/mp pentru afacerea familiei

Amintim că în luna aprilie jurnaliștii de la Bună Ziua Iaşi au scris că farmacia din Huşi, deţinută de soţia lui Nelu Tătaru, vinde măşti medicale la suprapreţ şi fără bon fiscal.

În replică, șeful Sănătății a afirmat că ar exista interese locale din partea unor oameni care ar vrea să-l denigreze.

A fost într-o sâmbătă după-masă. Exact atunci se primea marfă, iar oamenii au dat buzna să cumpere. Toți cereau produsele. Vânzătoarele nu au apucat să bage factura în sistem. Cel care a filmat era printre primii clienți și a insistat că vrea să cumpere. Eram probabil singura farmacie din Huși care adusesem măști. După acea filmare au venit controale atât de la Poliție, cât și de la DSP și Finanțe. Niciuna dintre aceste instituții nu a găsit absolut nimic”, a explicat Nelu Tătaru, la vremea respectivă, pentru Jurnalist.ro.

Nelu Tătaru mai preciza că măştile de 15 lei ar fi diferite de cele vândute de Unifarm sau de eMag la 3 lei, de aici rezultând diferenţa de preţ.

Tătaru mai spunea atunci că măştile medicale, procurate de farmacia soţiei sale, ar fi dintr-un material diferit şi ar avea un cost de achiziţie de 12 lei.

Din ianuarie până în aprilie au dispărut economiile

În anul 2019, ministrul Nelu Tătaru a câștigat 175.178 de lei – asta înseamnă că a avut un venit lunar de 14.598 de lei.

Anul trecut, familia Tătaru a mai încasat 42.000 de lei din chirii.

În bancă, Nelu Tătaru are depuși 191.000 de lei și 5.000 de euro.

Totodată, potrivit declarației de avere din ianuarie, depuse la numirea în funcția de secretar de stat, Nelu Tătaru menționa că are economii de 450.000 de lei și 10.000 de euro. Acești bani nu mai apar, însă, în declarația de avere din aprilie, completate pentru funcția de ministru.

Luna ianuarie

De asemenea, soții Tătaru dețin și două apartamente, unul în București și altul în Iași.

Ministrul Sănătății are și datorii. În 2017, el a contractat un credit de la Banca Transilvania în valoare de 578.000 de lei. Creditul este scadent în 2025.

Vezi și

EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend