Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Poliţia Argeş îşi suplimentează efectivele pe perioada Crăciunului cu 260 de poliţişti

Publicat

in

Peste  260  de poliţişti vor fi la datorie, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în linişte şi siguranţă.

Cei peste 260 de poliţişti, care vor acţiona zilnic, suplimentar faţă efectivul curent de ordine şi siguranţă publică, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care acţionează zilnic în această perioadă, peste 180 sunt de la structurile de ordine publică, circa 40 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, peste 110 de patrule de siguranţă publică vor acţiona, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Fost premier al României: ‘Războiul va continua. Putin moare de grija Europei, dar și-a distrus țara lui’

Publicat

in

De

Victor Ponta, fostul premier al României, a vorbit despre războiul din Ucraina și a făcut câteva previziuni cu privire la continuarea ostilităților din partea Rusiei. De asemenea, fostul prim-ministru a precizat care sunt, în opinia sa, statele care vor avea de câștigat și de pierdut în urma conflictului din estul Europei.

„M. Tucă: Cum crezi că vor continua ostilitățile? Cum va continua războiul?

Victor Ponta: În primul rând, războiul va continua. Asta e vestea proastă. Nu va ceda nimeni de nicio parte. Până la urmă, toată lumea care avea pretenții de analiză spunea că Putin vrea să ia Mariupolul, ca e o chestiune strategică și poate și Odesa și gata. Dar acum va continua războiul. Eu cred că Europa va pierde în continuare. Noi pierdem economic și ceilalți, că e vorba de America, China, Turcia și cine va fi, vor câștiga. Ucraina va fi o țară, totuși, distrusă mult timp, Rusia este o țară distrusă, economic vorbind, și politic. Putin moare de grija Europei, dar și-a distrus țara lui.

M. Tucă: Până una alta, el a câștigat mai mult de când a început războiul.

Victor Ponta: Nu, nu cred. Asta nu cred.

M. Tucă: Din petrol, da. Că are de pierdut, asta e adevărat.

Victor Ponta: De acord. Dar per-total, și-a cam distrus țara”, conform gândul.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vladimir Putin a trimis soldații la ‘moarte’! Șeful diplomației UE, Josep Borrell: ‘Dacă este adevărat că Rusia și-a pierdut 15% din trupele de la începutul războiului, acesta este un record mondial al pierderilor unei armate care invadează o țară’

Publicat

in

De

Înaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe și politică de securitate, Josep Borrell, a susținut că dacă pierderile suferite de Rusia se vor confirma, țara marchează un record mondial.

Afirmațiile au fost făcute la Bruxelles, după o întâlnire a miniștrilor apărării din blocul comunitar, șeful pentru politică externă al Uniunii Europene subliniind că nu poate estima cât timp „poate rezista Rusia”.

Josep Borell a spus că Uniunea Europeană va susține în continuare Ucraina, prin furnizarea de echipamente militare.

„Nu aș îndrăzni să fac estimări despre cât timp poate rezista Rusia… Dacă este adevărat că Rusia și-a pierdut 15% din trupele de la începutul războiului, acesta este un record mondial al pierderilor unei armate care invadează o țară”, a spus acesta.

Moscova refuză să-și recunoască pierderile

Moscova și-a abandonat soldații căzuți pe front și nu-i declară morți, ci dispăruți. Interceptări obținute de Serviciul ucrainean de informații (SBU) arată cum asta a devenit o afacere pentru unii ruși aflați pe front.

SBU a interceptat o convorbire telefonică între un soldat rus ce luptă în Ucraina și soția sa. El îi spune că mii de cadavre de militari ruși sunt adunate într-o zonă păzită din regiunea Donețk.

„Nu e morgă, e un depozit. Este imens acest… câmp – un fel de câmp sau un depozit de deșeuri… Împrejmuit cu gard, păzit, nimeni nu are voie să intre. Și, pe scurt, aduc mii (de cadavre – n.r.) aici. O grămadă de înălțimea unui om”, îi spune soldatul rus soției sale, conform b1tv.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend