Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

POLIȚIA ARGEȘ ARE ȘEF NOU – PIELEANU A FOST DETAȘAT PESTE MUNȚI

Avatar

Publicat

in

Inspectoratul Județean de Poliție Argeș are, începând de azi, un nou șef. Este vorba despre Marian Badea, fost șef al Serviciului Rutier Argeș și apoi adjunct al Direcţiei Rutiere din Cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Acesta îi ia locul comisarului-şef Tudorel Pieleanu care, de astazi, a fost împuternicit să preia funcţia de inspector-şef al Poliţiei Judeţene Covasna.

Iată că ministrul Marcel Velea, ministrul Afacerilor Interne, se ține de promisiunea privind schimbarea şefilor de poliţii judeţene. Unul dintre cei vizaţi fiind şi Tudorel Pieleanu, un apropiat al fostului ministru al Internelor, Carmen Dan. Sursele spun ca si noul sef al IPJ Argeș ar avea puternice conexiuni cu lideri ai PSD.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban a împărțit mărțișoare în Parlament, uitând de aberațiile transmise elevilor

Avatar

Publicat

in

Coaliția de guvernare a uitat de normele aberante impuse elevilor. După ce ministrul Sănătății a anunțat că elevii nu au voie să ducă mărțișoare profesoarelor, ministrul Educației a explicat că elevii pot duce simbolurile primăverii la fel ca în toți anii. Însă, regulile impuse de coaliție au fost încălcate chiar de șeful PNL, Ludovic Orban, care a împărțit mărțișoare în Parlament, fără mănușile recomadate de Vlad Voiculescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00

Avatar

Publicat

in

Un bărbat care a murit în urmă cu doi ani a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere, potrivit Hotnews.ro. Autoritățile locale susțin că este vorba despre o eroare, bărbatul mort fiind confundat de fapt cu fratele său.

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”, informează Mediafax.

Primăria din orașul Râșnov susține că este vorba despre o eroare, bărbatul decedat fiind confundat cu fratele său.

Autoritățile au solicitat efectuarea unei anchete interne. Agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină și ar putea fi sancționat.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend