Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

POFTA-N CUI ! În Argeş CJSU a stabilit: sălile de fitness se redeschid in septembrie – VEZI CE PROGRAM AU RESTAURANTELE !

Publicat

in

Prefectura Argeş informează că, în cadrul ședinței CJSU de marti, 18 august, s-a decis suspendarea activității sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobica și altor asemnea activități pe o perioada de încă 14 zile, începând cu dată de ieri, 18 august a.c, ora 8.00.

 Totodată, se suspendă evenimentele publice de tip târg, bâlci și alte asemenea, precum și activitatea de agrement în spații de tip piscină, bazin de înot, ștrand, cu excepția activităților fizice desfășurate de către sportivii de performanță, în toate localitățile județului Argeș, pe o perioada de 14 zile, începând cu dată de astăzi, 18 august a.c.

– Activitatile comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri se suspenda intre orele 24.00-06.00, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de astazi, 18 august a.c., ora 08.00, administratorii spatiilor in care se desfasoara aceste activitati asigurand monitorizarea permanenta a respectarii de catre personalul de deservire si de catre clienti a masurilor de limitare a raspandirii virusului SARS-CoV-2.
-Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfasoara activitati in spatii special destinate, dispuse in exteriorul cladirilor unde desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile si alte asemenea, nu poate incepe inainte de ora 06.00, si nu poate depasi ora 24.00, ultima comanda putand fi preluata cel tarziu la orele 23.00, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de astazi, 18 august a.c.
In intervalul mentionat operatorii economici care desfasoara aceste activitati, au obligatia sa ia masuri pentru limitarea numarului de clienti la numarul locurilor pe scaune, precum si a oricaror activitati care presupun interactiune fizica intre clienti, inclusiv dansul.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Din cauza Omicron, persoanele de peste 60 de ani ar trebui sa nu mai calatoreasca in strainatate – recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii

Publicat

in

Forul ONU a actualizat recomandarile pentru traficul international, in contextul variantei Omicron a SARS-CoV-2 (B.1.1.529). Potrivit OMS, informatiile preliminare arata o contagiozitate crescuta a noii variante. “Persoanele care nu se simt bine sau nu sunt vaccinate cu schema completa ori nu au dovada trecerii prin boala si care sunt intr-un pericol mai mare de a face o forma grava a bolii si de a muri, inclusiv persoanele de peste 60 de ani si cele cu comorbiditati ar trebui sfatuite sa nu calatoreasca in aceasta perioada” – afirma OMS. Cum ar putea decurge restrictiile pentru varstnici aici https://ghimpele.ro/organizatia-mondiala-a-sanatatii-recomanda-ca-batranii-nevaccinati-sa-fie-lasati-sa-calatoreasca-doar-in-anumite-conditii/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Cercetatorii sud-africani sunt aproape siguri ca Omicron detroneaza Delta

Publicat

in

Inca nu stim insa daca disparitia variantei Delta si inscaunarea Omicron e o veste buna. Studiile clinice de pana acum arata simptome blande – intre care tuse uscata, febra, transpiratii nocturne, oboseala. Savantii sud-africani atrag insa atentia ca trebuie sa treaca cel putin patru saptamani pana se vor stabili cu certitudine anumite lucruri, cum ar fi capacitatea vaccinurilor actuale de a tine piept variantei Omicron, in ce masura anticorpii dupa trecerea prin boala sunt utili in fata Omicron, precum si alte elemente legate de cat de patogena e noua varianta. Cu alte cuvinte, cat de severe sunt formele de boala. Mai multe detalii aici https://newsin.ro/varianta-omicron-va-lua-locul-delta-inca-nu-stim-daca-e-bine-sau-rau/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend