Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Poezia emotionanta a unui pusti de la Vlaicu face inconjurul tarii – Vezi versurile aici

Publicat

in

Poezia scrisǎ de un tânǎr de 16 ani, elev al Colegiului Naţional Vlaicu Vodǎ din Curtea de Argeş, face înconjurul internetului. Andrei Mǎdǎlin Rǎdulescu a scris câteva versuri referitoare la felul în care vede, prin ochii sǎi de adolescent, situaţia cu care se confruntǎ România zilele acestea.

Acesta a reușit sa își manifeste dezamăgirea cu privire la ceea ce se întâmplă în tara în ultimele zile printr-o poezie pe care a făcut-o publica și care a ajuns sub privirile și în gândurile unui număr foarte mare de oameni care luptă pentru dreptate și adevăr. Versurile următoare sunt o reflectare sincera a nemulțumirilor unui tânăr care își dorește ceva diferit pentru viitorul lui. Îl felicitam și speram ca vocea noastră se va răspândi și va fi auzită de cât mai multa lume.

Advertisements

„Nu mai vreau să mai suport
Şi acum eu ies la luptă
Şi-am să lupt cât am să pot
România n-o vreau slugă

Nu mai vreau ca România
Să fie furată iar
S-o conducă viclenia
Iar eu să strig in zadar

Nu mai vreau să merg pe stradă
Şi să văd oameni sărmani
Nu pot să işi fac-o casă
Căci guvernul nu dă bani

Nu mai vreau ca-n buzunare
Să ne bage hoţii mâna
Şi să văd cum în spitale
Moare pe capete lumea
Nu mai vreau ca ţara mea
Să se duc-uşor de râpă
Nu vreau să văd România
Tratată ca şi o slugă.“

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend