Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PNL și GUVERNUL ORBAN VOR SĂ BLOCHEZE DUBLAREA ALOCAȚIILOR COPIILOR

Publicat

in

– PNL în opoziție, octombrie 2019: PSD are bani de amante, dar nu să mărească alocațiile.Acum, IANUARIE 2010, PNL NU VREA SA MAJOREZE ALOCATIILE

Premierul Ludovic Orban a declarat că are patru variante pentru sancţionarea proiectului de lege al PSD care a trecut de Parlament privind creşterea alocaţiilor. Acesta spune că,  în momentul de faţă nu sunt prevăzute sume de bani pentru a susţine creşterea.

„Noi nu putem accepta felul acesta de legiferare (n.r. – al creşterii alocaţiilor). Avem patru variante posibile: fie atacarea la CCR, fie prorogarea termenului de intrare în vigoare, fie o reglementare care să prevadă, totuşi, o creştere raţională a alocaţiilor copiilor, care, repet, de la 1 ianuarie au crescut, tot în baza proiectului depus de PNL, fie mai avem o variantă, care ar cuprinde procedura de angajare a răspunderii”, a arătat Orban.

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a votat, în luna decembrie a anului trecut, iniţiativa legislativă care prevede dublarea alocaţiei pentru copiii între 2 şi 18 ani – suma ajunge la 300 de lei, iar pentru copiii cu handicap la 600 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Accident la Curtea de Argeș, victimă pieton

Publicat

in

În urma cu puțin timp un accident rutier cu victima pieton, a avut lic Curtea de Arges, zona trecerilor de pietoni de la magazinul Kaufkand. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Traian Băsescu ia în calcul candidatura la Primăria București: ‘Dacă aș candida, aș câștiga’

Publicat

in

De

Europarlamentarul Traian Băsescu, fostul Președinte al României, a anunțat că ‘este posibil’ să candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, dar cu condiția să își rezolve problema cu dosarul de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

”Este posibil, dacă îmi rezolv problema cu dosarul de la Înalta Curte, să candidez. Am învăţat că în politică niciodată nu spui niciodată. Pot lua in consideraţie orice moment politic important. Alegerile locale sunt extrem de importante. Sunt puţini dintre oamenii politici care, dacă s-ar aşeza pe scaunul primarului general, ar şti ce să facă. Pasajul Basarab, care s-a terminat, nu vedeti ca se termina într-un semafor? Ditamai pasajul care trebuie să fluidizeze şi el se opreşte într-un semafor”, a declarat, duminică seară, Traian Băsescu, la România TV, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei.

Băsescu mai spune că, încă din 2004, se ştia că RADET va intra în faliment, iar soluţia este montarea de centrale de cvartal.

”Plângem cu RADET-ul. Se ştia din 2004 ca RADET-ul se va termina în faliment. S-a făcut contorizarea blocurilor la nivel de scară de bloc. Administratorul stabileşte el când vine încălzirea. Înainte RADET evada în facturile cetăţenilor şi pierderile din conducte le băga în facturi şi cu asta basta. Din 2004 – 2005 nu mai face asta pentrru că există acele contuare. Care e solutia? Fă, omule, centrale de cvartal. Unde sunt zone de conducte de 50 de ani e mai ieftin să pui centrale de cvartal decat să schimbi conducte. Mă văd punând centrale de cvartal, da”, a declarat Băsescu.

Fostul şef al statului spune că este încrezător că va câştiga, dacă ar candida, dar aceasta este  o ”incertitudine majoră”

”Dacă aş candida, aş câştiga. Sigur, nu se pune problema unei alianţe şi merge PMP singur, în acest caz. Sper să reuşim această alianţă (pentru sprijinirea lui Nicuşor Dan – n.r.) pentru că la mine incertitudinea e majoră deoarece va trebui să compar în faţa judecătorilor. Certitudinea e Nicuşor Dan”, a mai spus Băsescu, conform news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend