Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PNL insistă cu Mitrofan ! Un CÂRCIUMAR PLAGIATOR din Argeș la MINISTERUL CULTURII – E specialist în păcănele și chefuri în zi de doliu național

Avatar

Publicat

in

La un pas de a se alege cu plangere penala dupa un plagiat rusinos

Mitrofan deține 4 carciumi in Curtea de Argeș dar nu a mai actualizat site-ul Casei de Cultura de 5 ani

După ce Botoșaniul a trimis la sefia ANPC un carciumar din zonă, PNL Argeș demonstreaza ca e mult mai puternic și insista să numească într-o funcție cheie la Ministerul Culturii un alt tip de carciumar, si plagiator, pe deasupra. Numele său este Cristian Mitrofan si este liderul organizatiei locale a PNL. Acesta patroneaza in Curtea de Arges nu mai putin de 4 localuri, 3 dintre acestea veritabile cârciumi cu păcănele, dar este si managerul Casei de Cultură din localitate. El a aparut in presă ca fiind masterandul copy paste, la o universitate privată. În urbe este cunoscut ca omul care alearga permanent după ciolan si a devenit celebru in 2014 cand, la prima vizita a lui Iohannis in Arges, a fugit din PNL la PSD chiar in ziua in care trebuia sa il intampine pe candidatul Iohannis aflat in campanie electorala. A devenit om de baza al PSD care ii promisese un post de atasat cultural. Cum Victor Ponta nu l-a numit in functia dorita, Mitrofan a fugit in ALDE, partid care ii promisese functia de primar. Un alt episod care l-a facut celebru in toata țara prin intermediul presei, a fost acela al tragediei de la Colectiv, mai exact în ziua de doliu național instituita de atunci când, la una din carciumile sale, Mitrofan a organizat mare chef cu chiuituri pana spre dimineata.

In zona Culturii, in 20 ani de sefie politica, Cristian Mitrofan, care inițial și-a dorit funcția de secretar de stat, nu s-a făcut remarcat cu nimic, el petrecand foarte mult timp pentru a manageria cele 4 carciumi pe care le patroneaza sau pentru a face campanie politica partidului. Astfel, in ultimul an a fost managerul de Casă de Cultura din Arges care a petrecut cel mai putin timp la institutia pe care o manageriaza, omul fiind ocupat cu carciumile sau politica. Desi indeplineste functia de manager de casa de cultura de mai bine de 20 ani, mai nou apare in presa sustinand ca doar de 3 ani este manager cultural. Ca timpul alocat carciumilor proprii este prioritate pentru el o demonstreaza faptul ca, in ciuda solicitarilor repetate ale argesenilor, siteul casei de Cultura nu a mai fost actualizat de aproape 6 ani, iar o pagina de facebook nici macar nu exista. Nu acelasi lucru se poate spune carciumile sale ale caror pagini sunt la zi sau au un panou de semnalizare pe fiecare, lucru care nu se poate spune despre Casa de Cultura care, nici dupa 20 de ani de domnie a lui Mitrofan, nu are așa ceva, desi banii s-au cheltuit pentru un astfel de panou cam scump si neutilzat aici. In alta parte….

La un pas de a se alege cu plangere penala dupa un plagiat rusinos

Presa a relatat permanent despre derapajele lui Mitrofan, omul si-a terminat studiile prin 2010 cam odata cu fiul sau, english/brasoveanul despre care o fosta angajata a lui Mitrofan, Nicoleta Andrei, a povestit in presa nu cu mult timp in urma.

In 2010 – 2011 Mitrofan a terminat sudiile la Titu Maiorescu si a inceput sa pozeze in masterand. Presa a relatat despre faptul ca lucrararea sa de dizertatie, la finalizarea studiilor, este un plagiat ordinar. Practic, Mitrofan a apelat la un copy-paste penibil, chiar penal, după un proiect de finantare fonduri europene muncit de o echipa din primaria Curtea de Argeș. Omul a preluat intreaga lucrare si doar si-a trecute numele pe ea , asa cum se vede si in imaginea alaturata.

Aflând din presa de plagiatul lui Mitrofan, primarul de atunci al Curtii de Argeș, declara ca nu îi vine sa creada așa ceva si ca ar trebui facuta o plangere penala impotriva “masterandului” Mitrofan:

” Noi am depus aceste proiect in 2009. Observ ca domnul Mitrofan a depus si el la Universitate exact acelasi proiect. Deci nu aveam cum sa il copiem noi de la el, ci invers. Exista o problema: in 2010 Mitrofan nu era viceprimar, deci nu avea acces la sistemul nostru informatic. Se poate banui ca a platit pe cineva sa ia munca echipei mele. Asteptam aparitia in presa a acestui articol de presa cu datele care sunt irefutabile si, probabil, juristii nostri vor face si o plangere pentru ca, se vede, s-a accesat fraudulos un sistem informatic  ceea ce, din cunostintele mele inseamna o fapta penala”, declara Nicolae Diaconu, fostul primar al Curtii de Arges.

CLIC AICI pentru COPERTA DISERTATIE MITROFAN (Format DOC)

CLICK AICI pentru LUCRARE DISERTATIE COMPLETA (Format DOC)

Click AICI pentru FOTOCOPII FACTURI SI CHITANTE MITROFAN

Carciumilie lui Mitrofan, actualizate zilnic….

Siteul Casei de Cultura condusa de Mitrofan, neactualizat de 6 ani

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Raluca Turcan: 32 000 de vârstnici trăiesc acum cu o sumă medie de 200 de lei pe lună

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că în România sunt 32.000 de bătrâni care trăiesc cu o sumă medie de 200 de lei pe lună, cât e ajutorul de la stat, și care care nu pot beneficia nici măcar de pensie socială.

„În România sunt 170 000 de titulari de venit minim garantat, dar numărul total al beneficiarilor reali este de peste 413 000: 257 000 sunt adulți, dintre care 120 000 sunt persoane apte de muncă, 32 000 au vârsta peste 65 de ani și 156 000 sunt copii, iar dintre aceștia 55 000 au vârsta sub 7 ani. Aceasta este realitatea din România în momentul în care dăm startul campaniei naționale de evaluare a beneficiilor de asistență socială. Această evaluare, obligatorie prin lege la fiecare 6 luni, nu a mai fost făcută în România de 2 ani”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

„În acest moment 30% din locurile de muncă existente la nivel național sunt pentru necalificați, dar ne propunem ca, în timp scurt, să oferim sprijin pentru obținerea unei calificări prin acces la cursuri de formare. Un loc de muncă înseamnă la vârsta activă, un salariu și la bătrânețe, o pensie – adică un nivel de trai mai bun decât cel oferit de ajutorul social. Acesta este motivul pentru care am solicitat reprezentanților AJOFM-urilor să facă o evidență a tuturor locurilor de muncă disponibile pe plan local care ar putea fi ocupate de actualii beneficiari de ajutor social și să le prezinte acestora. De asemenea, le-am solicitat și o evaluare a cursurilor de calificare accesibile în acest moment, pentru a vedea în ce măsură putem facilita accesul pe piața muncii a beneficiarilor de ajutor social care își doresc să obțină o calificare și un loc de muncă stabil și mai bine plătit”, a adăugat ministrul.

„Știu că această campanie a generat emoție în spațiul public. Tocmai de aceea, spun limpede, din nou, că sensul ei NU este să priveze oamenii vulnerabili de ajutor din partea statului. Dimpotrivă, statul trebuie să devină mai eficient și mai util pentru oamenii vulnerabili, prin sprijinul pe care îl acordă. În cazul de față, acces la educație, la servicii de sănătate și la un nivel de trai decent pentru acei 156 000 de copii care trăiesc acum din ajutor social, locuri de muncă pentru cei 120 000 de beneficiari care pot munci, servicii medicale și acoperirea nevoilor de trai pentru cei 32 000 de vârstnici care trăiesc acum cu o sumă medie de 200 de lei pe lună, cât e ajutorul de la stat și care nu pot beneficia nici măcar de pensie socială. O astfel de evaluare națională va asigura premisele unei mai bune calibrări a efortului de ajutor social al statului și va permite identificarea acelor mecanisme care și-au atins limitele și care necesită adaptări pentru a deveni utile unui număr cât mai mare de persoane vulnerabile”, a mai scris Raluca Turcan.

Vezi și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicușor Dan: Mi-am propus ca în acest an să definitivăm primii kilometri de reţea, din banii proprii ai municipalităţii.

Avatar

Publicat

in

De

Nicuşor Dan a anunţat că a avut marţi o nouă întâlnire cu reprezentanţii companiilor din domeniul modernizării şi reparaţiilor reţelelor şi instalaţiilor de termoficare, iar discuţiile au fost despre metodele de a aduce sistemul centralizat de termoficare la un nivel care să asigure condiţii bune de trai în Bucureşti, relatează News.ro.

„Mi-am propus ca în acest an să definitivăm primii kilometri de reţea, din banii proprii ai municipalităţii. Urmează să demarăm şi lucrările finanţate din cele 300 de milioane de euro bani europeni şi începem cu zonele cele mai grav afectate”, a adăugat primarul general.

„Am continuat dialogul cu reprezentanţii companiilor din domeniul modernizării şi reparaţiilor reţelelor şi instalaţiilor de termoficare. La întâlnire au participat şi astăzi 9 firme, iar discuţiile au fost despre cum putem aduce sistemul centralizat de termoficare la un nivel care să asigure condiţii bune de trai în Bucureşti. Am reiterat apelul făcut către toţi cei din acest domeniu, care ştiu că au capacitatea de a lucra la modernizarea sistemului de termoficare, să se implice, să ştie că este nevoie de ei pentru a face ca lucrurile să se mişte.

Dacă până acum piaţa termoenergetică a fost închisă, aşa cum ne spun chiar constructorii din acest domeniu, promisiunea mea este că de acum încolo lucrurile se vor face corect şi transparent. Mi-am propus ca în acest an să definitivăm primii kilometri de reţea, din banii proprii ai municipalităţii.

Urmează să demarăm şi lucrările finanţate din cele 300 de milioane de euro bani europeni şi începem cu zonele cele mai grav afectate. Vreau ca locuitorii Capitalei să ştie că fac tot ce este posibil pentru a duce la bun sfârşit acest plan, iar procedurile privind licitaţiile le vom începe în cel mai scurt timp.

La PMB uşile sunt deschise şi vom avea discuţii cu reprezentanţi din toate domeniile de activitate. Unul dintre obiectivele principale ale noii administraţii este să asigurăm transparenţa activităţii din primărie, astfel încât cetăţenii să ştie în orice moment ce se întâmplă cu banii şi oraşul lor”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

Vezi și:

Vești importante de la Casa Națională de Pensii Publice: Au crescut contribuțiile lunare pentru pensii. Cât costă cumpărarea unui singur an de vechime

Mare atenție, români! ANAF vine cu noi proceduri pentru acest tip de taxe. Pe cine va afecta decizia

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend