Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PNL insistă cu Mitrofan ! Un CÂRCIUMAR PLAGIATOR din Argeș la MINISTERUL CULTURII – E specialist în păcănele și chefuri în zi de doliu național

Avatar

Publicat

in

La un pas de a se alege cu plangere penala dupa un plagiat rusinos

Mitrofan deține 4 carciumi in Curtea de Argeș dar nu a mai actualizat site-ul Casei de Cultura de 5 ani

Publicitate

După ce Botoșaniul a trimis la sefia ANPC un carciumar din zonă, PNL Argeș demonstreaza ca e mult mai puternic și insista să numească într-o funcție cheie la Ministerul Culturii un alt tip de carciumar, si plagiator, pe deasupra. Numele său este Cristian Mitrofan si este liderul organizatiei locale a PNL. Acesta patroneaza in Curtea de Arges nu mai putin de 4 localuri, 3 dintre acestea veritabile cârciumi cu păcănele, dar este si managerul Casei de Cultură din localitate. El a aparut in presă ca fiind masterandul copy paste, la o universitate privată. În urbe este cunoscut ca omul care alearga permanent după ciolan si a devenit celebru in 2014 cand, la prima vizita a lui Iohannis in Arges, a fugit din PNL la PSD chiar in ziua in care trebuia sa il intampine pe candidatul Iohannis aflat in campanie electorala. A devenit om de baza al PSD care ii promisese un post de atasat cultural. Cum Victor Ponta nu l-a numit in functia dorita, Mitrofan a fugit in ALDE, partid care ii promisese functia de primar. Un alt episod care l-a facut celebru in toata țara prin intermediul presei, a fost acela al tragediei de la Colectiv, mai exact în ziua de doliu național instituita de atunci când, la una din carciumile sale, Mitrofan a organizat mare chef cu chiuituri pana spre dimineata.

In zona Culturii, in 20 ani de sefie politica, Cristian Mitrofan, care inițial și-a dorit funcția de secretar de stat, nu s-a făcut remarcat cu nimic, el petrecand foarte mult timp pentru a manageria cele 4 carciumi pe care le patroneaza sau pentru a face campanie politica partidului. Astfel, in ultimul an a fost managerul de Casă de Cultura din Arges care a petrecut cel mai putin timp la institutia pe care o manageriaza, omul fiind ocupat cu carciumile sau politica. Desi indeplineste functia de manager de casa de cultura de mai bine de 20 ani, mai nou apare in presa sustinand ca doar de 3 ani este manager cultural. Ca timpul alocat carciumilor proprii este prioritate pentru el o demonstreaza faptul ca, in ciuda solicitarilor repetate ale argesenilor, siteul casei de Cultura nu a mai fost actualizat de aproape 6 ani, iar o pagina de facebook nici macar nu exista. Nu acelasi lucru se poate spune carciumile sale ale caror pagini sunt la zi sau au un panou de semnalizare pe fiecare, lucru care nu se poate spune despre Casa de Cultura care, nici dupa 20 de ani de domnie a lui Mitrofan, nu are așa ceva, desi banii s-au cheltuit pentru un astfel de panou cam scump si neutilzat aici. In alta parte….

La un pas de a se alege cu plangere penala dupa un plagiat rusinos

Presa a relatat permanent despre derapajele lui Mitrofan, omul si-a terminat studiile prin 2010 cam odata cu fiul sau, english/brasoveanul despre care o fosta angajata a lui Mitrofan, Nicoleta Andrei, a povestit in presa nu cu mult timp in urma.

In 2010 – 2011 Mitrofan a terminat sudiile la Titu Maiorescu si a inceput sa pozeze in masterand. Presa a relatat despre faptul ca lucrararea sa de dizertatie, la finalizarea studiilor, este un plagiat ordinar. Practic, Mitrofan a apelat la un copy-paste penibil, chiar penal, după un proiect de finantare fonduri europene muncit de o echipa din primaria Curtea de Argeș. Omul a preluat intreaga lucrare si doar si-a trecute numele pe ea , asa cum se vede si in imaginea alaturata.

Aflând din presa de plagiatul lui Mitrofan, primarul de atunci al Curtii de Argeș, declara ca nu îi vine sa creada așa ceva si ca ar trebui facuta o plangere penala impotriva “masterandului” Mitrofan:

” Noi am depus aceste proiect in 2009. Observ ca domnul Mitrofan a depus si el la Universitate exact acelasi proiect. Deci nu aveam cum sa il copiem noi de la el, ci invers. Exista o problema: in 2010 Mitrofan nu era viceprimar, deci nu avea acces la sistemul nostru informatic. Se poate banui ca a platit pe cineva sa ia munca echipei mele. Asteptam aparitia in presa a acestui articol de presa cu datele care sunt irefutabile si, probabil, juristii nostri vor face si o plangere pentru ca, se vede, s-a accesat fraudulos un sistem informatic  ceea ce, din cunostintele mele inseamna o fapta penala”, declara Nicolae Diaconu, fostul primar al Curtii de Arges.

CLIC AICI pentru COPERTA DISERTATIE MITROFAN (Format DOC)

CLICK AICI pentru LUCRARE DISERTATIE COMPLETA (Format DOC)

Click AICI pentru FOTOCOPII FACTURI SI CHITANTE MITROFAN

Carciumilie lui Mitrofan, actualizate zilnic….

Siteul Casei de Cultura condusa de Mitrofan, neactualizat de 6 ani

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Traian Băsescu nu e un politician oarecare. E posibil să câștige. Cu o singură condiție’

Avatar

Publicat

in

De

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că: ”Traian Băsescu e de parte cel mai nimerit pentru funcţia de primar. E posibil să cîştige. Cu o singură condiţie: Ca Sistemul să accepte algeri libere şi corecte la Bucureşti”.

„Duminică seara, Ludovic Orban şi-a aranjat un nou popas publicitar sub forma unui interviu în la o televiziune de ştiri. Spun popas publicitar, pentru că presa care-i găzduieşte lui Ludovic Orban persoana fizică a fost în prealabil plătită de Guvern să-l alinte, cu bani luaţi de la Bugetul naţional. Nu întîmplător Ludovic Orban a folosit prilejul dării huţa într-un interviu pentru a se declara satisfăcut de prestaţia de Fată de pe Şoseaua de Centură a presei miluite cu contracte guvernamentale:

Sînt absurde toate fake-urile acestea care sînt lansate pe online mai ales. Mă bucur că media clasică, media tradiţională, totuşi, nu s-a angrenat în acest soi de propagandă mincinoasă.

În Jurnalul meu video de duminică noaptea l-am întrebat pe Ludovic Orban dacă a fost vreodată la curve. Dacă, da, atunci domnia sa ar trebui să ştie că aprecierile aduse virilităţii tale de prestatoare sînt în directă legătură cu bancnota pe care i-ai dat-o înainte de prestaţie. Aşa şi cu media clasică, media tradiţională.

Publicitate

Ea l-a satisfăcut pe premier prin prestaţia în cazul Coronavirus evitînd orice îndoială cu privire la atmosfera creată de cioclii apocaliptici, pitind orice critică la adresa felului în care e administrată Criza nu pentru că e independentă, pentru că e profesionistă, nici măcar pentru că mogulii care o posedă se tem de Coronavirus, ci pentru că aşa i-a impus contractul de publicitate încheiat cu Guvernul.

Ludovic Orban e tare mîndru că presa tradiţională îi laudă Guvernul. Nu altfel procedează unii bărbaţi după ce-au primit laudele Fetei de pe Şoseaua de Centură despre virilitatea lor. Uită că înainte de prestaţie au pus o bancnotă în mîna Fetei, preţ nu numai al prestaţiei, dar şi al laudelor de după.

După umilirea care a fost excluderea PMP din rîndul partidelor frăţeşti de Dreapta proeuropeană, Traian Băsescu s-a lansat într-o campanie mediatică de ameninţări la adresa Coaliţiei PNL – USR-PLUS că va candida la primăria Bucureştiului.

Pentru a fi mai convingător fostul preşedinte a anunţat şi ce va face în cazul dosarului de la CNSAS ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şi anume că va declara mai departe că n-a colaborat cu Securitatea ca Poliţie Politică. Traian Băsescu nu e un politician oarecare. E unul dintre politicienii care au marcat spectaculos postdecembrismul românesc. Atunci cînd vine vorba de Traian Băsescu toată lumea invocă perioada celor două mandate la Cotroceni.

Contribuţia lui Traian Băsescu nu se rezumă însă doar la viaţa şi activitatea de preşedinte al României între 2005-2014. Să nu uităm că Traian Băsescu e unul dintre cei mai vechi politicieni în activitate la ora actuală. A fost lider al FSN-ului condus de Ion Iliescu. Nu trebuie uitat că la Mineriada din iunie 1990 era demnitar al Guvernului Roman. La ruperea Frontului a fost alături de Petre Roman.

A făcut parte din echipa de aur, unică în postdecembrism prin nivelul de profesionalism, a Guvernului Roman. Ca lider al PD a fost cel care a orchestrat ruperea PD de CDR şi astfel a salvat PD de la soarta PNŢCD. A preluat apoi conducerea PD. A cîştigat două mandate la primăria Bucureşti. A fost făuritorul Alianţei DA, singura formulă de înfrîngere a PDSR-ului condus de Adrian Năstase.

Ca preşedinte al României n-a stat o clipă locului. A înfiinţat PDL, a impus un preşedinte la şefia PSD, a iniţiat un proces al comunismului, a strîns relaţiile cu America. Spre finele mandatului, Traian Băsescu se alinta zicînd că se va retrage din viaţa politică, deoarece dacă ai deţinut 10 ani preşedinţia României nici o altă funcţie nu-ţi mai corespunde. Nu şi-a respectat promisiunea. A candidat la parlamentare şi a cîştigat. A candidat la europarlamentare şi a cîştigat.

Se poate înscrie în cursa pentru primărie, fireşte. Cu o singură condiţie: Să cîştige. Dacă se înscrie doar pentru a garanta PMP supravieţuirea sau doar pentru a se răzbuna pe umilirea la care a fost supus de PNL şi USR-PLUS, atunci imaginea sa publică şi aşa atinsă de scandulul Dosarului va fi făcută pulbere.

Oricît ar părea de ciudat, dacă va deveni primar al Capitalei îşi va recăpăta capitalul micşorat de scandalul CNSAS. Ca să nu mai spun că decizia Înaltei Curţi, care va fi luată după alegeri, pe la mijlocul lui octombrie, dacă îi va fi nefavorabilă, va trece drept o clară persecuţie politică. Are garanţia Traian Băsescu că va cîştiga? Dacă ne raportăm la cei doi concurenţi ai săi Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, Traian Băsescu e de parte cel mai nimerit pentru funcţia de primar. E posibil să cîştige. Cu o singură condiţie: Ca Sistemul să accepte algeri libere şi corecte la Bucureşti. Cum însă e greu de crezut că aşa ceva se va întîmpla – se vede din crearea Coaliţiei politico-mediatice Jos Gabriela Firea! – înscrierea lui Traian Băsescu în cursa pentru Bucureşti ar fi un gest sinucigaş”, conform cristoiublog.ro.

Citește și:

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

E oficial! Vârsta de pensionare are parte de modificări

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ultima oră! Poliția din Capitală a intrat în alertă: Filtre organizate, după ce a fost ucis liderul clanului Duduianu

Avatar

Publicat

in

De

Polițiștii din Capitală, împreună cu jandarmii, organizează, marți noapte, filtre pe mai multe artere rutiere din București, după ce, cu o noapte înainte, a fost ucis, într-un conflict stradal, liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, cunoscut ca „Edi Pian”.

Filtrele de marți noaptea, din Capitală, sunt organizate cu polițiști de ordine și siguranță publică, rutieră, luptători ai Poliției Române și jandarmi.

Vezi și: EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului

Publicitate

„Activitățile desfășurate au drept scop menținerea ordinii și liniștii publice”, anunță reprezentanții IGPR.

În aceste filtre sunt angrenați aproximativ 100 de lucrători ai Poliției și Jandarmeriei.

În timpul activităților desfășurate au fost găsite în mașini un pistol cu bile, o bâtă de baseball și un briceag, într-o mașină, iar în alta, bâte și alte arme albe.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea, zis „Edi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.

Citește și:

A început destrămarea PNL?! Revoltă în partid după alianța cu USR-PLUS

SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

E oficial! Vârsta de pensionare are parte de modificări

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend