Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PNL Argeș vine cu oameni noi sau doar cu o strategie de imagine?

Avatar

Publicat

in

Candidatul PNL la Primăria Pitești, Narcis Sofianu, a declarat în nenumărate rănduri că  în proiectul liberalilor este inclus un proces de înnoire a forțelor de partid prin promovarea unor persoane noi ce provin din toate mediile socio-profesionale, din toate categoriile de vârstă și de gen, pentru funcțiile de consilieri locali. Dacă ar fi reală și s-ar manifesta cu perseverență, inițiativa liberalilor ar aduce vieții politice argeșene un plus de speranță având în vedere că tot ce se vede în actuala sesiune electorală este doar un proces de ascundere a celor din primele eșaloane în spatele celor care, până mai ieri, formau eșaloanele doi și trei. Astăzi, Narcis Sofianu a prezentat un tănăr liberal cu viziune. Este vorba despre Flavia Ghițu, un   medic veterinar care înainte de a vrea să se implice în viața socio-economică a urbei a decis să se instruiască și astfel a absolvit și o facultate de asistență socială dar și un master în același domeniu. Tânara liberală Flavia Ghițu a reușit să împletească armonios ceea ce a studiat cu ceea ce piteștenii și nu numai au mare nevoie . Vorbim aici de un concept medical nou, aproape necunoscut la noi țară ,dar cu rezultate remarcabile în țările civilizate care știu ce înseamnă recuperarea sub toate formele ei. Flavia Ghițu dezvolta un centru de terapie asistată de animale care face minuni în cazul copiilor cu autism, cu sindrom Down, bolnavilor și bătrânilor. Ca să nu mai vorbim despre șansa de reintegrare a unor animale abandonate și folosirea lor în beneficiul oamenilor.

La nivelul Piteștiului copiii cu dizabilități nu au în prezent prea multe șanse de recuperare iar costurile  cu terapia pentru sindrom Down  sau autism sunt extrem de ridicate , astfel că puține familii reușesc să ofere o șansă reală unor astfel de copiii cu nevoi speciale. Până acum nimeni din mediul politic  nu a abordat acest subiect în ciuda faptului că tot mai multe familii se confruntă cu astfel de cazuri. Educația, experiența și entuziasmul Flaviei Ghițu ar putea avea ca rezultat ameliorarea condițiilor socio-medicale a unor categorii mari de piteșteni. Flavia Ghițu are, așa cum susține Narcis Sofianu, șanse să fie inclusă  pe lista consilierilor locali PNL însă rămâne de văzut dacă nu cumva liberalii adoptă doar o strategie de imagine pentru ca în final, pe liste să se regasescă foști pdl-iști sau pnl-iști cu ștate vechi și realizări puține.

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
10 Comentarii

10 Comments

 1. Avatar

  Claudia

  13 aprilie 2016 la 22:02

  Felicitari Flaviei pentru proiectul pe care il coordoneaza si PNL-ului pentru ca incurajeaza si sustine tinerii.

 2. Avatar

  Ghiocel

  13 aprilie 2016 la 22:25

  Ne dorim asemenea tineri pe liste! Inteligenti, activi, dornici sa faca ceva folositor pt comunitatea din care fac parte.Un proiect minunat care, cu siguranta, va avea succes si sutinere din partea multor argeseni si nu numai .

 3. Avatar

  Aurora

  13 aprilie 2016 la 22:40

  Extraordinar proiectul care vizeaza copii, bolnavii si ajuta la solutionarea uneia dintre cele mai importante probleme ale comunitatii! Este de datoria noastra sa sustinem acesti tineri!

 4. Avatar

  Margareta

  13 aprilie 2016 la 23:07

  Felicitari si tot respectul nostru pentru initiativa si pentru implicare !
  Se pot face lucruri minunate pentru semenii nostri in suferinta, felicitari ca v-ati gandit si la ei !
  Terapia asistata de animale are mare succes in strainatate. In Bucuresti si in Ardeal, de asemenea, exista preocupari in acest sens ,cu foarte bune rezultate!
  Sustinem cu mare drag acest proiect unic in Arges!

 5. Avatar

  Marin

  14 aprilie 2016 la 10:15

  Oameni noi, proiecte noi! Este exact ceea ce ne trebuie. Proiectul Flaviei de a ajuta copiii si batranii cu nevoi speciale , este un bun inceput, ii uram succes si sa ne bucure cu idei si proiecte noi.

 6. Avatar

  Gheorghiu ionut

  14 aprilie 2016 la 16:37

  Bafta si mult succes in acest proiect !!

 7. Avatar

  cristina

  14 aprilie 2016 la 20:16

  Bafta multa!

 8. Avatar

  Simona

  15 aprilie 2016 la 9:10

  Acest proiect este bine venit in Romania.Respect ptr toti implicati in acest proiect si dorim ca visul unei tinere sa devina realiate.Santem alaturi de voi si multa BAFTA !

 9. Avatar

  Ana

  15 aprilie 2016 la 9:12

  Felicitări, Flavia! Te susținem!

 10. Avatar

  Maria

  15 aprilie 2016 la 22:53

  Un proiect extraordinar din toate puntele de vedere!

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Nebunie în România! Doi polițiști au fost tăiați! Atacatorii, împușcați!

Avatar

Publicat

in

De

Reglare de conturi în România! S-au tras focuri de armă! Doi polițiști au fost tăiați, iar atacatorii au fost împușcați.

Cei doi polițiști fuseseră atacați cu o coasă.

Publicitate

Anterior, B1 TV informase că atacul a avut loc în Capitală, în Cartierul Văcărești.

Ulterior, s-a precizat că e vorba de localitatea Văcărești, din Dâmbovița.

„Scandal cu Împușcături la Vacaresti! Doi polițiști sunt tăiați, doi suspecți, împușcați”, dezvăluie jurnalistul Marius Buga.

Atacatorul cu coasa, care a fost împușcat, s-ar zbate între viață și moarte, informează B1 TV.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, cei doi atacatori erau frați, unul a fost împușcat în abdomen, altul, în picior.

Poliția a venit după un apel la 112, pentru că unul dintre frați era violent.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Scandal uriaș! A fost menționat numele lui Traian Berbeceanu! Silviu Mănăstire și Dan Bucura l-au făcut pe Florin Roman să închidă telefonul!

Avatar

Publicat

in

De

Scandal uriaș la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire! Mănăstire și Dan Bucura l-au pus la zid pe liderul deputaților PNL, Florin Roman, pentru modul în care Ministerul de Interne a gestionat funeraliile lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

În momentul în care Roman a zis că situația ar fi stat altfel dacă Traian Berbeceanu ar fi avut o funcție executivă, Silviu Mănăstire a reacționat imediat și i-a spus că e șeful de Cabinet al lui Marcel Vela.

Publicitate

Prezent în studio, și jurnalistul Dan Bucura i-a ținut isonul lui Mănăstire.

În replică, Roman a dat vina pe guvernarea PSD, pe recursul compensatoriu și pe măsurile social-democrate.

Ulterior, Silviu Mănăstire l-a întrebat pe Florin Roman ce va face de luni, dacă va lua măsuri împotriva clanurilor interlope.

Cum reacția lui Florin Roman a lăsat de dorit, acesta dând din nou vina pe PSD, Mănăstire l-a întrerupt pe reprezentantul PNL, care, în cele din urmă, a ieșit de pe Skype.

Vezi și

SURSE Cum ar fi ajuns clanul Rinu, cel care se află în spatele uciderii lui Emi Pian, să crească în ultimii ani: ‘Au săgeți care taie tot’

EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Lovitură cruntă pentru un celebru om de afaceri: DIICOT i-a pus sechestru pe avere. Prejudiciu de 8 milioane de euro adus statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend