Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PNL Argeș răspunde invitației lui Moșteanu: Să invite mai întâi pe Dan Hodoș sau să vină alături de noi în Consiliul Județean

Avatar

Publicat

in

După demiterea Guvernului Orban si anularea oricărei șanse de a avea alegeri în două tururi, deputatul USR Ionuț Moșteanu a invitat PNL să i se alăture in demersul de a câștiga Primăria Pitești : “Alegerile locale în două tururi au fost sacrificate. PNL are acum obligația să renunțe la orgolii și să vină alături de USR-PLUS pentru a stabili candidați unici în marile orașe. Doar așa putem să câștigăm lupta împotriva PSD”, a fost apelul lui Moșteanu. Astăzi a venit și răspunsul PNL Argeș la invitația USR, prin vocea lui Gelu Tofan. Acesta nu s-a arătat prea entuziasmat de oferta lui Moșteanu. “Nu știu cum să reacționez, acum, la o astfel de invitație ! I-aș sugera domnului Moșteanu ca, mai întâi, să-l invite pe Dan Hodoș de la PLUS să îl sprijine. Parcă erau împreună în alianța care văd, acum, că are doi candidați. PNL va avea propriul candidat la Primăria Pitești”, a spus Gelu Tofan care a completat: “Până una alta, PNL are cel mai bun scor electoral din Arges, este partidul principal și, dacă tot vorbim de invitații, invitam și noi USR să ni se alăture in Consiliul Județean”

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI

ACTUAL

Sorin Grindeanu: ‘Pentru înlăturarea oricărui semn de întrebare, această decizie de renumărare ar fi una corectă’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu afirmă că, „pentru înlăturarea oricărui semn de întrebare”, decizia de renumărare a voturilor la Sectorul 1 ar fi una corectă. „Dacă în urma renumărării doamna Clotilde Armand se dovedeşte a fi câştigătoarea, noi o să fim primii, sau eu o să fiu primul care o felicit”, adaugă Grindeanu. 

„Deja s-a creat o stare de tensiune, normală (…) în nicio variantă nu e o victorie zdrobitoare a unuia sau a altuia, şi atunci cred că pentru democraţie, pentru înlăturarea oricărui semn de întrebare, această decizie de renumărare ar fi una corectă”, a declarat, miercuri, Sorin Grindeanu, referindu-se la situaţia de la Sectorul 1.

Întrebat dacă se poate ajunge la o renumărare şi pentru Bucureşti, el a spus: „Nu ştiu, n-aş vrea să mă antepronunţ, dar e cert că normalitatea de care vorbeau unii în campanie aul trecut înseamnă şi respectarea unor reguli democratice, atâta timp cât există aceste semne de întrebare, cred că normalitatea ăn acest caz ar fi acest proces de renumărare. Şi vreau să vă declar, chiar în nume personal, că dacă în urma renumărării doamna Clotilde Armand se dovedeşte a fi câştigătoarea, noi o să fim primii, sau eu o să fiu primul care o felicit”.

STIRI FIERBINȚI

Legat de faptul că Gabriela Firea cere contestarea pe întreaga Capitală, Grindeanu a replicat că nu a apucat să discute cu ea.

„În mod sigur dacă a făcut această cerere în mod oficial e justificată. O să vedem pe parcursul acestei zile deciziile BEC, că înţeleg că sunt decizii în jurul prânzului, dar ca notă generală, ca respectare a regulilor, ca o dovadă de transparenţă, nouă ni se pare că decizia corectă e aceea de renumărare. Nu înţelegem de ce s-ar opune cineva la acest proces de renumărare”, a afirmat Grindeanu.

El a menţionat că trebuie să discute cu Gabriela Firea să vadă fundamentul cererii de renumărare, dar s-a declarat „convins că e fundamentată, dacă e această cerere”.

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, acuză ”multe nereguli” în procesul electoral şi anunţă că social-democraţii analizează posibilitatea de a cere renumărarea voturilor din Bucureşti. ”La prânz eram cu câteva procente peste domnul Dan şi deodată totul s-a schimbat ca şi cum a apăsat cineva pe un buton”, informează news.ro

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult

ACTUAL

Duelul care încinge lupta pentru parlamentare! Gabriela Firea și Victor Ponta ar putea deschide listele

Avatar

Publicat

in

De

Am putea avea parte de un duel exploziv la alegerile parlamentare! Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, și Victor Ponta, președintele Pro România, ar putea deschide listele cu candidații propriilor formațiuni în București, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au declarat surse politice pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

După ce a pierdut cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea își va continua cariera politică în Parlament. Fostă senatoare PSD de Ilfov în mandatul 2012-2016, Gabriela Firea va deschide, cel mai probabil, lista candidaților PSD în București, la Senat, au declarat surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

STIRI FIERBINȚI

Candidatul Pro România la primăria Capitalei, Ioan Sîrbu, a obținut mai puțin de 1% din voturi. Liderul formațiunii, Victor Ponta, și-a asumat vina. El a spus că a fost un fiasco din cauza strategiei greșite: a candidat cu o siglă pe care nu o cunoștea nimeni, sub o denumire pe care nu o cunoștea nimeni (Alianța Pro București 2020), cu un candidat fără notorietate. Surse din Pro România au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că sunt șanse mari ca Victor Ponta să își ia revanșa și să fie cap de listă Pro România la Camera Deputaților, în București.

Gabriela Firea, a declarat marţi că ar fi o lipsă de respect faţă de alegători ca PSD să se alieze acum „cu proprii asasini”, adică cu Victor Ponta şi Robert Negoiţă, pe care i-a făcut „teroriști politici”.

Vezi și

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend