Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PNL a fost umilit în Argeș! PSD câștigă 73 de primarii, liberalii doar 23 – DEMISONEAZĂ MIUȚESCU ?

Avatar

Publicat

in

Rezultatele oficiale ale alegerilor locale din Argeș arată un dezastru istoric pentru PNL. Este pentru prima data, de la revoluție încoace, cand liberalii nu câștigă niciun oraș din județ. Dezastrul este cu atât mai evident dacă este să luăm m in calcul faptul că actualul PNL are în componență și fostul PDL. Ba, mai mult, dacă la asta mai adăugăm și racolările unor pesedisti din ultima perioadă, nu mai avem niciun dubiu ca PNL Argeș s-a prăbușit și va contnua să se prăbușească dacă nu se iau masuri radicale. Primul pas ar fi o restrucuturare rapidă a conducerii filialei județene, restructurare al carei ton trebuie dat de o demisie in grup, in frunte cu Adrian Miuțescu. Așadar, dacă ei încă nu înțeleg, cifrele le arată clar dimenisunea dezastrului: este prima dată în ultimii 30 ani PNL Argeș când nu a câștigat niciun oraș, iar in mediul rural, din 95 de comune au reușit să câștige doar în 23 de localități.

Iată, potivit BEC, ierarhia politică în județul Argeș după alegerile de duminica, 27 septembrie 2020

  1. PSD – 73 de localități
  2. PNL – 23
  3. PMP – 2
  4. USR-PLUS – 1
  5. independent – 1
  6. Alianţa Naţional Ţărănistă – 1
  7. PER – 1.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Vârsta de pensionare are parte de modificări! Cine sunt cei vizați

Avatar

Publicat

in

De

La Senat se află în dezbatere o propunere legislativă prin care se dorește reducerea vârstei de pensionare pentru încă un domeniu industrial.

Locurile de muncă vizare sunt cele din domeniul producției de energie electrică și termică despre care inițiatorii legii spun că sunt deosebit de periculoase pentru starea de sănătate a salariaților, în condițiile în care muncă se desfășoară în majoritatea timpului la temperaturi extreme, în spații puțin ventilate sau în medii cu puternice degajări de pulberi.

Inducția electromagnetica din spațiile de producție generează frecvent afecțiuni neurologice și cardiovasculare în rândul angajaților, iar pulberile în suspensie generează afecțiuni pulmonare severe și chiar cancere iremediabile.

În expunere de motive se mai spune că speranța de viață în rândul angajaților din sectorul producției de energie electrică și termică este una dintre cele mai mici din România, ceea ce justifică pe deplin că aceștia să beneficieze de încadrarea lor în condiții deosebite de muncă. Astfel, angajații din acest sector vor putea beneficia, potrivit modificărilor propuse la art.56, de reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și un stagiu de cotizare redus de 25 de ani pentru persoanele care au realizat cel puțin 30 de ani în locurile de muncă din sector.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: România nu are capacitatea pentru testare foarte, foarte mare

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a explicat că nici nu se pune problema pentru testarea în masă a populației pentru Covid-19, asta pentru că România nu are capacitatea de a face sute de mii de teste din lipsă de personal și aparatură.

”În primul rând, România nu are capacitatea pentru testare foarte, foarte mare. Testarea în masă ar presupune sute de mii de teste și nu avem capacitatea, nici personalul pentru așa ceva. Nici nu este recomandată testarea în masă. Acest procedeu este recomandat de unii care vor să pară interesanți.

Faptul că am ajuns la 37.000 de teste este de apreciat, având în vedere de unde am plecat.”, a spus Klaus Iohannis

Citește și:

Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

Fostul șofer al lui Ludovic Orban, actual secretar general adjunct al guvernului, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților

Pun stop traseismului? Un politician ajuns la al 6-lea partid, pe listele lui Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend