Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PMP Argeș protestează sâmbătă la București împotriva taxei pe combustibil

Avatar

Publicat

in

Reprezentanții Mișcării Populare Argeș, conduși de Daniel Dragomir, vor fi prezenți la mitingul organizat de partid la București, sâmbătă, 15 martie, împotriva scumpirilor care vor apărea ca urmare a aplicării taxei pe combustibil de la 1 aprilie. ”Socialiștii nu au construit autostrăzi sau drumuri, dar au reuşit să le aducă românilor scumpiri şi instabilitate socială, fapt care contravine chiar propriei lor doctrine. Energia, alimentele şi carburanţii s-au aflat pe lista de scumpiri decisă de Ponta încă de la începutul acestui an fapt ce demonstrează că PSD-ul a pierdut pariul cu cetăţenii României. PSD a promis dreptate și bunăstare pentru români, dar a oferit protecție pentru politicienii corupți și scumpiri pentru toți românii. Nu este o păcăleală că 1 aprilie va aduce alte scumpiri, care cu siguranţă se vor regăsi în sens negativ în buzunarul tuturor şi vor afecta mediul de afaceri și așa apăsat de actualele dări către stat. Tocmai pentru a stopa aceste acțiuni nesăbuite ale Guvernului și pentru a protesta față de creșterea accizei la combustibil decisă de Ponta o delegație a Partidului Mișcarea Populară Argeș se va alătura sâmbătă, 15 martie mitingului organizat în București de PMP. Credem în dreptul nostru de a ne exprima liber și am decis să ne manifestăm astfel dezaprobarea și indignarea față de acest Guvern corupt și incompetent care nu face altceva decât să își protejeze baronii și să împovăreze cetățenii”, se precizează într-un comunicat al PMP Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend