Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Plecat să se destindă, Consilierul Ion Șerban s-a supărat iar: de 3 zile nu a mai vazut un maidanez pe stradă !

Publicat

in

Consilierul local Ion Șerban are iar mari tristeți și dezamăgiri. El spune, într-o postare pe facebook,  că e foarte trist știind că ghenele de gunoi din Curtea de Argeș sunt oribile și nimeni nu vrea să le modernizeze dar, mai ales, e supărat  că nu a mai văzut un maidanez pe străzii de trei zile. Adică exact de cînd a plecat din țară spre Anglia, acolo unde petrece câteva zile alături de familie. Consilierul a plecat de săptămâna trecută să viziteze Anglia, la invitația fiicei sale, Alexandra. Ajuns în zona centrala a Regatului, in Coventry, Serban a rămas impresionat de de ceea ce a văzut și simțit:   „Aici este soare, trotuarele sunt libere, strazile salubrizate de dimineata, verdeata este peste tot amplasata in mod judicios iar noaptea este ca ziua.  AICI ESTE COVENTRY UNDE TOTUL FUNCTIONEAZA CA CEASUL , FIECARE STIE CE ARE DE FACUT SI CULMEA MA AFLU TOT PE TERRA. DE CE NU AM PUTUT SI NOI SA FIM ASA , SA CONSTRUIM SISTEMATIC, DUPA CALCULE SI CU BUN GUST ? Sunt foarte  trist cand ma gandesc la ghenele noastre de gunoi din cartiere pe care nu vrem a le moderniza cumva. Sunt suparat ca aici nu am vazut niciun maidanez de 3 zile dar o sa imi revin cand voi reveni acasa . Merg sa beau un pahar cu apa care chiar este ,incolora , inodora si insipida”, a scris consilierul Șerban pe facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Olguța Vasilescu o atacă pe Violeta Alexandru: Defazată rău, doamna!

Publicat

in

De

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce Violeta Alexandru a spus că cea care a semnat contractul cu firma de lifturi este fostul ministru al Muncii.

,,Asa zice Baubau? Ca am semnat eu contractul cu firma de lifturi? 😂 Ieri, in comisie spunea ca din cauza PSD nu s-au scanat cartile de munca in perioada 2006-2010. Intrebare de baraj: cati ministri la Ministerul Muncii a avut PSD in acea perioada? Raspuns final: niciunul! Defazata rau, doamna! Ca sa nu mai zic ca tot ce se intampla rau in viata ei trista are impresia ca i se trage de la PSD si Olguta Vasilescu…😜”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste bună! O nouă categorie de angajați va beneficia de salarii majorate

Publicat

in

De

Salarii majorate pentru o nouă categorie de angajați! Ministrul Lucian Bode a făcut marele anunț, astăzi,20 februarie 2020, în prezența ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru,la sediul Ministerului,acolo unde a avut loc  întâlnirea cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, reprezentanții Federației Sindicatelor Poștașilor și ai managementului Companiei Naționale Poșta Română.

”Angajații Poștei Române de foarte multe ori au fost uitați când a venit vorba de îmbunătățirea condițiilor de muncă. Am văzut cum diverși manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-și face imagine și pentru a bifa în CV o funcție. Astăzi suntem în situația în care trebuie să luăm urgent măsurile care să determine îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariații Poștei. Să le ceri angajaților Poștei să își facă treaba, dar tu ca și management al companiei să nu le asiguri condiții normale de muncă nu este în regulă. Mi-ar fi plăcut să îi văd pe acești foști șefi ai Poștei, măcar o dată să vadă ce înseamnă să mergi prin ploaie, noroaie sau arșița verii cu geanta de poștaș. De aceea, am cerut noului management al Poștei, să găsească soluții pentru ca munca acestor oameni să fie cu adevărat prețuită. Ei merită tot respectul nostru și sunt sigur că dacă se va face tot ceea ce și-a propus noul management al companiei, în curând vom vedea o redresare atât sub aspectul situației financiare cât și al calității serviciilor„ a declarat ministrul Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend