Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

Plaja Corbu va găzdui, sâmbăta aceasta, Beach Race XCO Peste 300 de cicliști naționali și internaționali vor pedala pentru Olimpiada de la Rio 2016

Publicat

in

5

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, începând cu ora 10.00, plaja sălbatică din comuna Corbu va găzdui BEACH RACE XCO, singurul concurs de ciclism MTB din Europa care se desfășoară pe nisip. Totodată, evenimentul internațional de la malul Mării Negre face parte din calendarul internațional al Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), iar punctele acumulate de rideri la această competiție vor conta pentru calificarea la Olimpiada de la Rio de Janeiro 2016.
Conferința de presă va avea loc JOI, 23 aprilie 2015, începând cu ora 11.00, la Restaurantul Harlequin din Mamaia.

La ora 10.00 se va da startul pentru cursa dedicată profesioniștilor, care se luptă pentru un loc la Olimpiada de la anul (Elite, Under 23 UCI și Juniori UCI), iar la ora 11.30, respectiv ora 13.00, este rândul riderilor amatori să se ia la întrecere. Aceștia vor pedala 20km (ora 11.30), respectiv 40km (ora 13.00).
Traseul pe care îl vor parcurge cicliștii profesioniști și amatori are o lungime de 4,1km, cu o diferență de nivel de 50 de metri, jumătate fiind pe plajă și jumatate pe coasta de acces pe faleză.
Evenimentul internațional Beach Race XCO, la care și-au anunțat participarea peste 300 de iubitori ai sportului cu pedale, este organizat de AndoVelo și Asociația Sportivă SanaSport, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța. La concurs vor participa și două echipe naționale, anume a Nigeriei și a Republicii Moldova, dar și una dintre cele mai populare si valoroase echipe de ciclism din România, BikeXpert Racing Team. Evenimentul este organizat sub atenta coordonare a olandezul Birkeland Bjorn, Comisarul Internațional al Uniunii Cicliste Internaționale.
Sponsorii evenimentului au pregătit, atât pentru cicliștii profesioniști, cât și pentru cei amatori, premii substanțiale în bani, echipamente sportive și alte premii surpriză. Valoarea totală a premiilor ajunge la aproximativ 31.500 lei.
“S-a anunțat o vreme excelentă pe litoral în ziua competiției, aproximativ 20 de grade Celsius și îi invităm pe toți cei care se află la mare, în acest weekend, să fie alături de noi, să-i susțină pe participanți și chiar să facă puțină mișcare pe această plajă superbă din Corbu. Cele două evenimente internaționale, unice în Europa, pe care le-am organizat în numai o lună de zile – Maratonul Nisipului și Beach Race XCO – reprezintă un pas înainte, atât pentru promovarea turismului românesc la nivel international, cât și pentru sportul din România. Avem o mare garanție că se poate… se pot organiza în țara noastră evenimente de o asemenea anvergură international și la anul promitem să le ridicăm la cote și mai înalte”, declară Sabin Ioan Andoniu, organizatorul Beach Race XCO.
Printre cei mai importanti parteneri care au facut posibilă organizarea acestei competiții internaționale sunt: Bellotto SportWare, Heineken România (Ciuc Natur Radler), Isostar Sport Nutrition, Dorna, Biciclop, Perfect Bike, AutoKarma Constanța.
Înscrierile online se mai pot face pe website-ul oficial www.mtbpeplaja.ro și pe www.ridersclub.ro.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gelu Tofan, PNL Argeş: „Bulibăşeală marca PSD! Agenţii economici mijlocii nu ştiu cine le va administra obligaţiile fiscale!”  C.P.

Publicat

in

De

Prin adoptarea legii nr. 30/2018 pentru completarea Codului de Procedură Fiscală, Parlamentul a stabilit ca administrarea obligaţiilor fiscale datorate de contribuabilii mijlocii să fie executată de către organul fiscal judeţean.
Măsura era una necesară şi dorită de către agenţii economici şi ar fi trebuit să fie aplicată de la 1 aprilie 2018. Însă lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, pentru că Guvernul a prorogat acest termen de două ori, iar acum nu se ştie când şi dacă va fi adoptată această măsură.

Preşedintele Comisiei Economice a PNL Argeş, Gelu Tofan a declarat:
„Dezamăgire mare în rândul agenţilor economici mijlocii, pentru că Guvernul a prorogat acest termen deja de două ori! Iar consecinţa este aceea că agenţii economici trebuie să meargă sute de km până la sediile regionale ale organelor fiscale, în situaţia în care ar fi trebuit, de jumătate de an încoace, să-şi administraze la nivel judeţean obligaţiile fiscale datorate statului!”

În plus, deputatul PNL Dan Bica a formulat o întrebare pe această temă Ministrului Finanţelor Publice, dl. Orlando Teodorovici.

Iată ce spune Dan Bica:

„Dat fiind că administratorii agenţilor economici care se încadrează în această categorie sunt puşi în situaţia inadmisibilă de a nu afla, până la sfârşitul anului, cărui organ fiscal competent se vor adresa în viitor, vă soliticit să răspundeţi la următoarele întrebări: 1. Care sunt motivele pentru care ANAF nu s-a putut organiza pentru imlementarea Legii 30/2018? şi 2. Ce măsuri a întreprins Ministerul pe care-l conduceţi, de la data promulgării legii respective până în prezent, pentru ca aplicarea dispoziţiilor acesteia să nu se lovească de piedici administrative, cum ar fi deficitul de personal, lipsa echipamentelor informatice sau a spaţiilor necesare pentru organele fiscale judeţene?”

Sigur că Ministrul Finanţelor Publice, Orlando Teodorovici nu a răspuns acestor întrebări.
Până când se vor lămuri lucrurile, agenţii economici vor trebui să meargă la sediile regionale ale organelor fiscale, iar ANAF este pus în situaţia de a nu şti cum trebuie să se organizeze. Pe scurt, o bulibăşeală marca PSD!

 

Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

C.P. Pensiile speciale sunt furt! PMP solicită eliminarea acestora

Publicat

in

De

Pensiile speciale sunt FURT din banii publici. PMP a votat împotriva pensiilor speciale pentru politicieni și a depus un proiect de lege pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale, cu excepția celor pentru veteranii de război și pentru deținuții politici.

PMP solicită eliminarea pensiilor speciale

De ce?

Pensiile speciale reprezintă o nedreptate pentru câteva milioane de români, care au muncit cinstit o viață întreagă, dar care trăiesc la bătrânețe la limita decenței. Toți cetățenii României, fără nicio excepție, trebuie să primească pensii în funcție de contribuția adusă în societate și economie.

PMP vrea să elimine toate pensiile speciale pe care politicienii le-au prevăzut în interes propriu! Militarii care au luptat în teatrele de operațiuni, veteranii de război și deținuții politici sunt singurii îndreptățiți să beneficieze de pensii speciale. NU dorim ca parlamentarii sau primarii să obțină pensii speciale!

PMP a acționat! Am contestat la Curtea Constituțională legea care oferă pensii speciale aleșilor din administrația locală și care instituie limba maghiară drept o limbă oficială a statului român.

Toți cetățenii trebuie să fie egali în fața legii, inclusiv atunci când vine vorba de pensii de stat.

Departament Comunicare PMP Argeş

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend