Conecteaza-te cu noi

CAN CAN

Piteşteanca Irina Lepa: ,,Nu am crezut că din nimic se va produce un scandal monstru’’

Avatar

Publicat

in

 

Irina Lepa, piteşteanca în vârstă de 22 de ani, care cântă manele, a fost surprinsă recent în ipostaze extrem de apropiate cu nimeni altul decât Sorinel Puştiu. În presa naţională s-a creat o mare vâlvă pe seama acestui subiect, însă Irina spune că îi leagă stric o relaţie de prietenie.

,,Dragii mei, nu vreau să comentez prea mult pe marginea imaginilor apărute la Kanal d, imagini în care par foarte apropiată de Sorinel Puştiu. Nu îmi place să mă explic şi nici nu o să o fac decât public. Cei care mă cunosc ştiu bine cum sunt şi cine sunt, însă vreau ca aceste câteva cuvinte ale mele să ajungă la urechile soţiei lui Sorinel. Întâlnirea mea cu el în acea seara nu trebuie să le afecteze casnicia. Nu există motive de ingrijorare. Lucrurile sunt total diferite. Vă doresc o seară bună!’’, scria în urmă cu câteva zile Irina pe contul său de socializare.

Publicitate

Ieri, văzând că acest scandal ia amploare, Irina a scris un nou mesaj. Şi dacă la primul părea că nu este deloc afectată de ceea ce se întâmplă, acum aceasta pare de-a dreptul dărâmată.

,,Sunt şocată! Astăzi când mi-au luat interviul eram pe altă planetă, îmi venea să plâng. Nu am crezut vreodată că din nimic se va produce un scandal monstru. Mâine vă promit că voi fi la televizor şi voi răspunde la orice întrebare venită din partea oricui şi cu siguranţă se vor lămuri lucrurile. Sunt o fată curată şi nu am nevoie să mă promovez cu alte subiecte decât prin muzică. Vă mulţumesc tuturor pentru că sunteţi alături de mine.’’, a adăugat Irina.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Șoc! O artistă iubită de public a divorțat

Avatar

Publicat

in

Anca Turcașiu, după 22 de ani de căsnicie cu George Cristian, divorțează. Anunțul cu un puternic impact a fost făcut chiar de către artistă.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!
Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

Publicitate

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, acesta a fost mesajul artistei într-o postare de pe rețeaua de socializare Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO VIRAL ! În Argeș, o siliconată cu BMW, la un pas să fie… agățată de un urs, după o tentativă de selfie

Avatar

Publicat

in

De

Pe Transfagărășan, lângă Valea cu Pești, încă un caz cu un turist teribilist amator de poze cu ursul a ajuns de râsul României. O femeie siliconată a coborât dintr-un BMW, la marginea drumului, în zona hotelului Valea cu Pești, pentru a se fotografia cu un urs, scenă surprinsă de alți turiști, aflați în zonă.

Tânăra de fițe, posesoare de BMW, a fost la un pas să trăiască „o vacanță ne neuitat”, în cel mai teribil mod posibil. S-a apropiat la câțiva pași de urs, pentru a se fotografia cu animalul săbatic.  În momentul în care ursul a simțit că tânăra siliconată încalcă „distanța socială”, s-a repezit către ea fiind la un pas să o pună la pământ. Femeia a apucat să reacționeze la timp. S-a retras instant și a fugit către mașină.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend