Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Piedone se laudă cu încă o reușită – Promenada Sebastian transformată total: Acum avem încă o bucată de civilizație!

Publicat

in

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se laudă cu încă o reușită a mandatului său. El postează pe pagina personală de Facebook un film în care prezintă transformarea totală de care a avut parte Promenada Sebastian, loc care de ani buni zăcea înecat în gunoaie ș verdeață crescută necontrolat:

”Promenada Sebastian

Am alungat încă o pârloaga din Sector!

De acum… nu ne mai sperie Bau-bau prin Sebastian!

Nu mai miroase a hoit și-a…

Unde erau buruieni și maidan… astăzi sunt flori, arbuști, pomi, verdeața!

Acum… avem incă o bucată de civilizație!

Copiii cartierului se bucură de locuri noi de joacă! Pășesc pe tartan, nu prin praf și colb… ca altădată! Acum… trăiesc o altă poveste!

Sunt fericit pentru bucuria lor! Până la urmă… zâmbetul lor este tot ceea ce contează!

Sincer, peisajul este frumos! Îmi place! Îmi place să privesc seniorii pe bănci, la sosea! Îmi place să văd bunici care isi plimbă nepoții! Îmi place să văd familii fericite! Și le multumesc tuturor celor care au făcut posibil acest loc!

N-am uitat nici șoferii!  Nu-i cine știe ce, dar din cele 150 de locuri de parcare… vreo 60 sunt noi!

Apropos: La cererea publicului, Promenada Sebastian va avea și toaletă ecologică automată, modernă.

Cu pași mărunți, mergem spre normalitate!

Cu permisiunea dumneavoastră, am, totuși, o rugăminte:

Vă rog sa nu distrugeți și să nu murdariti oaza aceasta de liniște! Este blazonul Sebastianului, de acum încolo!

Va fi păzit acest loc, permanent!

Dar, rogu-vă: Aveți grijă de el!

ÎMPREUNĂ, FACEM IMPOSIBILUL… POSIBIL

Cu respect, primarul Piedone”, a scris primarul Sectorului 5 pe pagina sa da socializare.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic: Derbiul este o şansă să demonstrăm că merităm să fim la Dinamo

Publicat

in

De

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că derbiul cu FC Rapid este pentru el şi jucătorii săi o şansă să demonstreze că merită să fie la Dinamo, conform news.ro

“Avem ceva probleme de lot, Popa s-a accidentat şi nu va evolua, Filip a început antrenamentele doar de ieri, cu semnul întrebării. Iliev a revenit la echipă. Cei doi jucători, Michel şi Tomas, au primit cartea verde şi vor fi în lot. E un meci important, un meci cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun şi un joc la fel. Va fi un meci dificil pentru noi. Noi n-avem prea multe alternative. Vom aborda jocul ca să câştigăm cele trei puncte Atmosfera e bună. Am avut şi o întâlnire cu suporterii care a fost pozitivă. Derbiul e o şansă pentru mine, pentru jucători să demonstrăm că avem valoare, că merităm să fim la Dinamo. Ştiu ce înseamnă un derbi pentru suporteri, un joc cu Steaua sau Rapid. Este o şansă să ne reabilităm în faţa noastră şi în faţa suporterilor”, a spus Rednic.

El a vorbit şi despre conflictul cu Florin Prunea după declaraţiile acestuia: “Prunea minte în privinţa comisioanelor. Nu ştie, nu e informat bine. Ciupeşte, e un papagal, repetă acelaşi lucru. Vorbeşte de 10, de 12, de 15.000. Înseamnă că nu a trecut pe la club, deşi a fost preşedinte. Putea să ia de la contabilitate, ce comisioane s-au dat, cine le-a luat. Văd că îl lăsaţi, dar nimeni nu îi cere dovezi. Dacă el vine cu o hârtie că fiica mea în perioada când am fost eu a luat 10.000, îi dau 100.000 eu. Băi Prunea, ai posibilitatea să câştigi nişte bani, mai ales că în ultima perioadă nu i-ai câştigat pe muncă. 12.000 – 120.000 îi dau, 15.000 – 150.000 îi dau. Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăştia cât am fost eu la Dinamo. Putem să vorbim despre oricine, despre orice, şi chiar nu suntem apăraţi? Nu există justiţie? Atunci ies şi eu şi vorbesc de preşedinte! Îl tot băgaţi în seamă, nu vedeţi că spune numai prostii? E un proces, s-a câştigat.. Eu nu am auzit în viaţa mea să fie un proces să nu audiezi martorii, nici pe ai mei, nici pe ai lui. Decizi un proces în urma unor articole. Sigur, noi am făcut recurs. Şi ne ducem până se face dreptate. Dacă nu, sunt cetăţean belgian, îl dau şi în Belgia. Domnule Prunea, vino cu hârtii. Îmi apăr imaginea, pentru că nu e normal. Dacă justiţia nu o face, pentru că doamna se grăbea să ajungă în vacanţă, mi-o fac eu. Vino, Prunea, şi ia banii! Rednic şi Luana nu au nevoie de comisioane”.

FC Dinamo va întâlni FC Rapid, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii 1.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

15,410 new SARS-CoV-2 infection cases in over 66k tests in past 24 hrs

Publicat

in

De

A number of 15,410 new cases of people infected with SARS-CoV-2 have been registered in the last 24 hours, with 66,076 tests being performed, the Strategic Communication Group (GCS) informed on Friday, agerpres reports.

As of Friday, 1,534,942 cases of people infected with the novel coronavirus have been confirmed in Romania and 1,300,368 patients have been declared cured.
To date, 10,115,830 RT-PCR tests and 4,105,533 rapid antigen tests have been processed to date.

In the last 24 hours, 25,032 RT-PCR tests were performed (13,225 based on the case definition and the medical protocol and 11,807 on request) and 41,044 rapid antigen tests.

Aside from the newly confirmed cases, following the retesting of patients who were already positive, 1,283 people were reconfirmed positive.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend