Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Piedone se laudă cu încă o reușită – Promenada Sebastian transformată total: Acum avem încă o bucată de civilizație!

Publicat

in

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se laudă cu încă o reușită a mandatului său. El postează pe pagina personală de Facebook un film în care prezintă transformarea totală de care a avut parte Promenada Sebastian, loc care de ani buni zăcea înecat în gunoaie ș verdeață crescută necontrolat:

”Promenada Sebastian

Am alungat încă o pârloaga din Sector!

De acum… nu ne mai sperie Bau-bau prin Sebastian!

Nu mai miroase a hoit și-a…

Unde erau buruieni și maidan… astăzi sunt flori, arbuști, pomi, verdeața!

Acum… avem incă o bucată de civilizație!

Copiii cartierului se bucură de locuri noi de joacă! Pășesc pe tartan, nu prin praf și colb… ca altădată! Acum… trăiesc o altă poveste!

Sunt fericit pentru bucuria lor! Până la urmă… zâmbetul lor este tot ceea ce contează!

Sincer, peisajul este frumos! Îmi place! Îmi place să privesc seniorii pe bănci, la sosea! Îmi place să văd bunici care isi plimbă nepoții! Îmi place să văd familii fericite! Și le multumesc tuturor celor care au făcut posibil acest loc!

N-am uitat nici șoferii!  Nu-i cine știe ce, dar din cele 150 de locuri de parcare… vreo 60 sunt noi!

Apropos: La cererea publicului, Promenada Sebastian va avea și toaletă ecologică automată, modernă.

Cu pași mărunți, mergem spre normalitate!

Cu permisiunea dumneavoastră, am, totuși, o rugăminte:

Vă rog sa nu distrugeți și să nu murdariti oaza aceasta de liniște! Este blazonul Sebastianului, de acum încolo!

Va fi păzit acest loc, permanent!

Dar, rogu-vă: Aveți grijă de el!

ÎMPREUNĂ, FACEM IMPOSIBILUL… POSIBIL

Cu respect, primarul Piedone”, a scris primarul Sectorului 5 pe pagina sa da socializare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Cu două luni înainte de alegerile prezidențiale, președintele Braziliei este acuzat de alarmism legat de COVID. Poliția federală a intrat pe fir

Publicat

in

De

Poliţia federală braziliană l-a acuzat, miercuri, pe preşedintele Jair Bolsonaro că a descurajat folosirea măştilor în timpul pandemiei şi că a sugerat în mod fals că persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 riscă să contracteze SIDA, transmite Reuters, scrie news.ro.

Într-un document trimis la Curtea Supremă a Braziliei, un delegat al Poliţiei a declarat că efortul lui Bolsonaro de a descuraja respectarea măsurilor de sănătate legate de pandemie reprezintă o infracţiune, în timp ce efortul său de a lega SIDA de vaccinare reprezintă o contravenţie.

Poliţia i-a cerut judecătorului Curţii Supreme Alexandre de Moraes, care se ocupă de anchetă, să autorizeze Poliţia să îl acuze pe Bolsonaro şi pe alte persoane implicate în acest caz.

Într-o transmisiune în direct pe reţelele de socializare, în octombrie anul trecut, preşedintele de extremă dreapta a afirmat, fără a prezenta nicio dovadă, că rapoartele guvernului britanic au arătat că persoanele vaccinate complet împotriva COVID-19 au dezvoltat SIDA.

Bolsonaro, care a refuzat să se vaccineze, a fost suspendat temporar atât de pe Facebook, cât şi de pe YouTube după aceste comentarii.

Poliţia a declarat că sunt necesare măsuri suplimentare pentru a încheia investigaţiile, inclusiv audierea lui Bolsonaro.

Biroul avocatului general, care asigură de obicei reprezentarea juridică a preşedintelui, nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

fanatik.ro: Destinul amicului proxenet al lui Robert Negoiță. ”Terra” și-a luat licența în management în Anglia și s-a căsătorit cu jurista de la ”Mediu”

Publicat

in

De

Cu mai bine de un deceniu în urmă, un scandal uriaș cutremura scena politică, după o operațiune DIICOT care a destructurat o rețea de proxeneți care acționa la nivel internațional. Sub umbrela unei agenții de fotomodele, tinerele ajunseseră și în patul unor politicieni social-democrați, precum și ai unor artiști din showbiz.

Destinul amicului proxenet al lui Robert Negoiță. ”Terra” și-a luat licența în management în Anglia și s-a căsătorit cu jurista de la ”Mediu”Foto: fanatik.ro

Citește mai mult pe fanatik.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend