Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Piața imobiliară din Argeș a explodat! Narcisă Uța, Klanar Imobiliare: “Se impune construcţia a minim 5 blocuri de locuinţe în Curtea de Argeș”

Avatar

Publicat

in

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

Piața imobiliară din județul Argeș se află într-un moment extrem de bun. Motorul ei, creditarea, a funcționat din plin în primele 4 luni ale anului 2018. De la începutul primăverii, însă, au revenit pe piață clienții cu bani dar și cu pretenții crescute, așa se face că, în acest moment, piața imobiliară are motoarele turate la maxim. S-a ajuns până într-acolo încât apartamentelse să se vândă în timp record, de o zi, două, la fel și terenurile de dimensiuni mici și medii, bine poziționate, pretabile pentru construcția de case.

La Curtea de Argeș și Pitești prețurile sunt în creștere ușoară

Cum a evoluat piață imobiliară din Argeș pană în acest moment? Potrivit argeș-imobiliare.ro, portalul deținut de KLANAR IMOBILIARE, cea mai puternică agenție imobiliară din Argeș, prețurile apartamentelor au crescut, în primele 4 luni a acestui an, cu circa 2,9% la nivel de județ, comparativ cu aceeași perioadă din 2017. Prețul mediu de vânzare pe metru pătrat util, la apartamente noi și vechi, s-a situat între un minim de 615 euro/mp și un maxim de 890 euro/mp, la finele lunii aprilie 2018, conform statisticilor agenției KLANR și al datelor de pe portalul argeș-imobiliare.ro. „In primele 4 luni ale anului se constată o creștere usoară a prețurilor. O accelerare a tranzacțiilor se resimte de la începutul lunii aprilie, în preajma Paștelui. A urmat, apoi, deschiderea sezonului de nunți ce a dus la apariția tinerelor familii care pornesc la drum cu sume de bani consistente provenite din darurile de nuntă. Acestea au acumulat suficienți bani cât să își cumpere o proprietate, apartament și, mai nou, case care au crescut în preferințele tinerelor familii. Cerere există și chiar se poate spune că suntem în perioadă de vârf a tranzacțiilor, mai ales că agenția noastră oferă o serie de facilități, inclusiv plată în rate fără bancă.” a declarat pentru ziarul PROFIT Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternică agenție imobiliară din județul Argeș.

Narcisa Uță: ” Se impune construcţia a minim 5 blocuri de locuinţe in Curtea de Argeș”

La Curtea de Argeș situația este foarte delicată și a dus la o explozie a tranzacțiilor imobiliare iar de aici până la majorări de prețuri nu este decât un pas. Motivul l-am aflat tot de la Klanar Imobiliare: ” În Curtea de Argeș oferta rămâne constantă de ani buni încoace în timp ce cererea este în creștere accentuată iar explicația este că nu s-a construit nimic în ultimii ani în materie de blocuri de locuințe. În ultimi 20 ani în oraș nu s-au construit decât 4 blocuri de locuințe și acelea mici. Practic, avem un număr constant de oferte ce derivă din fondul vechi de

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulurilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

apartamente, construit până în 89, și o ofertă în creștere. În prezent asistăm la o explozie a tranzacțiilor, asta pentru că, așa cum spuneam mai devreme, apar noi cupluri tinere care vor o casă nouă și, ca și în anii precedenți, mai apăr și clienții din București și alte orașe care ies la pensie acolo și vor o viață liniștită aici”, spune Narcisă Uța de la Klanar Imobiliare care a completat că în acest moment este nevoie mare de apartamente pentru a acoperi cererile clienților și recomanda investitorilor să construiască blocuri de locuințe la Curtea de Argeș.”La datele pe care le deținem în baza agenției noastre, în Curtea de Argeș este nevoie de construcția a cel puțin 5 blocuri de locuințe cu un total de minim 80 unități locative pentru a tempera cererea din ce în ce mai crescută “, conchide Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare, cea mai puternică agenție imobiliară din județul Argeș.
Așadar, dacă aveți la vânzare un apartament cu sau fără „pretentii”, puteți să îl vindeți rapid prin intermediul Klanar Imobiliare. Este simplu, doar sunați la 0743 237 183 sau mergeți direct la sediul din Curtea de Argeș al Agenției Klanar, în centrul orașului, în spatele Bisericii Sfântu Gheorghe. Echipa de agenți va vor oferi clientul potrivit dar și cele mai bune soluții , sfaturi și alte informații. Sau CLICK AICI pentru a ajunge pe siteul agentiei KLANAR www.arges-imobiliare.ro

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Milioane de pensionari sunt vizați! Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile

Avatar

Publicat

in

De

„Practic, compania a avut foarte mult de suferit, pentru că, spre exemplu, instanţele de judecată nu mai aveau termene de judecată, nu se mai trimiteau cereri de chemare în judecată, citaţii ş.a.m.d. De asemenea, ANAF-ul nu mai trimitea somaţii, nu mai demara proceduri de executare silită. (…)

Suntem conştienţi că pensiile de stat nu vor mai fi distribuite fizic într-un orizont de timp mediu şi de la această realitate va trebui să plecăm dacă vrem să punem bazele unei supravieţuiri reale a Poştei Române, să rămână un jucător important pe această piaţă.

Ce am făcut din această perspectivă? Compania are în derulare un proiect în urma căruia, dacă se va concretiza, va permite Poştei Române să doteze localităţile rurale şi mici urbane cu bancomate, cu POS-uri, cu servicii financiare în interiorul oficiilor poştale.

Rezultatele acestui proiect se vor vedea peste 2-3 ani. Vorbim şi de constituirea de conturi poştale care, în viitor, vor migra către veritabile conturi bancare.Astfel, venim în sprijinul oamenilor care nu au acces la servicii financiare, dar şi în sprijinul companiei, în supravieţuirea şi reconstruirea acestei companii în viitor„, a mai spus Horia Grigorescu, conform adevărul.ro.

Acesta a subliniat că „Poşta a strâns cureaua cât a putut, din toate perspectivele, pe zona cheltuielilor inutile, a economisit fiecare bănuţ, a profitat de toate facilităţile fiscale existente şi a reuşit, astfel, să achite datoriile istorice la stat, 135 milioane de lei”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un fost șef ANAF desființează Guvernul: Deficitul bugetar creat de maeștrii Orban&Cîțu este cauza principala a creșterii datoriei publice

Avatar

Publicat

in

De

Fost șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Gelu Ștefan Diaconu acuză „scandaloasa risipă de bani publici a guvernului liberal.

Diaconu consideră că deficitul bugetar creat de duoul Ludovic Orban-Florin Cîțu este principala cauză a creșterii datoriei publice.

Scandaloasa risipa de bani publici a guvernului liberal

Istoricii economici ar putea veni cu date mai precise. Eu insa nu cunosc un asemenea precedent pe vreme de pace. Cum e posibil ca datoria publica sa creasca cu aproape 13 puncte procentuale ca pondere in PIB? Adica cu aproape 125 de miliarde de lei!!! Intr-un singur an!!!

Cu siguranta deficitul bugetar urias creat de maestrii Orban&Citu este cauza principala a cresterii datoriei publice. Dar nu numai…

Culmea este ca nu se opresc aici si isi prognozeaza in legea bugetului o crestere a datoriei publice de 55% pentru anul acesta. Cifra care va fi depasita la sfarsitul acestui an in lipsa reformelor structurale a cheltuielilor publice si a certitudinii absorbtiei precare a fondurilor europene. Moment de la care lucrurile vor fi scapate de sub control.

Pe intelesul tuturor: in doi ani de guvernare liberala, datoria publica istoric acumulata se dubleaza. O performanta pe care cred ca nici guvernul Patagoniei salbatice nu ar fi reusit-o!

Il auzim pe autorul principal al dezastrului premierul Citu vorbind permanent despre “reforme” viitoare in timp ce mediul de afaceri abia isi trage rasuflarea. Si pentru ca traim intr-o veritabila democratie e bine ca exista si o categorie a aplaudacilor decerebrati care le admira guvernantilor mareata opera de distrugere a Romaniei.

Si cand te gandesti ca puscariile sunt pline cu cei care au furat un portofel…”, spune fostul șef ANAF.

Vezi și

Execuție de ultimă oră! Se confirmă dezvăluirea Bugetul.ro: Omul lui Marcel Vela intră în scenă

Super-veste pentru toți românii! Puteți câștiga sute de euro – Cum este posibil

Vești proaste pentru milioane de români! Facturile la gaz ar putea să crească considerabil

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend