Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Piaţa de videochat din România a ajuns într-un singur an la câştiguri triple, de 100 milioane de euro

Publicat

in

Cifrele de afaceri şi profitul companiilor de videochat s-au triplat în 2016, faţă de anul trecut, afacerea ajungând la o valoare totală de 100 de milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis luni de firma Gloria Agency.
Piaţa de videochat din România a ajuns într-un singur an la câştiguri triple, de 100 milioane de euro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Marin Cilic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Moscova. Rezultatele înregistrate de miercuri

Publicat

in

De

Tenismanul croat Marin Cilic şi rusul Karen Hacianov s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Moscova, dotat cu premii totale de 697.125 de dolari.

Cilic, al şaselea favorit şi campion la Moscova în 2014 şi 2015, a dispus de americanul Tommy Paul cu 7-5, 6-3.
Vicecampionul olimpic Karen Hacianov, al treilea favorit, a dispus în optimi de australianul James Duckworth, cu 3-6, 6-3, 6-1. Rusul, campion la Moscova în 2018, va înfrunta în sferturi un alt australian, pe John Millman.

Rezultatele înregistrate miercuri:
turul I
Federico Coria (Argentina) – Alibek Kacimazov (Rusia) 6-2, 5-7, 6-2
Mackenzie McDonald (SUA) – Yoshihito Nishioka (Japonia) 6-3, 6-4
turul II (optimi)
John Millman (Australia) – Ilia Marcenko (Ucraina) 6-1, 5-7, 6-4
Marin Cilic (Croaţia/N.6) – Tommy Paul (SUA) 7-5, 6-3
Karen Hacianov (Rusia/N.3) – James Duckworth (Australia) 3-6, 6-3, 6-1

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Poliţia a deschis o anchetă în cazul profesoarei din Botoșani care le cerea elevilor să nu se vaccineze

Publicat

in

De

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani a deschis o anchetă în cazul profesoarei de muzică de la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ care le recomanda elevilor să nu se vaccineze, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, IPJ a înregistrat, în cursul acestei săptămâni, o plângere penală împotriva cadrului didactic de la Liceul de Ştiinţele Naturii “Grigore Antipa” din Botoşani, iar poliţiştii vor audia persoanele implicate.

“Urmează să efectuăm verificări cu privire la aspectele sesizate, iar, dacă în urma acestora se va stabili că au fost încălcate anumite prevederi legale, se vor dispune măsuri”, a afirmat Nenişcu, potrivit Agerpres.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani s-a sesizat, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce presa a publicat o înregistrare audio din care reiese că profesoara, care predă muzică la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ, se opune vaccinării. “Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul şi cobaiul la nenorociţii ăştia de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii’, le-a transmis profesoara elevilor săi.

“Inspectoratul Şcolar va demara luni o anchetă cu privire la sesizarea apărută în presă, sub coordonarea reprezentanţilor Corpului de control al ministrului Educaţiei, iar, dacă faptele sesizate se vor confirma, va fi sesizată şi Poliţia, pentru că se pare că este şi de competenţa lor. Este de neimaginat şi bineînţeles că nu putem tolera o astfel de atitudine în sistem. Este o încălcare gravă a legii”, a afirmat şeful IŞJ Botoşani, Ada Macovei.

La rândul său, directorul Direcţiei de Sănătate Publică, Monica Adăscăliţei, a anunţat că va dispune o verificare a informaţiilor apărute în presă.

“DSP s-a autosesizat. Vom demara o anchetă. Consider că nu este deontologic ca doamna profesor să afirme ceea ce a afirmat, având în vede că nu ştiu dacă dumneaei s-a documentat în ceea ce priveşte vaccinarea, iar lucrurile pe care le-a declarat nu sunt tocmai OK. Este grav, mai ales că persoanele care sunt formatori de opinie nu trebuie să promoveze concepţia personală, ceea ce cred ele despre vaccinare, dar nu este ok să declare acest lucru şi copiilor, care sunt elevi dumneaei”, a declarat Adăscăliţei.

Înregistrarea a fost făcută de un elev de clasa a VII-a de la Liceul “Grigore Antipa”, care le-a transmis părinţilor că profesoara nu poată mască de protecţie la ora de muzică şi că are o poziţie vehementă împotriva vaccinării anti-COVID-19.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend