Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PERICOL! Şoferi beţi criţǎ pe şoselele din Argeş

Avatar

Publicat

in

Nu trece zi fǎrǎ ca poliţiştii argeşeni sǎ prindǎ, în trafic, şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului. Sunt amendaţi, rǎmân fǎrǎ permise de conducere însǎ sunt doar câţica dintre cei care reprezintǎ un real pericol pe drumurile judeţului Argeş. Dacǎ zilnic sunt amendaţi câte patru sau cinci, cu siguranţǎ cǎ numǎrul lor este mult mai mare, iar pericolul la care se expun ei cât şi pe restul participanţilor la trafic este real.

Numai ieri s-au întocmit trei dosare penale pentru astfel de şoferi bǎuţi, aşa cum reiese din buletinul de presǎ al Inspectoratului de poliţie Argeş.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.935 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 6 permise de conducere şi au retras 12 certificate de înmatriculare.

În ziua de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, l-au depistat pe DN65 în localitatea Lunca Corbului, pe F.S. de 43 de ani din localitatea Dideşti, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 26 octombrie a.c., orele 19.30 poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe O.G. de 33 de ani din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism pe Str. Banat din Piteşti, având permisul de conducere suspendat şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi art. 337 din Codul Penal.

La data de 26 octombrie a.c. poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni au depistat pe C.V. de 59 de ani, din comuna Răteşti, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 702 Răteşti, fără a deţine permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 şi 336 din Codul Penal.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Video. Scenă de coșmar! Un polițist a fost lovit violent cu mașina: ‘Tentativă de omor’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atac fără precedent al lui Andrei Caramitru asupra lui Nicușor Dan: ‘Primarul Bucureștiului și-a schimbat numele. Acum e NicuȘiOrban’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend