Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PERICOL PE ȘOSELE ! Pensionar de 73 ani din Băiculești, la volanul unei mașini fără acte

Avatar

Publicat

in

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 197 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 60.000 de lei, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 13 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Publicitate

În ziua de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş au depistat un bărbat de 73 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism neînmatriculat, pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend