Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Percheziţii la firma băieţilor lui Liviu Pătraşcu ! Alte 2 firme, printre care si TGM sunt in vizor

Publicat

in

tgmPercheziţii în urmă cu câteva minute la sediul VSC din comuna Albota. Poliţiştii de investigarea fraudelor din Argeş au făcut 10 percheziţii, opt la sedii de societăţi comerciale şi două la locuinţele unor persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.
Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale Argeş au efectuat opt percheziţii la sedii de societăţi comerciale şi două la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la evaziune fiscală în formă continuată. Poliţiştii susţin că 19 persoane sunt bănuite că, în calitate de reprezentanţi legali ai societăţilor comerciale ar fi înregistrat în contabilitatea societăţilor mai multe operaţiuni comerciale fictive, constând în vânzarea şi achiziţionarea de bunuri în scopul diminuării profitului şi solicitării unor deduceri ilegale de T.V.A. Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit şi a T.V.A. este estimat la 2.385.000 de lei.

VSC Company, societate codusă de băieţii lui Liviu Pătraşcu, preşedintele AGA de la Apă Canal 2000 SA, a fost controlată de Poliţia Economică şi Serviciul de Investigare a fraudei. Imediat după terminarea controlului, Liviu Pătraşcu , unul dintre acţionari a declarat:
Liviu Pătraşcu: „Am avut un control de la Poliţia Economică, împreună cu cei de la Servicul Antifraudă în legătură cu un dosar în care este implicată o altă societate comercială, am înţeles că este vorba despre un dosar din 2012. Este o societate cu care noi avem legături comerciale. Cumpărăm marfă de la acea societate.
R: Este vorba despre TGM?
Liviu Pătrașcu: Este vorba şi de TGM
R: Au ridicat documente? 
Liviu Pătraşcu: Nu s-a desfăşurat o acţiune de percheziţii în birouri, nu s-a desfăşurat o acţiune de ridicare calculatoare, nu s-a desfăşurat o acţiune de percheziţii imobiliare, nicio acţiune de acest gen. Au venit cu o listă de documente. O oră, două, trei, până le/am scos din arhivă, au făcut copii, procese verbale…. deci calitatea nostră în dosar este de partener al unei societăți comerciale. Noi nu avem nicio calitate în acest dosar. Există o societate cu care noi avem relații comerciale și probabil a trebuit să fim verificați și noi din moment ce ceilalți sunt implicați într-un dosar.  Asta e tot ce ştiu, asta este calitatea care mi-a fost în care mi-a fost adresată cererea de documente. oamenii au fost civilizaţi, au venit cu un opis de 7.8.10 documente, le-am făcut copii, le-am pus la dispoziţie şi asta a fost tot.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – BĂTAIE DE JOC: Romanii amendați și mințiți , Ludovic Orban și miniștrii încalcă regulile cu whiskey și tutun

Publicat

in

De

În timp ce premierul Ludovic Orban și miniștrii săi le cer românilor să respecte legile în plină epidemie de coronavirus, ei sunt primii care le încalcă.

Miniștrii nu respectă nici distanțarea socială, nu poartă nici mască, deși sunt în spațiu închis, și mai și fumează, încălcând legile. În timp ce Orban are în mână o țigară și un pahar de bere în fața sa, ministrul Economiei ține în mână un pahar de bătură spirtoasă, probabil whisky. Ministrul de Externe are în mână un trabuc, iar pe masa din stânga sa se află un alt pahar în care se remarcă tot o băutură spirtoasă.

Lucian Bode are un pahar de șampanie în fața sa, iar pe masă sunt mai multe sticle de bere, apă și băuturi spirtoase, alături de câteva farfurii cu mâncare. Pe unul dintre dulapuri, chiar lângă ușă, se află o altă sticlă de băuturi spirtoase. Cu toții se uită spre o altă persoană din încăpere, nefiind exclus ca în partea care nu apare în fotografie să fie mai multe persoane, nu doar una.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Cristoiu: ‘Ar putea să revigoreze lupta împotriva corupției. Trebuie să sacrifice Klaus Iohannis pe cineva din camarilă sau Ludovic Orban’

Publicat

in

De

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că vânătoarea de PSD-iști nu mai este din perspectivă electorală un succes, iar președintele Iohannis și premierul Orban ar trebui să-și sacrifice un membru al camarilei pentru ca românii să fie convinși că e o luptă reală.

Ion Cristoiu spune că singurul lucru care ar putea revigora lupta anticorupţie ar fi reţinerea pentru 24 de ore de către DNA a unui membru al Guvernului sau a unui lider liberal important, implicat în afaceri necurate pe perioada crizei coronavirusului.

„Singurul care ar putea să revigoreze lupta împotriva corupţiei, dar nu cred că le convine, pentru că vine campania electorală, ar fi dacă ar reţine pentru 24 de ore un membru al Guvernului sau un mare boss penelist pentru perioada pandemiei. Dacă noul şef al DNA sau dacă Klaus Iohannis ar vrea să revigoreze această temă a luptei anticorupţie şi dacă o să ia tot pesedişti, nu are niciun farmec”, a declarat jurnalistul.

Ion Cristoiu susţine că dacă un membru al Guvernului va fi reţinut pentru corupţie, atunci românii chiar vor crede că a început lupta anticorupţie, altfel, va fi o temă moartă.

„Trebuie să ia un guzgan îmbogăţit din pandemie, care sunt sute, numai că ăia sunt ai lor. Deci trebuie să sacrifice Klaus Iohannis pe cineva din camarilă sau Ludovic Orban, şi care, dacă va fi reţinut spectaculos şi dacă va fi şi membru al Guvernului sau secretar de stat, într-adevăr românii vor spune <gata, începe lupta împotriva corupţiei>. Dacă nu, şi nu-i în legătură cu pandemia, şi începe iar că au descoperit ei că nu ştiu ce a mai făcut Dragnea, verişorul, verişoara lui Dragnea, nu are nicio şansă. E o temă moartă”, a explicat publicistul.

Despre criticile aduse ÎPS Teodosie pentru repetarea slujbei de Înviere, Ion Cristoiu spune că reacţia acestuia a fost salutară, subliniind că, în această perioadă, Biserica Ortodoxă a primit lovituri cumplite pentru că a arătat că şi ea este omenească.

„E o reacţie salutară a unei grupări mai conservatoare de clerici care nu a fost de acord cu restricţiile. Protocoalele care ţin de slujbele religioase nu sunt nişte născociri ale Bisericii, ci lucruri de conţinut ale creştinismului. Nu putem acum să modificăm crucea şi să punem un par pentru că Iisus a fost răstignit pe cruce. Împărtăşania e considerată un moment sfânt. Dacă spui că momentul ăla sfânt te îmbolnăveşte, laicizezi un moment religios. Bucăţica aceea de pâine e un simbol. Aşa e şi cu lumina, şi cu lumânarea sau cu pomelnicul (…) În această perioadă, Biserica Ortodoxă, dar şi cea Catolică, suferă lovituri cumplite pentru că a mărturisit că şi ea e omenească”, a mai spus jurnalistul, conform Mediafax.

Citește și:

Mega-veste! Mii de angajați vor primi un stimulent din partea statului

EXCLUSIV Gigantul LIDL îi dă șah Guvernului Orban! ‘Alimente de bază’. Reacția lui Nelu Tătaru, în contradictoriu cu cea a Poliției Române

Lovitură grea pentru Nelu Tătaru! Sub tutela ministrului Sănătății se fac numiri de persoane cu grave probleme de integritate și acuzate de șantaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend