Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PERCHEZIȚII de amploare! Anchetați pentru FALSIFICAREA BANCNOTELOR DE 50 EURO

Publicat

in

În cursul zilei de ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au acționat pentru combaterea punerii în circulație de bancnote contrafăcute din cupiura de 50 de euro.

Astfel, poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare, în localităţile Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare din județul Dolj, la locuinţele folosite de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeaşi serie, 2 laptopuri, un telefon mobil, 4 carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 euro. 

În baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pe cei 3 bărbaţi, faţă de care instanţa de judecată a dispus apoi măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activităţile s-au desfăşurat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, iar la acestea au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO si FOTO ! Acum, accident groaznic în Argeș, la Mușătești – Impact între o mașina si bascula RMR

Publicat

in

De

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în judetul Argeș. Este vorba de o coliziune intre un autoturism si un autocamion ce apartine RMR SA. Autoturismul, dupa ce a lovit bascula, a plonjat efectiv pe margine drumului în comuna Mușătesti, la granita cu Valea Iasului. Victima a fost soferul autoturimului care a fost descarcerat si preluat preluat in stare grava de echipajele SMURD. Circulatia a fost blocata pe ambele sensuri de circulatie.
La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ. Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM ! Accident grav la Mușătești, în Argeș

Publicat

in

De

Un apel la 112 a anunțat, în urmă cu puțin timp, producerea unui accident în judetul Argeș. Este vorba de o coliziune intre doua masini în comuna Mușătesti, in urma careia a rezultat o victimă.
La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend