Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Pele nu mai răspunde la chimioterapie și primește îngrijiri paliative

Publicat

in

Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutățit, conform presei braziliene. Fostul fotbalist, în vârstă de 82 de ani, fusese internatpentru reeavaluarea tratamentului pentru boala incurabilă de care suferă din 2021.

PeleFoto: Joe FRAGA / AFP / Profimedia

Pele nu mai răspunde la tratament

Atât el cât și fiica sa, Kely Nascimento, au postat zilele trecute mesaje pe rețelele de socializare, prin care încercau să liniștească lumea fotbalului.

Cu toate acestea, sursele medicale au anunțat că Pele primește deja îngrijiri paliative, deoarece nu mai răspunde la chimioterapie, scrie Marca.

Nu doar fanii, ci și fotbaliștii sunt îngrijorați de starea de sănătate a brazilianului. Mbappe a postat pe contul său de Twitter un mesaj de încurajare pentru Pele: „Rugați-vă pentru Rege”.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Eighteen migrants found hiding in cargo minibus

Publicat

in

Arad border police officers have found 18 migrants who tried to leave the country illegally hiding in a cargo minibus, while six others were caught walking in the field towards the border with Hungary, told Agerpres.

Citeste mai mult

NATIONAL

Salvamontiştii avertizează că sezonul de iarnă a debutat ”în forţă”, cu un număr îngrijorător de mare de accidente – Recomandările salvatorilor montani

Publicat

in

Salvamont România anunţă, marţi, că sezonul de iarnă a debutat ”în forţă”, cu un număr îngrijorător de mare de accidente şi a oferit câteva recomandări pentru turişti, potrivit news.ro.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend