Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

PE MODEL PSD, ÎN FRUNTE CU MIUŢESCU, liberalii din Argeş au plecat cu autobuzele la mitingul din Teleorman

Avatar

Publicat

in

PNL a decis sa facă o demonstrație de forță acasă la Liviu Dragnea, în Alexandria, astazi, si a stricat planurile de weekend ale unor sefi liberali din Arges. Ca au vrut , ca nu au vrut, liberalii din Argeş s-au deplasat in judetul vecin pentru a participa la manifestatie alaturi de alte mii de oameni care au fost mobilizați să vină la acest miting după scandalul uriaș cu primarul din oraș, auzat că ar fi încercat să blocheze această manifestare electorală. PNL a vrut să pună o scenă în fața casei de cultură, unde sunt montați iepurașii pentru Târgul de Paște, dar până la urmă organizează mitingul într-o curte a unui teren privat. Ludovic Orban, i+a invitat pe cei aproximativ 4.000 de participanți să plece la o plimbare prin Alexandria pentru a le arăta tuturor să Alexandria nu este a lui Liviu Dragnea și a PSD. La miting au participat Ludovic Orban, Rareș Bogdan și alți lideri județeni și candidați PNL, iar maestru de ceremonii a fost deputatul Florin Roman.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend