Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Patru pași pentru asimilarea cunoștințelor necesare care vă introduc într-unul dintre cele mai căutate domenii IT

Publicat

in

Dacă vreți să începeți acest an cu decizii bune și să-l faceți cel mai de succes de până acum, atunci este momentul să faceți pași concreți și să căutați fericirea acolo unde mulți au găsit-o deja – în sectorul IT.

Dorința de a avea un loc de muncă mai bun, unde veți câștiga mai bine și vă veți bucura de ceea ce faceți, nu se îndeplinește de la sine. Trebuie să începeți de undeva și cu un plan bine pus la punct, puteți obține rezultate în 12 luni.

Urmăriți pașii definiți de experții de la LINK Academy – școala internațională pentru cele mai căutate profesii IT și faceți ca 2022 să fie cel mai de succes an al vostru!

1. Reinventați-vă în cel mai bine plătit domeniu – tehnologia informației

De mult nu mai este un secret că în sectorul tehnologiei informației se obține cel mai ușor succesul. Un câștig foarte bun și posibilitatea de a găsi un job în orice moment sunt cele mai mari avantaje ale acestui domeniu.

Însă, pentru a intra în lumea IT, aveți nevoie de o educație de calitate și o pregătire intensă.

Școlarizarea la LINK Academy vă permite asimilarea cunoștințelor necesare care vă introduc într-unul dintre cele mai căutate 6 domenii IT: programare, administrare, design și multimedia, Design 3D&CAD, IT business sau dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Studiați domeniile care corespund intereselor voastre și alegeți-l pe cel în care credeți că aveți cele mai multe șanse de succes.

2. Alegeți modalitatea în care vă veți școlariza: online sau tradițional

Dezvoltarea fulgerătoare a tehnologiilor moderne, pe lângă noi profesii și oportunități de câștig, a adus și o mai mare libertate privind alegerea modalității de școlarizare.

Toți cei care nu au posibilitatea să urmeze cursurile în mod tradițional, în sala de clasă, pot dobândi cele mai căutate abilități pe piață cu ajutorul internetului – din orice oraș, din orice țară.

Educația IT de calitate este acum disponibilă tuturor celor care au un calculator și conexiune la internet. Școlarizarea online vă aduce aceleași cunoștințe și certificate, ca educația clasică.

3. Obțineți certificatul recunoscut internațional care vă va diferenția de concurență

În funcție de departamentul la care vă școlarizați, la LINK Academy puteți obține unul dintre certificatele recunoscute internațional cum ar fi certificatele Oracle, Adobe, Autodesk, Microsoft, Zend, Unity, Cisco, CompTIA, ICM, ISTQB sau Cambridge.

Aceste certificate sunt o dovadă sigură a profesionalismului vostru și reprezintă un mare avantaj la angajare. Cu ajutorul cunoștințelor IT practice, certificatul și experiența pe care le veți dobândi într-un an de școlarizare, foarte repede veți găsi primul job în cel mai bine plătit domeniu din secolul 21.

4. Vă ușurăm drumul către un job – practică și ajutor la angajare

Pe lângă entuziasmul cu care vă dedicați învățării, ca să începeți o carieră de succes în IT, trebuie să dobândiți și abilități de afaceri suplimentare, precum și să vă aplicați cunoștințele în practică. Numeroasele beneficii pe care le punem la dispoziția cursanților LINK Academy ușurează semnificativ acest proces.

Astfel, pe lângă cunoștințe de specialitate pentru un job în sectorul IT, la LINK Academy veți avea șansa de a vă perfecționa limba engleză și limba germană pentru lucru în străinătate. Mai mult, vă așteaptă și posibilitatea de perfecționare gratuită pe viață, program pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale, precum și o serie de programe gratuite în care vă veți realiza primele proiecte și veți dobândi abilități practice pentru găsirea mai rapidă a unui job. Iar pentru cei care se evidențiază în timpul școlarizării prin rezultatele lor, există și practică, precum și posibilitatea de angajare în unele dintre cele mai bune companii din țară și din regiune, cu care LINK Academy colaborează prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei.

Nu uitați, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile gratuite care vă așteaptă în timpul și după școlarizarea la LINK Academy. Și dovada că vă așteaptă sigur o carieră de succes în IT, dacă vă dedicați suficient, o confirmă și numeroși cursanți care deja lucrează în sectorul IT la nivel global.

LINK Academy oferă o reducere de până la 800€ tuturor celor care decid ca în 2022 să înceapă școlarizarea pentru cele mai bine plătite poziții din domeniul IT

Ca să bifați pe lista voastră to-do primii patru pași, aveți nevoie de mai puțin de 12 luni. Aici vă poate ajuta și LINK Academy, care oferă o reducere de până la 800€ tuturor celor care se decid să înceapă în 2022 școlarizarea pentru cele mai bine plătite joburi în IT.

Condițiile speciale de înscriere la LINK Academy sunt valabile doar până luni, 31 ianuarie, așa că înscrieți-vă la timp și faceți un plan a cărui rezultat vă va schimba viața.

Articol susținut de LINK Academy

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Victor Ponta: ‘Dacă mărim acum taxe distrugem ce a mai rămas din companiile mici și mijlocii românești, săracim populația’

Publicat

in

De

În condițiile nevoii tot mai acute de creștere a veniturilor bugetare, pentru susținerea măsurilor de combatere a efectelor crizelor suprapuse, se vehiculează tot mai des ideea creșterii impozitelor și taxelor. Fostul premier Victor Ponta susține că o asemenea măsură ar avea un efect contrar celui dorit, oferind ca exemplu situația de după 2010.

Vezi și: Consilierul lui Mugur Isărescu vine cu vești proaste pentru români: Ne vom îndrepta către impozite mai mari

„Cand Basescu a ridicat TVA la 24% a incasat mai putin la Buget – cand noi am redus TVA de la 24% la 19% si 9% am incasat mai multi bani la Buget / cand am redus impozitul pe dividende de la 16% la 5% am incasat mai mult la Buget / cand au crescut accizele la carburanti, alcool si tigari au crescut preturile pentru oameni – dar si contrabanda – bani mai putini la Buget / cand am scazut CAS cu 5 puncte procentuale am incasat mai mult la Buget! Vorbesc din experientele pe care le-am trait impreuna .

Stiu ca, in Romania, cand a venit Dreapta la Putere au crescut taxele – cand a fost Stanga au scazut ( dar la vot nu a contat). Stiu ca dezastrul bugetar si financiar dupa Guvernele Dragnea – Orban – Citu trebuie indreptat cumva. Sunt de acord si sustin o cota de impozitare diferentiata (ca in tot Occidentul) si renuntarea la cota unica ( care mai e in Rusia) – dar este nevoie de masurat de 7 ori inainte sa tai o data.

Cred ca acum Romania are nevoie de un program strategic de relansare economica ( firme romanesti care sa produca – investitii straine masive – infrastructura din bani europeni ) ; daca marim acum taxe distrugem ce a mai ramas din companiile mici si mijlocii romanesti, saracim populatia, crestem evaziunea fiscala ! Sa speram ca nu ne intoarcem la 2010!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Vodafone a încheiat anul fiscal cu venituri de 764 de milioane euro

Publicat

in

De

Vodafone România a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2022 venituri din servicii de 764 milioane euro. Comparativ cu anul financiar trecut, veniturile din servicii în baza organică au înregistrat o scădere de 0,1%. Baza de clienți a Vodafone România a ajuns la 11,1 milioane la 31 martie 2022 și include clienții serviciilor mobile și fixe, precum și ai soluțiilor IoT, scrie Mediafax.

“În ultimul an financiar am continuat să ne concentrăm pe asigurarea unei conectivități fiabile atât pentru zonele rurale, cât și pentru cele urbane, pe sprijinirea companiilor care ne sunt clienți, în special a companiilor mici și mijlocii, în drumul acestora către creșterea gradului de digitalizare pentru a beneficia de oportunitățile unei lumi digitale, oferindu-le soluții dedicate şi expertiza noastră. Am continuat să colaborăm cu autoritățile publice pentru a accelera transformarea digitală a României, dar şi să fim un partener de încredere pentru clienții noștri și pentru societate în general, navigând, în același timp, printre provocările și incertitudinile pe care le-au adus cel de-al doilea an de criză pandemică, precum și impactul creșterii semnificative a costurilor asupra business-ului nostru. Totodată, am accelerat procesul de transformare către un furnizor de conectivitate de nouă generație și de servicii digitale. Acesta este de altfel planul strategic pentru următorii ani de creștere accelerată și business dinamic, care oferă tehnologie și soluții digitale, dincolo de serviciile tradiționale de comunicaţii electronice. Ne concentrăm pe transformarea modului în care interacționăm cu clienții prin platformele noastre digitale și pe valorificarea întregului potențial al convergenței. În același timp, rămânem consecvenți promisiunii de a contribui în mod semnificativ la construirea României digitale”, a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone Romania.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend