Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Patronul Amis Hobby din Pitești, ars in urma exploziei masinii in care se afla

Publicat

in

Trei bărbați aproape au ars de vii în mașina cu care au plecat la vânătoare. În comuna Albota, în autoturism s-a produs o explozie, iar pasagerii și șoferul au suferit arsuri grave. Printre răniți este patronul magazinului de arme Amis Hobby din Pitești. Erau scugeri de la instalația de gaz a mașinii, iar în interior s-a produs o acumulare de gaze. Totul a sarit in aer când unul dintre pasageri a aprins o țigară.  Cel care a folosit bricheta este cel mai grav rănit și a fost trimis la București cu un elicopter. Cei trei tineri aveau în mașină doi câini și armele de vânătoare și explozia s-a produs la zece minute după ce au ieșit din Pitești. În momentul în care motorul a pornit, în autoturism ar fi fost scurgeri de gaze, odată instalația de alimentare a mașinii pusă în funcțiune,însă pasagerilor le-a fost imposibil să își dea seama. Scânteia brichetei a provocat explozia în care toți cei trei bărbați au fost răniți. „Am primit trei victime din explozie,doi în stare gravă. Pentru unul dintre ei, în vârstă de 33 de ani, am solicitat un elicopter care să îl ducă de urgență la Spitalul de Arși din București,iar pe un altul l-am trimis cu o ambulanță.Cea de a treia victimă, în vârstă de 56 de ani, va rămâne la noi,la Pitești”, a declarat Mihaela Țugudean, medic al Unității de Primiri Urgențe Pitești. 

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

Poliția Capitalei, reacție pentru Bugetul.ro, în legătură cu amenzile primite de Ludovic Orban: ‘Nu am nicio informație în acest moment’

Publicat

in

De

Guvernul a anunțat, sâmbătă, că premierul Ludovic Orban a primit două amenzi în cuantul de 3.000 de lei, ca urmare a fotografiei apărute în spațiul public de la ziua sa de naștere. Reporterul Bugetul.ro a contactat, în urmă cu câteva momente, Poliția Capitalei, care ne-a precizat că, la această oră, nu deține informații referitoare la amenzile primite de Ludovic Orban.

Nu am nicio informație în acest moment”, a declarat, pentru Bugetul.ro, comisarul-șef Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Guvernul României a informat, sâmbătă, că premierul Ludovic Orban a fost amendat cu 3.000 de lei – 2.500 de lei pentru că nu a purtat masca de protecție și 500 de lei pentru că a fumat într-un spațiu închis.

Vineri, pe rețelele de socializare, a apărut o fotografie cu premierul Ludovic Orban care bea și fumează în biroul său, alături de alți membri ai Guvernului, în plină stare de alertă.

Prim-ministrul Orban a recunoscut tot și a dezvăluit că totul s-a întâmplat de ziua sa, pe 25 mai, în biroul de la Palatul Victoria.

Alături de Orban, în fotografie mai apar vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

S-a dat alarma! O nouă metodă de înșelătorie: Cum puteți rămâne fără bani când vreți să vă angajați

Publicat

in

De

Poliția Capitalei trage un semnal de alarmă cu privire la o nouă metodă de înșelătorie apărută în România.

Polițiștii bucurești au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârștirea unei infracțiuni de înșelăciune, în formă continuată.

Metoda de lucru

Pe fondul crizei de locuri de muncă, provocate de pandemia de coronavirus, bărbatul a postat pe un site anunțuri în vederea unei presupuse angajări în cadrul unui lanț de magazine.

Astfel, bărbatul percepea bani în vederea efectuării analizelor medicale pentru presupusa angajare.

În capcana sa au picat șapte persoane, informează Poliția Capitalei.

Ce a transmis Poliția Capitalei

Vineri, 29 mai a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune, în formă continuată.

În perioada aprilie – mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi de mai multe persoane cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, le-ar fi abordat telefonic, având în vedere că aveau postate pe un site anunţuri pentru obţinerea unui loc de muncă, şi sub pretextul promisiunii angajării în cadrul unui lanţ de magazine, acesta le-ar fi determinat să-i remită anumite sume de bani necesare efectuării analizelor medicale în vederea presupusei angajări.

Astfel, la data de 29 mai a.c., în urma unui complex de activităţi şi cu sprijinul uneia dintre persoanele vătămate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie, l-au localizat pe cel în cauză, imobilizat și ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil, precum şi o sumă de bani ce ar fi fost primită de la victimă.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul ar mai fi înşelat, în acest mod, alte şase persoane.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, cu bărbatul în stare de arest preventiv.

Întreaga acţiune a beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend