Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Pasionat de CS? Iată 5 echipe de Counter Strike Global Offensive pe care să pariezi în 2021!

Avatar

Publicat

in

De obicei, începutul de an presupune „focusarea” pe anumite lucruri de interes pentru oameni, iar luna ianuarie reprezintă perioada în care se fac rezoluții și se întocmesc liste cu diverse lucruri, menite să ajute oamenii să se organizeze mai bine și să prioritizeze aspectele importante și hobby-urile.

Și pentru că a venit vorba de liste, ți-am pregătit o listă cu 5 echipe de Counter Strike Global Offensive pe care merită să pariezi în 2021. Acest top reunește cele mai ofertante 5 echipe din punctul de vedere al potențialului pe care îl au și al nivelului de competitivitate. Dacă îți dorești să pariezi pe acest joc, Vlad Cazino oferă cele mai bune cote pentru Counter Strike Global Offensive.

  1. Virtus Pro – este cu siguranță una dintre echipele despre care ai auzit. Dacă ești pasionat de CS GO, nu aveai cum să nu recunoști această echipă. Virtus Pro nu era o echipă de temut în trecut, dar aceștia au reușit să se ridice și să între în atenția tuturor (atât concurenți cu care se aflau în competiție, cât și a simpatizanților) atunci când s-a calificat la Cupa BLAST Premier CIS. Și, chiar dacă anul precedent, VP nu s-au descurcat prea bine și nu au reușit să ajungă în etapa principală, merită susținuți pentru efortul pe care l-au făcut și pentru victoria de a participa la Cupa Premier CIS. Acest lucru nu este singurul ce merită amintit, pentru că VP a câștigat la scurt timp după competiția mai sus amintită, premiul la IEM CV NY CIS, calificându-se pentru al doilea sezon al Flashpoint, unde au obținut un premiu colosal. Dacă este să atribuim succes acestei echipe, putem spune că toate lucrurile bune s-au întâmplat odată cu venirea în echipă a jucătorului Yekindar, în vârstă de doar 21 de ani. Dacă vor continua în același ritm, în anul 2021, cu siguranță, Virtus Pro va fi una dintre cele mai bune echipe.
  1. FURIA – lista echipelor pe care merită să pariezi nu putea să nu includă și această echipă ce a făcut furori anul trecut. Brazilienii au făcut o adevărată demonstrație de putere și dominație, deoarece au reușit să învingă unele dintre cele mai puternice echipe, precum Evil Geniuses și Team Liquid. Dacă este să privim în trecut și sa analizăm parcursul acestei echipe, putem spune că există șanse mari sa și în anul 2021 să facă o mișcare frumoasă, indiferent de provocările pe care le întâlnește în cale. Unii ar putea să privească cu suspiciune o victorie FURIA în 2021, mai ales pentru că se apropie evenimentele LAN, dar cu siguranță jucătorii vor face față cu succes tuturor provocărilor.
  1. Astralis – în ultimii 4-5 ani, Astralis s-a aflat tot timpul în topul celor mai bune echipe și a celor mai cotate echipe ale Counter Strike Global Offensive. Se pare că, anul trecut echipa s-a aflat într-un con de umbră și a ieșit din topurile pe care cu atâta dificultatea le-a susținut câțiva ani de zile. Cu toate acestea, potențial există și, mai ales pentru faptul că au avut loc niște schimbări interne, la nivelul jucătorilor, previziunile spun că Astralis ca rupe din nou topurile, regăsindu-se printre primele 10 echipe de top CS GO. Cu siguranță, anul 2021 va reprezenta renașterea echipei Astralis, iar cei care îi vor acorda credit și vor paria pe această echipă vor avea parte de succes și de castiguri neașteptate.
  1. G2 Esports – se cred că în urma ultimului transfer făcut în această echipă, Niko devenind unul dintre membrii, victoria nu poate decât să le surâdă în anul ce tocmai a început echipei G2 Esports. Prima șansă pe care o au să demonstreze că merită să fie susținuți este în cadrul finalei BLAST Premier, la care vor participa. Chiar dacă rezultatul nu fa vi cel dorit/așteptat, cu siguranță echipa va avea mult mai multe de oferit pe parcursul anului, jucătorii devenind din ce în ce mai buni. Chiar dacă, cu un an în urmă victoria nu le-a surâs, predicțiile făcute spun că odată cu intrarea lui Niko în echipă, lucrurile se vor schimba și vor avea o întorsătură pozitivă.
  1. Vitality – chiar dacă este poziționată pe locul 5 în acest clasament, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să acorzi mai puțin credit echipei Vitality dau să te îndoiești de abilitățile pe care jucătorii le-au deprins de-a lungul timpului. Anul trecut, dar și în anii anteriori, această echipă a demonstrat că este demnă de admirație și de respect, adăugând în portofoliul său câteva campionate la care s-a calificat și a participat, dar și câteva victorii. Acestea sunt principalele motive pentru care merită susținută echipa Vitality, pentru performanța dobândită și pentru potențialul pe care le-au demonstrat și pe care îl “cultivă” în permanență.

Concluzii

Acestea sunt doar câteva dintre echipele cărora merită să le acorzi credit și pe care merită să pariezi în 2021. Desigur, poate nu se află printre cele mai bune sau poate nu se numără printre preferatele tale, însă merită să îți îndrepți atenția și asupra acestor echipe ce au un mare potențial și care au demonstrat de-a lungul timpului că pot face față oricărei provocări. Recomandarea de care ar trebui să ții cont, înainte de a face o alegere privind pariurile CS GO este să studiezi foarte bine predicțiile, să ții cont și de istoricul echipei, dar mai ales să fii atent la schimbările ce pot avea loc. Uneori, înlocuirea unui jucător cu un altul poate schimba tot parcursul jocului și poate conduce o echipa la eșec sau la victoriei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

LA UN PAS DE TRAGEDIE – Copil de 4 ani rănit la cap după ce a căzut de la etajul 1

Avatar

Publicat

in

De

Un incident care s-ar fi putut transforma intr-o tragedie a avut loc azi dimineata in Pitesti. Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea (zona Alprom), acolo unde un copil de 4 ani a căzut de la etajul 1 al blocului. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Acesta a fost preluat conștient către echipajul SMURD și l-au transportat de urgență la spital. Polițiștii argeșeni fac ceercetări în acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dan Barna își joacă viitorul: ‘Dacă acest guvern și guvernarea din care fac parte și performanța mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că șansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici’

Avatar

Publicat

in

De

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni seara, în legătură cu o eventuală candidatură la preşedinţia României în 2024, că dacă Guvernul va avea succes, va fi într-o poziţie în care această opţiune „va fi pe masă”, în caz contrar, şansele vor fi „destul de mici”.

„Să luăm lucrurile în logica firească. În momentul de faţă sunt vicepremier în Guvernul României şi obiectivul meu este ca această campanie de vaccinare să aibă succes şi acest Guvern să treacă România de pandemie şi să o reaşeze pe o direcţie de creştere şi stabilitate economică de care avem cu toţii disperată nevoie. În funcţie de performanţa guvernării, o să vorbim şi de candidaturi viitoare, dacă va fi cazul. Pe termen scurt, anul acesta, avem în faţă Congresul USR PLUS în care, într-adevăr, îmi doresc să continui”, a declarat Dan Barna la Digi24, întrebat dacă intenţionează să candideze la preşedinţie.

El a spus că dacă guvernarea nu va fi de succes, şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi „destul de mici”.

„În mod pragmatic, dacă acest guvern va avea succes, voi fi într-o poziţie în care opţiunea va fi pe masă. Dacă acest guvern şi guvernarea din care fac parte şi performanţa mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici. Şi atunci, de asta spun: nu vreau să vorbim de 2024 la momentul acesta, pentru că nu doar eu, noi, România, Guvernul, coaliţia mai avem în faţă doi ani în care e nevoie să se întâmple nişte lucruri importante pentru ţară, după care vorbim şi de candidatura la preşedinţia României”, a adăugat vicepremierul, informează agerpres.ro

Barna a mai spus că doreşte să continue în proiectul USR PLUS.

Citește și: 

Dan Barna: ‘Se acceptă organizarea unor evenimente-tip cu o participare de 50% de persoane vaccinate sau care au un test PCR sau rapid’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend