Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Partidului lui Ponta, în pragul scindării. Constantin, Cîmpeanu, parlamentari și șefi de organizații vor să demisioneze din Pro România

Publicat

in

Amenințați cu excluderile de către Victor Ponta, prim vicepreședinții Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu urmează să demisioneze împreună cu o parte dintre șefii de organizații PRO România. Surse din interiorul PRO România au declarat pentru HotNews.ro cei cinci parlamentari Pro România care au votat susținerea Guvernului Orban vor demisiona din partid alături de prim vicepreședinții Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu.

„Există mai mulți lideri de organizații care nu sunt de acord cu modul în care Victor Ponta a condus partidul în ultima perioadă și urmează să-și anunțe demisiile în următoarele zile. Cei șapte care au votat învestirea Guvernului Orban nu așteaptă să fie excluși din partid își vor anunța demisiile de onoare „, au declarat pentru HotNews.ro sursele citate.

Reamintim că prim vicepreședinții PRO România Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu și deputații Georgian Pop, Emilia Meiroșu, Mircea Baniaș, Liviu Balint și Florea Damian au votat în urmă cu o zi, în Parlament, Guvernul Orban.

Toți cei șapte parlamenatri urmează să părăsească PRO România si, potrivit surselor citate, urmați de o parte dintre liderii de organizați. Printre acestea se regăsesc Olt, Constanța, Sălaj, Argeș și Brăila.

De altfel, liderul PRO România Olt, Dan Silvian, este primul care a anunțat public că părăsește partidul. Acesta a scris pe pagina sa de socializare că a fost eliminat din grupul de Whatsapp al coordonatorilor județeni PRO România fără nicio explicație „și că astfel „pune stop activității în PRO România”.

„Lipsa de respect, lașitatea și perversitatea demonstrate de liderii naționali față de această organizație, impunerea unui coordonator, cunoscut ca omul „jocului pentru PSD”, mă pun în situația de a spune STOP”, scrie Dan Silvian.

Victor Ponta a anunțat luni, dupa votul de investire a Guvernului Orban, că toți cei care au votat contrar deciziei conducerii PRO România vor fi excluși. Decizia anunțată de Ponta nu fost validată în forurile conducerii partidului.

De alfel, liderul Pro România a avut un schimb de replici dur cu europarlamentarul și colegul de partid Mihai Tudose. Cei doi s-au contrat pe Facebook acuzându-se de trădări și negocieri în interes personal.Acuzat de trădare, Mihai Tudose i-a cerut marți, demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România, sugerând într-o postare pe Facebook că liderul partidului nu este susținut de colegii din conducerea formațiunii. Tudose l-a acuzat pe liderul Pr România că acționează precum Liviu Dragnea.

În replică, Victor Ponta i-a transmis ironic lui Tudose că „îi urează succes la PNL”, potrivit B1 TV.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BUCURIA LUI MITROFAN ! Sălile de păcănele se vor redeschide – ȘEFUL CAS ARGES nu se va plictisi

Publicat

in

De

Coronavirusul schimbă regulile și în cazinouri și în casele de pariuri sportive. Consilierul guvernamental în domeniu estimează redeschiderea industriei jocurilor de noroc pe 15 iunie. Până atunci, statul român plătește zeci de milioane de euro pe șomajul tehnic încasat de angajați din sălile de păcănele. Vestea redeschiderii barurilor cu păcănele il bucură si pe liberalul Cristian Mitrofan, cel supranumit „Cristi Păcănele” si promovat de televiziunile nationale ca fiind neavenitul de la Casa de Asigurări de Sănătate Arges. Acesta mai are cateva baruri cu păcănele, după ce a fost evacuat, recent, din alta locatie unde nu isi platise chiria.

Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc: „Noi, de la jocuri de noroc, fiind închiși odată cu restaurantele, estimăm că tot pe 15 iunie se vor deschide și cazinourile, sălile de pariuri și celelalte locații de jocuri de noroc”.

Pandemia a schimbat regulile in cazinouri și designul aparatelor de păcănele. Pariorii vor purta măști! Și… nu se mai putea mișca când vor și cum vor, de la un aparat, la altul.

Sorin Constantinescu, consilierul guvernamental în domeniul jocurilor de noroc: „Între aparate va fi montat plexiglas. Este mobil și în funcție de unde joacă clienții la aparate se va extrage și se va monta la un alt aparat. Sunt clienți care joacă la două aparate sau la trei aparate. Iei plexicul, pune plexicul… Nu mai e frumusețea aia a jocului care era înainte de condițiile astea restrictive. Plus mască, plus tot timpul trebuie aparatele dezinfectate. De câte ori se ridică un client de la aparat, trebuie dezinfectat aparatul. Altul vrea să joace, trebuie să aștepte până se dezinfectează. Nu văd cum își va reveni, în condițiile astea restrictive, industria pe termen scurt sau mediu!”

4.000 de euro anual plătesc operatorii statului pentru fiecare aparat. Taxele CASINO sunt percepute însă anticipat, iar din cauza inactivității din ultimele luni, patronatul estimează că 30% din operatorii care au închis în martie vor rămâne închiși.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO Klaus Iohannis și-a IEȘIT DIN FIRE și a LOVIT cu pumnul pupitrul de la care făcea declarații de presă

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis și-a ieșit din fire în timpul declarațiilor de presă susținute după ședința CSAT în care s-a stabilit strategia de apărare națională pentru 2020-2024. După ce a citit un discurs extrem de lung despre măsurile luate, Iohannis a răbufnit  spre final și a lovit cu pumnul pupitrul de la care vorbea.

Prompterul păcătos. Cineva a încurcat-o la Cotroceni.

Publicată de Florin Puşcaş pe Miercuri, 27 mai 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend