Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Pariul câștigător al lui Andy Murray – A intuit situația din ATP încă de sezonul trecut

Publicat

in

Red. Sport • HotNews.ro

Carlos Alcaraz a câștigat US Openul și a devenit lider mondial. Andy Murray a vorbit încă de la jumătatea sezonului trecut despre doi jucători pe care pariază că vor ajunge pe locul 1 în lume și se vor impune la turneele majore.

Andy MurrayFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andy Murray a avut dreptate: A pariat pe Medvedev și Alcaraz

Scoțianul a precizat, citat de puntodebreak.com, încă de la jumătatea sezonului trecut că mizează pe doi jucători că vor ajunge lideri mondiali și că se vor impune în turneele de Grand Slam: este vorba despre Daniil Medvedev și Carlos Alcaraz.

Rusul s-a impus la Flushing Meadows anul trecut, a fost și lider mondial, iar acum a venit rândul ibericului să triumfe la New York și să urce pe prima treaptă a ierarhiei ATP.

„Dintre actualii jucători de tenis, Medvedev va fi primul care va ajunge pe locul 1, deși poate are nevoie de puțin mai multă consistență pe zgură, dar cred că va avea o oportunitate bună.

Dintre cei mai tineri, cred că Alcaraz este foarte, foarte bun. Cred că va avea și el șansele lui să ajungă în vârf, aș paria pe el dintre jucătorii NextGen”, preciza Andy Murray anul trecut pentru siteul ATP.

Cum se prezintă clasamentul ATP în prezent

1 Carlos Alcaraz 6.740 puncte (+3 locuri)

2 Casper Ruud 5.850 (+5)

3 Rafael Nadal 5.810

4 Daniil Medvedev 5.065 (-4)

5 Alexander Zverev 5.040 (-3)

6 Stefanos Tsitsipas 4.810 (-1)

7 Novak Djokovic 3.570 (-1)

8 Cameroon Norrie 3.550 (+1)

9 Andrey Rublev 3.390 (+2)

10 Hubert Hurkacz 3.355.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Gazprom oferă Republicii Moldova, pe luna decembrie, un preț mai mic la gazele naturale

Publicat

in

De

Compania de gaze naturale din Republica Moldova, SA „Moldovagaz”, va procura gaze naturale în luna decembrie din Rusia la un preț de 785 dolari/1000 m3, a anunțat președintele Consiliului de administrație al companiei moldovenești, Vadim Ceban.

Totodată, acesta a mai menționat că volumul zilnic al gazelor naturale livrate va rămâne la nivelul lunii noiembrie – 5,7 mln. m3.

De menționat că prețul la gaze naturale în luna decembrie este în scădere cu 36 dolari, comparativ cu luna noiembrie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cu un război la graniță și un obiectiv național, Nicolae Ciucă are un mesaj pentru români: ‘Ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre’

Publicat

in

De

Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului, transmite prim-ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României.

„La 104 ani de la Marea Unire, ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfăşurare la graniţa de Est şi un obiectiv naţional către care ne canalizăm toată energia, aderarea la Spaţiul Schengen. Şi acum, ca şi la încheierea Primului Război Mondial, principalele subiecte pe agenda naţională sunt siguranţa, stabilitatea şi modernizarea României. Faţă de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme şi dezvoltare, precum şi protecţia oferită de NATO, cea mai puternică alianţă militară din istorie”, a scris premierul, joi, pe pagina sa de Facebook.

El spune că „avem astăzi datoria de a depăşi orice diferenţe de suprafaţă şi a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes naţional, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine”.

„Partidul Naţional Liberal rămâne un partid al tuturor românilor, devotat intereselor ţării şi cu un puternic angajament de a aduce România acolo unde îi este locul, alături de marile democraţii europene. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, mai scrie şeful Executivului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend