Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Părintele Calistrat explică de ce a primit undă verde să țină iar slujbe: Nu e nimeni mort. Am fost puțin neatent

Publicat

in

Părintele Calistrat Cfifan, ajuns în atenția publică după ce a bătut două enoriașe cu care a avut un conflict, a revenit în Sfântul Altar. După incidentul amplu comentat de presă, Arhiepiscopia Iașilor i-a ridicat dreptul de a sluji. Postul Crăciunului i-a adus însă iertare părintelui care tot nu recunoaște că a greșit.

NATIONAL

Lula da Silva îi face o invitaţie specială papei Francisc pentru a vizita Brazilia

Publicat

in

Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a invitat miercuri pe papa Francisc să efectueze o vizită în ţara sa, în cursul unei conversaţii telefonice care s-a concentrat şi pe conflictul din Ucraina, relatează AFP, citat de Agerpres.

„Tocmai am vorbit la telefon cu papa Francisc. L-am felicitat pentru eforturile depuse în apărarea păcii în Ucraina şi în lupta împotriva sărăciei”, a scris Lula da Silva pe Twitter.

Citeste mai mult

NATIONAL

Sevilla câștigă trofeul Ligii Europa, într-un meci tensionat, decis la loviturile de departajare

Publicat

in

Formaţia FC Sevilla a câştigat Liga Europa, învingând în finala disputată pe Puskas Arena din Budapesta echipa AS Roma, scor 5-2 în urma loviturilor de departajare. Pentru Sevilla este al şaptelea triumf în a doua competiţie continentală intercluburi, scrie news.ro.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1. Au marcat Mancini ’55 (autogol) pentru Sevilla, respectiv Dybala ‘35 pentru Roma.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend