Conecteaza-te cu noi

Campulung

Părerea câmpulungenilor! „Asfaltul din Câmpulung reţetă unică în România!”, pentru că este de unică folosinţă

Publicat

in

Din ce în ce mai mulţi câmpulungeni se arată nemulţumiţi de problemele existente de ani buni la nivel de municipiu. De la străzi pline de gropi, sau guri de canal cărora le sar capacele, de la asfaltări de unică folosinţă şi până la lipsa locurilor de parcare, probleme sunt multe însă autorităţile locale nu par a fi prea interesate să le rezolve durabil ci doar de dragul de a se arăta că se face ceva cheltuind de foarte multe ori inutil banii de la buget.
„Fiindcă în ultima vreme s-a făcut vâlvă cu rezolvarea locurilor de parcare din oraş, am şi eu ceva de arătat. Pe strada Colonel Alexandrescu (fosta 23 August), strada care duce din centură la Valea Româneştilor, pe lângă Autogara ATLASSIB, arată dezastruos. Pe strada respectivă se află o Salină, un pariloto, un cabinet medical, un magazin cu cărnuri, o bodegă, o bancă. Toate maşinile sunt înghesuite pe trotuare şi pe stradă în aşa hal încât nu mai ai pe unde să treci pe jos către casă sau să intri în locaţiile unde ai ceva de rezolvat. În schimb curtea autogării e aproape goală pe principiul „Suntem proprietari! Mai bine murim de foame sau dăm faliment decât să cedăm terenul pentru o parcare”. Refrenul ăsta de Câmpulung cu „suntem proprietari” a ajuns să mă scârbească până la vomă, cunoscându-l de când eram copil. E posibil ca cineva pe lumea asta să se trezească şi să facă ceva pentru oraşul ăsta sau aşteptam să se golească şi să-i punem o bombă? Apropo! CINE STINGE LUMINA LA PLECARE????
P.S. Nu uitaţi de asfaltul de Câmpulung!!!!! REŢETĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA!!!!!!!!!”, este părerea câmpulungencei postată pe un site de socializare.

 

autogara 4 autogara 3 autogara 2 autogara 1

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Manager de Spital din Argeș: „Jurnaliști și peneliști mi-au cerut să le angajez neamurile în Spital !

Publicat

in

De

Managerul suspendat al Spitalului din Câmpulung, Nicolae Alexe, a declarat aseara, in direct, la emisiunea Chestiuni Arzătoare de la SUPER TV că nepotismul e in floare la unitatea spitaliceasca din orașul de sub Mateiaș. Mai mult, după ce a dat exemple ale păinjenisului de nepotisme de acolo si despre angajarile dubioase, unele contra unor sume de bani, Alexe a dezvaluit ca la usa lui s-au perindat și ziariști din presa locală care i-au cerut sa le fie angajate neamurile. ” PSD nu a venit niciodată să facă asta. Au venit ziaristi din Câmpulung care mi-au cerut favoruri, in special sa le angajez anumite neamuri la spital. Si de la PNL au venit sa imi ceara acelasi lucru!”, a declarat Nicolea Alexe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! Plângere penală pe numele prefectului Soare, anunțată de fostul manager al Spitalului Câmpulung

Publicat

in

De

Prezent aseară în studioul emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV, managerul suspendat al Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolae Alexe, a lansat o serie de acuzații asupra prefectului de Argeș pe care il vede vinovat, alaturi de o parte a presei, atât de debarcarea sa de la șefia spitalului dar si de problemele din sistemul de sănătate muscelean. Nicolae Alexe a anunțat că va formula și depune plângere penală împotriva prefectului Emanuel Soare pentru zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, Nicolae Alexe, va sesiza si Avocatul Poporului privind presupuse ilegalități în luarea deciziilor de către Prefectura Argeș.

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

LIVE, CHESTIUNI ARZATOARE – GUVERNUL LANSEAZA RECLADIREA ROMÂNIEI IN PLINĂ EXPLOZIE DE INFECȚII COVID 19 — SCANDAL MONSTRU PE ȘEFIA SPITALULUI – SUNĂ IN DIRECT la 0348 410 318 ȘI SPUNE-ȚI PĂREREA!

Publicată de Profit 24 TV pe Joi, 2 iulie 2020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend