Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

PANICĂ în Argeș: Sute de persoane s-au autoevacuat în urma unui incendiu, pompierii au intervenit de urgență/VIDEO

Publicat

in

Aproximativ 520 de persoane s-au autoevacuat, vineri seara, în urma izbucnirii unui incendiu la o firmă din Pitești. Potrivit ISU Argeș, nu a fost înregistrată nicio victimă, transmite MEDIAFAX.

Citește și: Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO

Reprezentanții ISU Argeș au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că flăcările au izbucnit la o firmă care produce materiale pentru autoturisme, din Pitești.

Trei autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit în acest caz, iar, potrivit pompierilor, flăcările au fost stinse în scurt timp. Au ars mai multe calculatoare dintr-un birou.

„Incendiul este lichidat. A ars camera de comanda electronică, pe aproximativ 20 metri pătrați”, a transmis ISU Argeș.

Citește și: Sorina Matei a EXPLODAT pe tema deficitelor anunțate de Guvernul Orban: ‘Faptele dărâmă orice politician mincinos’

După izbucnirea flăcărilor, aproximativ 520 de persoane s-au autoevacuat din clădire, susțin reprezentanții ISU, care precizează că nimeni nu a fost rănit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Florin Cîțu continuă sarabanda împrumuturilor – ce sumă va lua de la bănci luna viitoare

Publicat

in

De

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a planificat, în luna iunie 2020, împrumuturi de la băncile comerciale de 4,5 miliarde de lei, din care 1,1 miliarde de lei prin două emisiuni de certificate de trezorerie cu discount şi 3,4 miliarde de lei prin şapte emisiuni de obligaţiuni de stat, la care se poate adăuga suma de 510 milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Suma va fi destinată refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat.

CCR îi răspunde lui Klaus Iohannis – Judecata pe 24 iunie! Cadrele didactice care speră să devină titulare după 3 ani așteaptă verdictul

Conform prospectului publicat în Monitorul Oficial, pe 11 iunie este programată o licitaţie pentru certificate de trezorerie cu discount, în valoare de 600 de milioane de lei, pe o perioadă de 182 de zile, data scadenţei fiind la 14 decembrie 2020, iar pe 18 iunie o alta pentru certificate în sumă de 500 milioane lei, pe 364 de zile, data scadenţei fiind 21 iunie 2021.

De asemenea, Finanţele au programat şi şapte emisiuni de obligaţiuni de tip benchmark, cu o valoare totală de 3,4 miliarde de lei, urmate a doua zi de o sesiune suplimentară de oferte necompetitive, cu o valoare de 15% din valoarea iniţială a emisiunii de obligaţiuni (510 milioane de lei în total). Emisiunile vor fi de 700 de milioane lei (o emisiune), 500 de milioane lei (cinci emisiuni) şi 200 milioane lei (o emisiune).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

SOLICITARE – Președintele Klaus Iohannis să facă publică Strategia Națională de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a prezentat după ședința Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT) principalele principii care stau la baza Strategiei Naționale de Apărare a Țării pentru perioada 2020-2024. Documentul însă nu a fost prezentat nici până azi.

Vezi și: Profesorul Vasile Astărăstoae: Am arătat ca Apocalipsa COVID se amână! Am fost insultat și înjurat, dar am arătat pericolul regimului politico-medical

Vicepreședintele ALDE București, Cristian Barbu, îi solicită public președintelui să dea publicității documentul pentru a da posibilitatea fiecărui cetățean român să afle ce s-a decis și cum va fi afectat el în următorii 4 ani.

”Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că punctul principal al ordinii de zi a şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) l-a constituit analiza noii Strategii Naţionale de Apărare a Ţării pentru perioada 2020 – 2024.

Potrivit preşedintelui, noua strategia oferă răspunsuri la întrebările „esenţiale” privind obiectivele naţionale prioritare pentru asigurarea securităţii ţării şi a cetăţenilor şi arată ce trebui făcut pentru ca acestea să fie atinse.

După părerea președintelui, trebuie să ținem cont de deteriorarea relațiilor dintre NATO și Rusia, iar România este un stat care trebuie să își apere cetățenii oriunde s-ar afla ei.

Strategia se raportează la un concept multi-dimensional al securității, a susținut președintele în prezentarea verbală a strategiei.

Astăzi, după ce am căutat acest document preț de aproape două zile, am decis să afirm că, în calitatea cea mai firească de cetățean al acestei țări la care se referă strategia, cu implicații extrem de importante pentru proiecția pe următorii ani a implicării noastre, pe toate planurile existențiale, ca entități individuale, dar mai cu seamă ca națiune, sunt exclus de la a vedea și a spune ceva despre documentul de referință.

Pe scurt: consider, ca român, de oriunde aș fi și orice aș face, că am dreptul de a accesa Strategia Națională de Apărare a Țării (pentru perioada 2020-2024), în stadiul de dinainte de a fi expusă votului final în Parlamentul României.

De ce? Această strategie ne influențează major viața și, mai cu seamă, activitatea. Absolut tot ce se prevede în acest concept revine, pentru execuție, românilor de pretutindeni, dar mai cu seamă din România. Așa rezultă chiar din titlul prezentat de președinte.

Sau nu? ”Țării” nu este la fel de clar ca atunci când nominalul face precizarea fermă, indubitabilă. Oare fugim de acest aspect? Supărăm vreun ”amic”?

Vreau să fiu admis ca ROMÂN în țara mea, ROMÂNIA.

Consider că, dacă în sufletul meu sunt român cu adevărat, mă voi identifica mereu cu ROMÂNIA.

Am jurat credință ”Patriei mele, ROMÂNIA!”, nu unei țări nespecificate…”, a spus vicepreședintele ALDE pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend