Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Până în data de 16 martie viceprimarul Liviu Ţâroiu îl înlocuieşte pe primarul Călin Andrei

Avatar

Publicat

in

După aflarea sentinţei din dosarul şcolilor, primarul municipiului Câmpulung Muscel, Călin Andrei, a ales să-şi predea atribuţiile viceprimarului Liviu Ţâroiu şi şefilor de servicii din primărie.
Andrei s-a decis, ca după atâta stres, dar şi pentru probleme de familie, să îşi ia un concediu, iniţial, de numai trei zile, prelungit între timp până la data de 16 martie 2015.
În această perioadă, viceprimarul Liviu Ţâroiu este cel care îndeplineşte toate atribuţiile primarului.

Pign-pong între primăria Câmpulung şi Instituţia prefectului cu mandatul primarului Călin Andrei

Publicitate

andrei si taroiu
Totodată este de aşteptat ca în perioada în care primarul Andrei este în concediu să fie clarificată şi situaţia mandatului său, care pe moment se află în ceaţă din cauza ambiguităţii în care se găsesc juriştii din primăria Câmpulung şi din cadrul Instituţiei Prefectului, care pasează de la unii la alţii interpretarea sentinţei Curţii de Apel Bucureşti. După data de 10 februarie, dată la care s-a primit de la Tribunalul Bucureşti sentinţa definitivă privind pedeapsa primită de Călin Andrei în dosarul şcolilor, secretarul municipiului Câmpulung Nicolae Ghinea nu a făcut raportul către prefect, ci doar a solicitat acestuia lămuriri privind interpretarea condamnării. În acelaşi timp, Instituţia Prefectului are şi ea dubii în privinţa luării unei decizii şi, prin vocea prefectului Mihail Oprescu, şi-a arătat disponibilitatea de a apela la ajutor din partea Ministerului Justiţiei şi a Consiliului Superior al Magistraturii pentru a se putea da un „verdict” clar în privinţa mandatelor tuturor primarilor argeşeni condamnaţi mai mult sau… mai puţin.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cozmin Gușă face public ‘primul sondaj după intrarea lui Băse’: Jale mare pentru contracandidații lui Traian Băsescu!

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă face public primuk sondaj de după intrarea în lupta pentru Primăria Capitalei a lui Traian Băsescu.

Gușă susține că, în doar câteva zile, Băsescu se află la doar 8 procente distanță de Gabriela Firea și la 4 procente distanță de Nicușor Dan.

Publicitate

Primul sondaj după intrarea lui BĂSE:
FIREA 32%; N. DAN 28%; BĂSESCU 24%.

Sondajul este de tip CATI, adică realizat telefonic, cu o marjă de eroare de 3%, iar procentele sunt deduse dintre cei ce declară că merg la vot. “Sondorul” e om serios, nu a dat “dume” niciodată.

Se confirmă astfel ce ziceam ieri, respectiv creștere Băse și scădere Nicușor. Ceea ce nu pricep amatorii din PNL-PLUSR este că în București electoratul lor nu-i de dreapta, ci e ANTI PSD! Iar intrarea lui Băse, cel mai “legendat” ca fiind anti PSD dintre politicienii români, va “fura” treptat voturile lui Nicușor.

Iar peste vreo 2 săptămâni, Marinarul o să-i reamintească lui Plicușor că a zis public că se va retrage în favoarea unui candidat mai bine plasat al dreptei. Și-atunci, ca-n Caragiale, o s-o vedem pe Gabi Firea, care azi e bucuroasă de intrarea lui Băse, insistând ca Nicușor să nu se retragă.
Aaaaaa, pe unde vor fi KlauSILĂ și LuCOVID?! Pe sub pat. 😎”, scrie, pe Facebook, Cozmin Gușă.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu dă semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban: ‘Este timpul’

Avatar

Publicat

in

De

De la Tribuna Parlamentului, liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a dat semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban.

Ciolacu a anunțat că PSD va depune luni, 17 august, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban.

Publicitate

Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie în funcție de faptele fiecăruia”, a afirmat Marcel Ciolacu.

„Achiziții de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate”

Toate achizițiile făcute în perioada de urgență au respectat același tipar: de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate. Problema e că unele nu au ajuns nici acum în România. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ați plătit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elveția?

Cum sprijinul lui Iohannis ați distrus pas cu pas România. Sute de mii de întreprinzători au afacerile închise, milioane de români au fost lăsați fără acces la sistemul sanitar”, a mai spus șeful interimar al PSD.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend