Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

‘Pâinea albinelor’ – minunea naturală care te scapă de medicamente

Avatar

Publicat

in

Păstura, cunoscută şi sub numele de „pâinea albinelor”, poate avea efecte miraculoase asupra organismului. Aceasta are în compoziție patru ingrediente ce fac minuni pentru sănătate: păstură, miere, polen și propolis.

Păstura reprezintă un polen înnobilat prin intervenţia acestora în stup. Se obţine din grăuncioarele de polen care sunt sfărâmate şi depuse în celulele fagurilor, unde începe un proces de fermentare naturală, prin care cresc calităţile nutritive şi terapeutice, potrivit clickpentrufemei.ro

DE INTERES

Faţă de polen, valoarea nutritivă şi antibiotică a păsturei este de trei ori mai mare, fiind cel mai valoros produs din stup.

Aveți grijă! Pe cât este de benefică asupra sănătății, păstura este în aceeași măsură și foarte rară. Potrivit Asociației Crescătorilor de Albine din România, aceasta nu se obține din stup la fel de ușor ca majoritatea produselor apicole, iar ce este vândut pe piață este folosit în mod abuziv ca fiind păstură. Conform unor site-uri de profil, 50 de grame de păstură costă aproximativ 20 de lei.

Recomandări terapeutice

Păstura este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului. Este un produs recomandat în special persoanelor care de tulburări ale tubului digestiv (enterocolite, colite spastice, amoebiene, colibaciloze, rezecţii gastrice, spasme, diaree sau constipaţie cronică, tumori ale stomacului).

Fitoterapeuţii recomandă terapia cu păstură pură persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice, caz în care efectele acestui remediu natural s-au dovedit remarcabile. Rezultate de excepţie s-au constatat în hepatitele acute şi cronice, la fel în ciroză (uscată sau umedă), pentru că păstura se numără printre puţinele remedii naturale care refac celula hepatică.

Cercetătorii au descoperit că păstura pură le este de mare ajutor fumătorilor şi consumatorilor de alcool. S-a constatat că tutunul reduce absorbţia seleniului în tubul digestiv. Aşadar, o cură cu păstură completează deficitul de seleniu fin organism. Datorită acidităţii sale ridicate, pâinea albinelor se asimilează cu uşurinţă în organism.

Este foarte eficientă în cazul copiilor anemici sau care prezintă întârzieri în dezvoltarea fizică sau psihică.

Mod de administrare

Cât priveşte administrarea, doza uzuală recomandată este de 10-20 g pe zi (în doză unică) sau în 2 reprize, administrate cu 30-45 de minute după masă, pentru a evita disconfortul gastric. După 10 zile de cură, doza zilnică trebuie să crească treptat până la 30 g pe zi, iar gramajul se împarte în 3 prize a câte 10 g fiecare. Pauzele între doze trebuie să fie de 2 ore.

În afecţiunile hepatice, terapia cu păstură pură se completează cu câte o cană de ceai de armurariu pe zi. O cură cu păstură, câte 30 de zile de 3 ori pe an, creşte imunitatea organismului şi diminuează starea de oboseală.

Anemiile se tratează printr-o cură cu păstură de 90 de zile.

Păstura se păstrează în locuri ferite de căldură, lumină, umezeală, în recipiente închise etanş, de maxim 100 grame. Înainte de a fi deschis, recipientul trebuie menţinut la temperatura camerei 30-60 minute. Datorită catităţii mari de acid lactic, precum şi a proprietăţilor antibiotice, păstura poate fi păstrată timp îndelungat. Ţinută la loc uscat poate rezista până la 17 ani.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

NATIONAL

Clotilde Armand, furioasă după imaginile apărute în spatiul public: ‘Cei care umblă cu sacii de vot sunt un membru PPU și un șofer’. Barna acuză presiune

Avatar

Publicat

in

De

Clotilde Armand a declarat, joi, că persoanele acuzate de PSD a fi scos saci de voturi din camera securizată de la Sectorul 1 nu sunt membri USR, așa cum s-a susținut de către liderii PSD, ci un membru al PPU, partidul lui Cristian Popescu Piedone, și un șofer de la DGASPC, din subordinea lui Dan Tudorache. Într-o conferință de presă, liderul USR Dan Barna a confirmat afirmațiile primarului ales. „Tudorache e disperat și pune presiune”, a afirmat Barna.

LOVITURĂ de teatru: Preşedintele BEM a sesizat parchetul pentru scurgerea în presă a imaginilor de la BES1

DE INTERES

„Tipul care se plimbă cu sacii în înregistrările date de A3 este Dan Burcea, șoferul DGASPC – instituție aflată în subordinea fostului primar bolșevic”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a explicat și cine este cealaltă persoană prezentată de cei de la PSD drept membru USR, că de fapt este de la partidul lui Piedone: ”Persoana care urcă un sac de procese verbale pe dulap prezentat în înregistrările de la A3 drept userist este Gâlcă Mihai Florentin, reprezentantul în BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu”.

Primarul în funcție al sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat, joi, la intrarea în sediul PSD, că imaginile difuzate de Antena 3 și RTV au fost filmate de pe monitoare cu telefonul mobil și așa au ajuns la televiziuni. ”Au fost filmate de pe monitoare, luate de pe camera de supraveghere.  Le-am văzut în direct când eram la RTV. Nu s-a intrat pe hard, nu s-au alterat acele informații”, a mai spus Tudorache, care a evitat însă să spună cine anume le-a filmat și le-a trimis.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

NATIONAL

Gabriela Firea, despre scandalul alegerilor: Dacă era PSD la guvernare, probabil ieșea lumea în stradă

Avatar

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a declarat joi, la sediul central al partidului, în contextul scandalului voturilor de la Sectorul 1, de la alegerile locale, că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat în timpul guvernării PSD, lumea ar fi ieșit în stradă la proteste: „Probabil lumea ar fi iesit in strada, s-ar fi facut presiuni sa cada Guvernul”, a declarat Gabriela Firea.

„Am auzit ca dl premier e foarte linistit si calm, desi nu ar trebuie sa fie, pentru ca este o pata mare si urata pe obrazul domniei sale, spune ca diferenta e mare. Nu, cred ca a fost un plan foarte bine pus la punct. Un plan diabolic. Un plan impotriva cetatenilor”, a adăugat Firea.

DE INTERES

Citește și: Se conturează un duel exploziv la parlamentare: Gabriela Firea VS Victor Ponta, posibili capi de listă în București / SURSE .

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend