Conecteaza-te cu noi

AM FOST ACOLO

Pachetul promoţional şi casiera neatentă…

Avatar

Publicat

in

Pe zi ce trece mă surprinde tot mai mult ceea ce se întâmplă în incinta Kaufland-ului din Piteşti. Aseară am păşit din nou în acest hipermarket, undeva spre finalul programului, asta pentru că speram să nu mai fie atât de aglomerat şi aşa a şi fost. Lucrurile au decurs bine până în momentul în care am ajuns la casă. Nu, din fericire nu am mai fost întâmpinată cu întrebarea ,,A fost în regulă la cumpărături?’’,  însă altceva avea să mă enerveze. În coşul meu de cumpărături se regăsea şi un pachet promoţional: o sticlă de suc şi o pungă de cipsuri bonus. Punga era lipită cu scotch de sticlă, iar duduia probabil a crezut că l-am adus intenţionat de acasă şi mi-am lipit punga de sticlă pentru a fi mai uşor de transportat, altfel nu înţeleg de ce a scanat şi codul ei, nu era logic că era un pachet promoţional si prin urmare nu trebuia să plătesc cipsurile? Am fost vigilentă aşa că i-am atras atenţia, răspunsul ,,Chem imediat pe cineva să o scadă’’.

Am aşteptat destul până când doamna respectivă a venit şi i-a rezolvat problema casierei, iar la final, nici măcar un ,,îmi cer scuze pentru neplăcerile create’’. Valoarea pungii de cipsuri era infimă, însă este trist că se întâmplă astfel de cazuri pe care de cele mai multe ori nu le observăm, asta pentru că nu intrăm în hipermarket pentru un singur produs. Din fericire am remarcat acest aspect pentru că nu era pentru prima dată când treceam prin aşa ceva. În urmă cu câteva luni, existau pachete promoţionale cu suc şi o sticlă de apă minerală gratuită. Bineînţeles că şi atunci s-a întâmplat acelaşi lucru, am plătit şi apa, însă am remarcat când eram deja acasă aşa că nu avea rost să mă întorc şi să fac scandal pentru 2 lei şi ceva.

Publicitate

Sfatul meu este să fiţi foarte atenţi în momentul în care cumpăraţi astfel de pachete promoţionale, s-ar putea să scoateţi chiar mai mult din buzunar.

Comenteaza cu profilul de FB

AM FOST ACOLO

Lanul de lavandă din apropiere de Târgul Mureș, locul preferat al turiștilor pentru petrecerea timpului liber în natură.

Avatar

Publicat

in

România e cunoscută pentru peisajele magnifice precum cele din zona Maramureșului și totodată pentru oamenii harnici și pregătiți să facă frumos din ceea ce au, iar pentru asta mereu oamenii buni sunt răsplătiți cu daruri frumoase.

O mare de culoare cu un parfum îmbietor și dulce și un peisaj parcă desprins din povești, așa am putea descrie ceea ce se întâmplă în satul Mădăraș din județul Mureș pentru că da, e vorba de România și nicidecum de vreo altă țară.
Povestea a început undeva prin 2017 când proprietarii câmpului de lavandă, mândri la rândul lor de această realizare au vrut să afle cât mai mulți de frumusețea care se ascunde într-un colț de Românie. Așa au organizat primul festival al Lavandei.

Publicitate

La prima vedere pare ca totul să facă parte dintr-o altă parte și mai precis Franța, regiunea Provance pentru că aceasta este cunsocută pentru culturile fermecătoare de lavandă. Cu ocazia aceasta, știați că unul dintre motivele pentru care această regiune a Franței a devenit atât de cunoscută este însăși lavanda? La fel și la noi, cu un colț parcă rupt din rai se poate face ceva frumos pe care turiștii să fie interesați să-l viziteze.

Anul acesta, la a patra ediție a festivalului au participat o mulțime de turiști care au profitat la maxim de peisajul fascinant și au realizat o gamă largă de fotografii în lanul de lavandă, conform Observator.

Foto:AmFostAcolo

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

“Nu ne-au luat temperatura, absolut nimic!”, declară primii turiști români în Grecia

Avatar

Publicat

in

Primii turiști români au ajuns în Grecia chiar pe 15 iunie, când grecii și-au redeschis granițele pentru turism. Cele mai căutate sunt plajele din nordul Greciei, unde se ajunge mai ușor cu mașina.

Împreună cu soția și alți patru prieteni de familie, Cosmin Curelariu a ajuns pe plaja însorită din Haldikiki chiar în ziua în care Grecia și-a deschis granițele pentru turiști.

Publicitate

„Am așteptat trei ore în vamă, nu a fost așa de rău. Era într-adevăr aglomerat, dar un minut maximum de mașină a durat. Nu au mai controlat absolut nimic, decât buletinele și atât, nu ne-au luat temperatura, absolut nimic. Majoritatea mașinilor erau din România, zic că undeva la 80-90%”, a povestit Cosmin Curelariu la Digi24.

După trei luni de restricții, românii se vor bucura timp de 15 zile de soarele Greciei.

„Pe plajă deocamdată nu este foarte multă lume, de ieri s-a dat drumul la sezon, dar în zilele următoare sigur vor veni, pentru că eram foarte mulți în vamă”, a mai spus Cosmin.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend