Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

[P] Zahăr Mărgăritar și Organizația Umanitară Concordia, împreună pentru a împlini visurile copiilor defavorizați

Publicat

in

În 2019, 36% dintre copiii din România se aflau în pragul sărăciei sau al excluziunii sociale. 1 din 11 copii adoarme flămând, iar 3% nu au deloc parte de resursele necesare unei dezvoltări normale.

Mărgăritar și ConcordiaFoto: Zahăr Mărgăritar

Privind această situație și conform obiectivelor sale de etică și sustenabilitate, Zahăr Mărgăritar s-a alăturat Organizației Umanitare CONCORDIA în această provocare, arătându-și angajamentul față de demnitatea umană și recunoscând rolul important al acesteia.

Copilăria nu ar trebui să fie un vis

Ajutarea copiilor defavorizați a fost mereu o prioritate pentru CONCORDIA, care, de mai bine de 30 de ani îi sprijină pentru a avea o viață autonomă în toată plinătatea sa.

Cu o viziune umanistă care cuprinde toate culturile și religiile, CONCORDIA sprijină copiii din cele mai vulnerabile comunități și le oferă toate resursele de care aceștia au nevoie. Prin casele de tip familial, copiilor li se asigură cazare, hrană, condiții igienico-sanitare, asistență medicală, îngrijire permanentă și sprijin, pentru o integrare socială cât mai bună.

Un astfel de proiect este Casa Caroline, fondată în 1994, care găzduiește în permanență 8 copii care, din diferite motive sociale, nu pot sta alături de părinții lor. În cadrul casei, ei primesc educația și îngrijirea de care au nevoie pentru a se bucura de copilărie. Mai multe detalii despre acțiunile CONCORDIA aici: https://www.concordia.org.ro/.

Campania „Faci gem și faci bine”

Pentru a sprijini cu adevărat copiii defavorizați, Zahăr Mărgăritar a realizat de-a lungul timpului mai multe acțiuni caritabile. Acestea constituie doar începutul unei colaborări de succes cu Organizația Umanitară CONCORDIA.

Anul acesta, prin campania „Faci gem și faci bine”, Zahăr Mărgăritar susține financiar Organizația Umanitară CONCORDIA printr-un parteneriat ce are scopul de a le oferi celor aflați în dificultate o copilărie mai bună și o nouă șansă la o viață independentă.

Poți sprijini și tu această cauză cu orice pachet de Zahăr Mărgăritar gelifiant cumpărat. În acest fel, copiii și familiile lor pot construi noi povești de viață și tu le poți împlini visurile.

Intră pe www.zaharmargaritar.ro/faci-gem-si-faci-bine și află toate detaliile.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Guvernul canadian anunţă încetarea restricţiilor sanitare la frontieră

Publicat

in

De

Guvernul canadian a anunţat luni că sâmbătă vot înceta toate restricţiile sanitare la graniţe care vizează combaterea răspândirii COVID-19 şi în special încetarea vaccinării obligatorii la intrarea în Canada, relatează AFP.

„Credem că suntem acum în măsură să ne modificăm abordarea frontierelor internaţionale”, a declarat Dominic LeBlanc, ministrul Afacerilor Interguvernamentale, indicând că „situaţia sanitară s-a ameliorat mult”.

Prin urmare, călătorii nu vor mai avea obligaţia de a fi supuşi unui screening, plasaţi în carantina sau izolaţi.

Persoanele cu vârsta peste 12 ani trebuiau anterior vaccinate pentru a intra în Canada sau să fie supuse unui test de screening înainte de intrare, la sosire şi să fie plasate în carantina timp de 14 zile, potrivit Agerpres.

Teste aleatorii au fost de asemenea în vigoare pentru cei vaccinaţi. În plus, Canada a impus purtarea măştii în avioane şi trenuri.

Potrivit guvernului canadian, transmiterea virusului are loc în principal în ţară. Cu toate acestea, purtarea măştii este totuşi recomandată pentru a preveni răspândirea virusului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Primăria Capitalei vinde patru cabinete medicale prin licitaţie cu strigare

Publicat

in

De

Primăria Capitalei vinde patru cabinete medicale prin licitaţie publică deschisă cu strigare, anunţă viceprimarul Stelian Bujduveanu.

„Prima licitaţie publică deschisă cu strigare organizată de municipalitate va avea loc în data de 2 noiembrie 2022, la sediul Primăriei Capitalei. Scoatem la vânzare patru cabinete medicale, situate în locaţii din sectorul 2 şi sectorul 6. Acces pentru toată lumea, transparent, în beneficiul oraşului şi al întreprinzătorilor cu profesii liberale din Bucureşti”, scrie viceprimarul pe Facebook, potrivit Agerpres.

Acesta menţionează că obiectivele sale în ce priveşte patrimoniul sunt: realizarea unei evidenţe exacte a patrimoniului oraşului, soluţionarea cererilor formulate de medici, avocaţi şi alţi întreprinzători care deţin profesii liberale, organizarea unor proceduri transparente de închiriere/ vânzare a spaţiilor comerciale, repunerea în drepturi a proprietarilor de imobile dobândite în baza Legii 112/1995.

Cele patru spaţii sunt situate în bd. Basarabia nr. 19 (preţ minim de vânzare 27.140 de euro), str. Avrig nr. 9-19 (preţ minim de vânzare 66.780 de euro), bd. Regiei nr. 8, parter (preţ minim de vânzare 21.510 euro), bd. Regiei nr. 8, etaj 1 (preţ minim de vânzare 60.310 euro). Detalii despre licitaţie sunt la adresa: file:///C:/Users/Probook/Downloads/anunt_licitatie_publica.pdf.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend