Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

[P] Un moment de răsfăț pentru tine și grijă pentru natură, în aceeași capsulă: Inspresso biodegradabile Julius Meinl

Publicat

in

Cum ar fi să te poți bucura de un moment de răsfăț și să faci bine naturii în același timp? Capsulele biodegradabile Julius Meinl, compatibile cu sistemul Nespresso®*, îți oferă nenumărate momente savuroase și sunt prietenoase cu mediul înconjurător! Acestea au primit, în 2021, titlul Votat Produsul Anului** pentru inovație în categoria lor. Recunoașterea a venit din partea consumatorilor, care au votat produsele cele mai inovative și atractive din fiecare categorie, fiind luată în calcul în același timp și intenția de cumpărare.

Grija pentru natură este în centrul preocupărilor Julius Meinl și sustenabilitatea este un angajament important pentru companie. Capsulele biodegradabile Julius Meinl nu conțin aluminiu, sunt 100% biodegradabile, 100% industrial-compostabile și realizate din resurse regenerabile.

Capsulele Inspresso sunt ideale pentru a fi savurate în confortul propriei locuințe: te poți bucura de o cafea premium și de un moment savuros doar pentru tine și în același timp faci bine planetei. Alege să reduci deșeurile la minimum, fără să îți faci griji în privința aromei: sigiliul special protejează cafeaua de oxigen pentru ca tu să te bucuri de gustul vienez inconfundabil.

Poți alege aroma potrivită pentru fiecare moment al zilei:

  • Espresso Crema – încearcă un amestec perfect echilibrat de boabe premium Arabica din Nicaragua și Honduras, cu o notă de robusta asiatică și bucură-te de o aromă plină și echilibrată!
  • Ristretto Intenso – savurează un amestec premium de cafea prajită din boabe Arabica din America Latină și Africa de Est, alături de un amestec din cele mai bune Robusta asiatice. Gustul este dulce, cremos și crema fină, catifelată.
  • Lungo Classico – alege un amestec 100% Arabica din Brazilia și Columbia. Vei obține o cafea aromată, bine echilibrată, cu o cremă ușoară și fină.
  • Espresso Decaf – te bucuri oricând de o cafea decofeinizată, realizată dintr-un amestec din boabe Arabica din America de Sud și Centrală și boabe Robusta asiatice. Obții o cremă bogată și catifelată!

Descoperă capsulele cu amprentă minimă de carbon, care promit același gust și aceeași calitate cu care Julius Meinl te-a obișnuit, dar cu și mai multă grijă față de mediul înconjurător. Află mai multe detalii despre capsulele 100% biodegradabile Julius Meinl aici.

*Această marcă aparține unei terțe părți care nu are legătură și nu este asociată cu Julius Meinl Group

**Votat Produsul Anului 2021: Studiu realizat online, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Cafea capsule”, eşantionul a fost de 507 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.4%. Studiul a avut loc în perioada 24.03.2021 – 16.04.2021. Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie. Detalii pe www.produsulanului.com.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

OMS: Testele PCR rămân eficiente în detectarea variantei Omicron a coronavirusului

Publicat

in

De

Testele PCR sunt în continuare eficiente în detectarea noii variante Omicron a coronavirusului SARS-CoV-2 şi sunt în desfăşurare investigaţii pentru a determina dacă această variantă are vreun impact asupra celorlalte tipuri de teste, în special testele antigen rapide, a anunţat duminică într-un comunicat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), potrivit AFP, scrie Agerpres.

Datele preliminare sugerează că varianta Omicron prezintă ”un risc sporit de reinfectare” comparativ cu celelalte variante, inclusiv Delta, varianta de coronavirus dominantă în prezent şi cunoscută ca fiind foarte contagioasă, mai multe informaţii despre noua variantă (contagiozitate, severitatea bolii, rezistenţa la vaccin, etc.) urmând să fie disponibile în zilele şi săptămânile următoare, a mai anunţat OMS.

Semnalată acestei organizaţii de către Africa de Sud pe 24 noiembrie, noua variantă a fost clasată de OMS drept una de îngrijorare şi numeroase ţări au suspendat legăturile aeriene cu ţările Africii australe, în urma indiciilor că în această zonă varianta Omicron s-a răspândit semnificativ.

Aceste ţări africane protestează vehement faţă de restricţiile de călătorie ce le vizează, iar OMS s-a declarat duminică alături de ele, cerând ”menţinerea frontierelor deschise” şi ”adoptarea unei abordări ştiinţifice” bazate pe ”evaluarea riscurilor”.

”Numărul persoanelor testate pozitiv a crescut în regiunile Africii de Sud afectate de această variantă, dar studii epidemiologice sunt în desfăşurare pentru a înţelege dacă aceasta este efectul Omicron sau al altor factori”, susţine OMS.

În acelaşi timp însă, preşedintele sud-african Cyril Ramaphosa a declarat că varianta Omicron se află la originea înmulţirii cazurilor de COVID-19 în regiunea Guateng, cea mai populată a Africii de Sud, şi a atenţionat că această ţară s-ar putea confrunta în săptămânile următoare cu al patrulea val de COVID-19 din cauza răspândirii noii variante. Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate în Africa de Sud a fost de circa 3.000 în fiecare din ultimele zile, dar se observă o creştere accelerată pe parcursul ultimelor săptămâni.

Cât despre simptomele infecţiei provocate de varianta Omicron, OMS menţionează că deocamdată nimic nu sugerează că acestea ar fi diferite de cele ale variantei Delta, dar şi acest aspect mai trebuie investigat. Un medic sud-african care a consultat pacienţi infectaţi cu varianta Omicron a susţinut că aceştia aveau simptome uşoare, dar majoritatea erau bărbaţi sub 40 de ani şi aproape jumătate dintre ei erau vaccinaţi.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Echipa lui Florin Andone a suferit un eşec dur pentru în LaLiga: Cadiz – Atletico Madrid, scor 1-4

Publicat

in

De

Formaţia Cadiz, la care este legitimat Florin Andone, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XV-a a campionatului Spaniei.

Învingătorii au marcat prin Lemar ’56, Griezmann ’70, Correa ’76 şi Cunha ’86. Pentru Cadiz a înscris Lozano ’86.

Florin Andone a fost rezervă la Cadiz.

Alte rezultate din LaLiga:

Betis – Levante 3-1 (Juanmi ’54, ’63, ’78 / Mustafi ‘7)

Espanol Barcelona – Real Sociedad 1-0 (Herrera ’77)

Partida Real Madrid – FC Sevilla are loc tot duminică, iar confruntarea Osasuna – Elche este programată luni.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend