Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

OUG care dă ajutoare de UN MILIARD de euro a fost publicată în Monitorul Oficial

Avatar

Publicat

in

Ministerul Economiei a anunţat că joi a fost publicată în Monitorul Oficial ordonanţa de urgenţă 130/2020 care prevede acordarea unor ajutoare, din fonduri europene, în valoare totală de un miliard de euro, către persoanele fizice autorizate, microîntreprinderi şi firme mici şi mijlocii.

„1 miliard de euro pentru relansarea economiei! OUG 130, prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene în valoare totală de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microîntreprinderilor şi firmelor mici şi mijlocii, a fost publicată în Monitorul oficial nr. 705 din 06.08.2020, partea I”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a Ministerului Economiei.

Publicitate

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

Sursa citată explică principalele prevederi ale actului normativ.

„Ordonanţa de Urgenţă privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei COVID-19 cuprinde şi anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie de sprijin, precum şi punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de până la 200.000 de euro pentru investiţii”, conchid reprezentanţii Ministerului Economiei, în postarea pe reţeaua de socializare.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Scriitoarea Svetlana Aleksievici a fugit din Belarus în Germania sub pretextul unor tratamente

Avatar

Publicat

in

De

Scriitoarea Svetlana Aleksievici, laureata premiului Nobel pentru literatură pe anul 2015 şi una dintre ultimele personalităţi ale opoziţiei din Belarus aflate încă în libertate, şi-a părăsit ţara natală pentru a urma un tratament medical în Germania, a anunţat una dintre colaboratoarele sale, citată de AFP şi Reuters, relatează Agerpres.

Scriitoarea este membru senior în Consiliul de Coordonare al opoziţiei belaruse, vizat de autorităţile din această ţară în contextul protestelor în masă organizate în Belarus împotriva preşedintelui Aleksandr Lukaşenko.

Publicitate

Svetlana Aleksievici a călătorit în Germania pentru a urma un tratament medical şi din motive profesionale, a precizat una dintre prietenele sale, Maria Voiteşonok.

“Peste o lună, se va întoarce în Belarus. Nu renunţă la activităţile sale de membru în Consiliul de Coordonare”, organismul format de opoziţia belarusă, a adăugat aceeaşi sursă.

Aproape toate personalităţile opoziţiei din Belarus se află fie în detenţie, fie în exil.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ilie Bolojan și Iulian Dumitrescu – președinții de CJ ai PNL cu cele mai multe voturi

Avatar

Publicat

in

De

Partidul Național Liberal și-a sporit zestrea de președinți de Consilii Județene. Poate surprinzător, doi noi veniți în funcția de președinte de CJ au obținut cele mai multe voturi: primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan a fost votat de 156.188 de bihoreni, în timp ce senatorul liberal Iulian Dumitrescu a câștigat în fieful tradițional al PSD de la Prahova cu 137.273 de voturi.

Performanța liberală de la Bihor și Prahova este dublată de câștigarea municipiilor reședință de județ de către Florin Birta (Oradea) și Andrei Volosevici (Ploiești).

Publicitate

În total, PNL a ajuns la 17 președinți de Consilii Județene. Prin comparație, PSD are 20 și UDMR are 5 lideri ai administrațiilor publice județene.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend