Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Orban: PNL nu a avut niciodată 40% în sondaje, astea sunt poveşti

Publicat

in

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Prima TV, că liberalii nu au avut niciodată un `scor realist’ de 40% în sondaje.

„Nu am avut niciodată 40 la sută, astea sunt poveşti. Nu se fac niciodată sondaje în momente de vârf. Trebuie să aştepţi cel puţin o lună de zile, după un moment important, după momente cruciale, să se reaşeze opţiunile, pentru că opţiunile iniţiale de moment nu sunt stabile şi nu poţi să îţi faci strategii pe baza unor… S-au făcut sondaje imediat după prezidenţiale, când a câştigat Iohannis turul doi cu 66 la sută aproape. Normal, atunci am avut 43 la sută, PNL. Dar trebuie să aştepţi o lună jumate – două luni, până se restabilizează. PNL a atins scorul maxim realist de 36 la sută. De altfel, noi am avut în sondajele de opinie inclusiv în sondajele din ultimele două săptămâni ale campaniei parlamentare, între 29 şi 33 la sută. Că nu am materializat şi că am luat numai 25 la sută, s-a datorat în mare parte lipsei de mobilizare datorată în special faptului că am avut campania electorală la parlamentare în vârf de pandemie. Am avut în prima săptămână de campanie 10.000 de cazuri pe zi”, a declarat Orban.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Prima declarație a lui Carlo Ancelotti, după câștigarea UEFA Champions League: ‘Sunt un om al recordurilor’

Publicat

in

De

Tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a devenit, sâmbătă seară, primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor, principala competiţie intercluburi continentală. Ancelotti a triumfat în 2003 şi în 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real Madrid.

“Nu îmi vine să cred. Am avut un sezon fantastic. A fost un meci dificil. Până la urmă cred că am meritat să câştigăm competiţia. Suntem foarte fericiţi. Ce pot să spun? Nu pot să spun mai multe. Sunt un om al recordurilor. Am avut norocul să vin aici anul trecut şi să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate şi caracter”, a declarat tehnicianul la BT Sport, potrivit bbc.com.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finală echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Thibaut Courtois: Aveam nevoie să câştig finala pentru cariera mea. Nu sunt respectat suficient, în special în Anglia

Publicat

in

De

Portarul echipei Real Madrid, Thibaut Courtois, a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că avea nevoie de acest triumf pentru cariera sa şi pentru respect.

“Am spus ieri în conferinţa de presă că atunci când Real Madrid joacă finale le câştigă. Am văzut multe mesaje pe Twitter că voi fi umilit astăzi. A fost invers. Aveam nevoie să câştig finala pentru cariera mea, pentru toată munca pe care am depus-o ca numele meu să fie respectat, pentru că eu cred că nu sunt respectat suficient, în special în Anglia. Sunt foarte fericit şi mândru de prestaţia echipei. Am învins cele mai bune echipe din lume. City şi Liverpool au fost incredibile în acest sezon, Liverpool a jucat foarte bine, dar noi am avut o ocazie şi am înscris”, a spus Courtois la BT Sport, potrivit bbc.com.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend